Mazowiecki Park Krajobrazowy
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje!
Miło jest się obracać w towarzystwie tak doborowych kompanów jak Wy. Jak trzeba to doradzą, a jak coś wyjdzie to pochwalą. Bardzo mi miło...
Co do jutra, to jesteśmy umówieni na 19. Do zobaczenia przy szlabanie.
EDIT: Jeśli będzie padało to pasuję. Myślę, że na dość długo mam dość sportów wodnych...
Miło jest się obracać w towarzystwie tak doborowych kompanów jak Wy. Jak trzeba to doradzą, a jak coś wyjdzie to pochwalą. Bardzo mi miło...
Co do jutra, to jesteśmy umówieni na 19. Do zobaczenia przy szlabanie.
EDIT: Jeśli będzie padało to pasuję. Myślę, że na dość długo mam dość sportów wodnych...
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Piotr, gratulacje !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
https://www.facebook.com/pages/Um%C3%B3 ... 4924709890
wtyczka społecznościowa Facebooka, dowiedz się kto z twoich znajomych biega, umów się na wspólne bieganie i poznaj nowe osoby.
wtyczka społecznościowa Facebooka, dowiedz się kto z twoich znajomych biega, umów się na wspólne bieganie i poznaj nowe osoby.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziękujemy ness, ale my się tu wszyscy znamy jak łyse konie i wszystko o sobie wiemy. Wiemy kiedy Yogi nie biega i kiedy Kazig będzie chciał jechać na rower. Jednego niestety nie wiemy, kiedy mamy zapytać Gerarda o jego starty.
Biegałem wczoraj w Marysi i miałem niezwykłą przyjemność ujrzeć w lesie, po kilku dniach przerwy, słońce. Ostatnia prosta była we mgle, las parował, a ja razem z lasem. Nie wiem czy to z powodu lekkiej nadwagi, czy z powodu wysokiej wilgotności, ale sporo wczoraj wypociłem.
Intensywnie gonię formę, widać już tego efekty.
Jedziemy w niedzielę do Rawy Mazowieckiej na Mistrzostwa Polski w triatlonowym sprincie.
Ktoś jeszcze jedzie?
Biegałem wczoraj w Marysi i miałem niezwykłą przyjemność ujrzeć w lesie, po kilku dniach przerwy, słońce. Ostatnia prosta była we mgle, las parował, a ja razem z lasem. Nie wiem czy to z powodu lekkiej nadwagi, czy z powodu wysokiej wilgotności, ale sporo wczoraj wypociłem.
Intensywnie gonię formę, widać już tego efekty.
Jedziemy w niedzielę do Rawy Mazowieckiej na Mistrzostwa Polski w triatlonowym sprincie.
Ktoś jeszcze jedzie?
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Aniu. Czy Ty może rozważasz bycie 1 z 300 na MW?
Ja bym chętnie pojechał, ale mam przymusowy pobyt w Warszawie.
Co do Twojej formy Darku, to widzę, że szybko urośnie i niejednemu konkurentowi w swojej kat pogrozisz palcem.
A jakie macie najbliższe plany startowe? Najbardziej żałuję Pioruna w Rawie, ale chyba też będę uziemiony... Myślę za to o Płocku, tylko czuję, że jestem jeszcze mocno zmęczony po sobocie.
Ja bym chętnie pojechał, ale mam przymusowy pobyt w Warszawie.
Co do Twojej formy Darku, to widzę, że szybko urośnie i niejednemu konkurentowi w swojej kat pogrozisz palcem.
A jakie macie najbliższe plany startowe? Najbardziej żałuję Pioruna w Rawie, ale chyba też będę uziemiony... Myślę za to o Płocku, tylko czuję, że jestem jeszcze mocno zmęczony po sobocie.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Nie. Ja mam ochotę na inne trójeczki na tej imprezie.
Ale gorąco kibicuję trzystu. Zwłaszcza jednemu z trzystu
Kurcze, chyba w przyszlym sezonie naucze sie plywac... Kraulem :>
Ale gorąco kibicuję trzystu. Zwłaszcza jednemu z trzystu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:06
Ja się wybieramJedziemy w niedzielę do Rawy Mazowieckiej na Mistrzostwa Polski w triatlonowym sprincie.
Ktoś jeszcze jedzie?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:06
Aniu znamy naprawdę wspaniałych trenerów pływania.Beauty&Beast pisze:
Ja w zeszłym roku startując w Siedlcach w triathlonie gdzie było 400m pływania, przepłynąłem cały dystans żabką w ponad 11min, i postanowiłem coś z tym zrobić by lepiej pływać. Zapisałem się do mastersów za namową Renaty i Darka a teraz pływam bez problemu kraulem a w Suszu przepłynąłem 1900m w 36min. A więc jak będziesz miała ochotę to dawaj znać
-
- Zaprawiony W Bojach
Przyszłe, czy te minione? Bo przyszłe starty dopiero od wczoraj zaczynają mi sie w głowie układać. A o minionych to pewnie podczas jakiegos wspólnego biegania? Będzie to o tyle łatwiejsze, że rest po Rzeźniku właśnie zakończyłem w niedzielę. A w zasadzie w sobotę - mocnym rowerkiem.darek284 pisze:Jednego niestety nie wiemy, kiedy mamy zapytać Gerarda o jego starty.
A jak poszło na zawodach sprinterskich?
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dziękuję kolegom.
Na zawodach sprinterskich poszło nam zupełnie inaczej niż planowaliśmy.
Zawody mieliśmy pooglądać i pokibicować startującym, a potem w planach była wycieczka rowerowa. Niestety, udało nam się, ale tylko połowicznie, kibicowanie. Przez całe zawody lał deszcz, a my jak te sieroty staliśmy pod daszkiem baraku WOPR. Tylko z daleka podziwialiśmy pływaków, potem bieg do strefy po rower, końcówkę trasy rowerowej i dwa fragmenty biegu. Jeden po drugiej stronie zalewu, a drugi obok nas.
Pierwsza wśród kobiet, zgodnie z przewidywaniami, przybiegła Agnieszka Jerzyk. Potem były inne dziewczyny i chłopaki. Ze znajomych widzieliśmy Elę, Pawła, Tomka i Jurka. Piotrka nie widzieliśmy.
Na zawodach sprinterskich poszło nam zupełnie inaczej niż planowaliśmy.
Zawody mieliśmy pooglądać i pokibicować startującym, a potem w planach była wycieczka rowerowa. Niestety, udało nam się, ale tylko połowicznie, kibicowanie. Przez całe zawody lał deszcz, a my jak te sieroty staliśmy pod daszkiem baraku WOPR. Tylko z daleka podziwialiśmy pływaków, potem bieg do strefy po rower, końcówkę trasy rowerowej i dwa fragmenty biegu. Jeden po drugiej stronie zalewu, a drugi obok nas.
Pierwsza wśród kobiet, zgodnie z przewidywaniami, przybiegła Agnieszka Jerzyk. Potem były inne dziewczyny i chłopaki. Ze znajomych widzieliśmy Elę, Pawła, Tomka i Jurka. Piotrka nie widzieliśmy.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Ja dzisiaj również byłem na zawodach sprinterskich. W Płocku. Super impreza. To już chyba 6 czy 7 edycja. Impreza rozwija się o tyle, że od zeszłego roku jest w cyklu Wheeler Triathlon Tour MTB. No i dodatkowo jest blisko Warszawy i nie trzeba dmuchać pół Polski tam i z powrotem. No i co najważniejsze dla mnie przypudłowałem. 3 w kat. Po zawodach nie sprawdzałem list, więc jak mnie wyczytali, to byłem w szoku. Wiedziałem, że mi nieźle poszło, ale miło się zaskoczyłem. Czuję, że forma jest całkiem wysoka. Żebym jeszcze tylko się nauczył pływać... W krótkich zawodach bez tego nie można liczyć na wysokie miejsca, nawet przy dobrym rowerze i hurtowym wyprzedzaniu na biegu, tym bardziej że w tego typu zawodach pełno jest triathlonowej czołówki polski - młodych wilków, którzy jeżdżą z zawodów na zawody i koszą fajne nagrody.
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
A dzisiaj z kolei mocna reprezentacja Marysi w składzie Renia, Darek i Ja podbijała Siedlce. Nasz klubowy kolega z Leniwcami zorganizowali fajną pływacką imprezę. Dystanse do wyboru, do koloru. 100, 200, 400, 1000m i sztafeta 4x100. W sztafecie byliśmy na 2 miejscu a indywidualnie szło nam wszystkim tylko niewiele gorzej.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brawo Piotrek, gratuluję pudła w Płocku.
Potwierdzam, wszystko co napisał Piotrek o Siedlcach się zgadza. Szkoda, że nie było Piotrka Sadula, no i Yogiego, który nieźle by pewnie namieszał. Misiu Yogi, następna edycja Open Water Zalew Cup 2001 odbędzie się w niedzielę 31 lipca, godzina 17. My dojechaliśmy do Siedlec komfortowym pociągiem za 14 zł od głowy. Jedzie się godzinę, od stacji jest nad zalew rzut beretem.
Potwierdzam, wszystko co napisał Piotrek o Siedlcach się zgadza. Szkoda, że nie było Piotrka Sadula, no i Yogiego, który nieźle by pewnie namieszał. Misiu Yogi, następna edycja Open Water Zalew Cup 2001 odbędzie się w niedzielę 31 lipca, godzina 17. My dojechaliśmy do Siedlec komfortowym pociągiem za 14 zł od głowy. Jedzie się godzinę, od stacji jest nad zalew rzut beretem.
Pozdrawiam,
Darek
Darek