Bieganie na Podlasiu
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy my do tego biegu niedzielnego nie potrzebujemy jakiś pozwoleń? jak to widzisz? jestem jak najbardziej za, a i godzina dobra, i dzień. Ścieżki na razie oficjalnie się skończyły I barrrdzo żałuję. Spotkania o 10 ewentualnie tylko prywatnie.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46,10
Ja myślę, że spotykamy się koło ratusza i biegniemy po Białymstoku po chodnikach nie tamując ruchu, tylko pokazując obecność biegaczy w Białymstoku. Robimy rundę 3-5 km w tempie spacerowymi albo wracamy pod ratusz, albo się rozbiegamy do domów z trasy. W związku z tym chyba żadnych pozwoleń nie trzeba.
1269,9 km
-
- Stary Wyga
Witam. Tu cicho, za oknami ciemno... Ech... Na wywiadzie byliśmy i mam nadzieję, że jako tak stowarzyszenie reprezentowalismy. Powiedzieliśmy i o spotkaniu 15 listopada pod Ratuszem i o cotygodniówkach niedzielnych pod lodowiskiem. A jak jutrzejsze bieganie? U mnie dyskryminacja Dopiero po 40-tce będę mogła biegać 10 km. Teraz przypisali mnie do 2000 m. I nie wiem czy się opłaca rozgrzewać :):) Ale rozczarowana jestem.
-
- Wyga
Podczas dzisiejszej porannej przebieżki powstał pomysł na kolejne spotkanie integracyjne PKB.
Wstępnie ustaliliśmy, iż odbędzie się ono w najbliższy wtorek (10 listopada) o godz. 20. Spotykamy się pod Ratuszem - od strony fontanny i w zależności od liczby osób zdecydujemy się na konkretne miejsce .
Ponadto Tomek zaproponował wspólny wyjazd na obóz treningowo integracyjny - w zależności od woli większości - albo ferie na przełomie grudnia i stycznia (możliwy Sylwester) bądź też ferie na przełomie stycznia i lutego. Miejsce - wieś pod Karpaczem, przy Czeskiej granicy, wstępna cena noclegu z wyżywieniem - 45 zł/osobodzień.
Do zobaczenia .
Wstępnie ustaliliśmy, iż odbędzie się ono w najbliższy wtorek (10 listopada) o godz. 20. Spotykamy się pod Ratuszem - od strony fontanny i w zależności od liczby osób zdecydujemy się na konkretne miejsce .
Ponadto Tomek zaproponował wspólny wyjazd na obóz treningowo integracyjny - w zależności od woli większości - albo ferie na przełomie grudnia i stycznia (możliwy Sylwester) bądź też ferie na przełomie stycznia i lutego. Miejsce - wieś pod Karpaczem, przy Czeskiej granicy, wstępna cena noclegu z wyżywieniem - 45 zł/osobodzień.
Do zobaczenia .
- lorak75
- Zaprawiony W Bojach
Zgodnie z sugestiami na forum zdecydowaliśmy, że Koszulki Podlaskiego Klubu Biegowego będą koloru zielonego.
Projekt:
http://www.podlaskiebieganie.pl/index.p ... 5&Itemid=8
Koszulka na ramiączkach kosztuje 65,- zł/szt.
Koszulka z krótkim rękawem kosztuje 75,- zł/szt.
Cenę podniósł producent ze względu na to, że rezygnujemy z umieszczenia logo jego firmy.
Projekt:
http://www.podlaskiebieganie.pl/index.p ... 5&Itemid=8
Koszulka na ramiączkach kosztuje 65,- zł/szt.
Koszulka z krótkim rękawem kosztuje 75,- zł/szt.
Cenę podniósł producent ze względu na to, że rezygnujemy z umieszczenia logo jego firmy.