W związku z wiosną mam pytanie co do poniedziałkowego grilla. Jaka godzina wam bardziej odpowiada. Dopołudniowa czy popołudniowa. Proszę o propozycje. Ostateczną decycję podejmę ja z FREDZIEM

21.30 - kto za?Quote: from Ibex on 11:19 am on April 6, 2004
W związku z wiosną mam pytanie co do poniedziałkowego grilla. Jaka godzina wam bardziej odpowiada. Dopołudniowa czy popołudniowa. Proszę o propozycje. Ostateczną decycję podejmę ja z FREDZIEM
To ma sens - oddanie się w ręce jakiejś fajnej trenerki (trenera - jak kto woli)!!!Mnie gdyby zależało znacznie poprawić życiówkę w przeciągu paru lat, oddał bym się faktycznie w ręcę trenera.
To jako jednostka odpowiedzialna będę się musiał dostosować do pozostałych.Quote: from Ibex on 11:35 am on April 6, 2004
Leszek!! Chyba nikt nie poprze twojej propozycji
Tyż piknie. Po śniadaniu a przed obiadem.Quote: from FREDZIO on 12:22 pm on April 6, 2004
Z tą decyzją do podjęcia z FREDZIEM to mocna przesada.
Musimy dojść do konsensusu.
Jak rozumiemm to nie ma byc biegowe spotkanie ale jedzeniowo-pijąco-dyskusyjne (kolejność przypadkowa).
Ja bym proponowal raczej coś w okolicach południa. Czyli 12:00.
... a ja na to ... dobry pomysł - jesteśmy umówieni.Quote: from madach on 12:36 pm on April 6, 2004
Ja dojadę motorkiem, co wy na to? Co na to Leszek?
Mokotów to spora dzielnica. Kabaty wydają się najbardziej sensowne, ewentualnie nabrzeża Wisły.Nocuję na Mokotowie, patrząc na mapę to najwygodniej byłoby w Lesie Kabackim.
No cóż, Łosie łosiują w czwartek o 18.00 na Łosiowych Błotach niestety to Bemowo. Gdybyś się zdecydował to uszczegółowie namiary.Quote: from Murat on 12:49 pm on April 6, 2004
Przepraszam,że wcinam się wątek klubowy !
Mam służbowy wyjazd na parę dni do Warszawy,potrzebowałbym pobiegać w czwartek.Nocuję na Mokotowie,patrząc na mapę to najwygodniej byłoby w Lesie Kabackim.
Czy dobrze wybrałem?,w które miejce najlepiej podjechać samochodem ?
Z góry dzieki za rady Warszawiaków !![]()