Ja sie nie wypowiadam w temacie bo z takim bólem to ja jade na zawodypaulinka88 pisze:No dobra, specjaliści - na pewno wiecie więcej ode mnie więc wzywam ratunku: CO MAM ZROBIĆ Z KONTUZJĄ?Boli od tygodnia, po 3 dniach ustąpiło i wczoraj poszłam pobiegać, myślałam że rozbiegam... Ale dziś mało się nie przewróciłam jak wstałam z łóżka
Boli prawa noga - w pachwinie i tak jakoś... 10-15 cm nad stawem skokowym... Każde stąpnięcie na tą nogę to prawie łzy w oczach, straszny ból... Da się to jakoś "wyleczyć"???
Ty też? Ja od wczoraj siedzę i tylko wybieram które kupić, bo nie potrafię się zdecydowaćagnieszka_ pisze:Ja podziwiam swoje nowe buty więc forum tylko czytam jednym okiem.
Pewnie przemilczał temat, bo by pół BBLu się na ślub zleciałomortian pisze:Znalazłem ciekawy filmik pt: Wieczór kawalerski Darka, wiesz coś o tym Bzium? :D http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ihOaEBfG8#!
Nie kupiłam, tylko DOSTAŁAM! i będę się chwalić nimi jeszcze wielokrotnie:)paulinka88 pisze: Co to za cuda kupiłaś, chwal się!!!
agnieszka_ pisze:Nie kupiłam, tylko DOSTAŁAM! i będę się chwalić nimi jeszcze wielokrotnie:)paulinka88 pisze: Co to za cuda kupiłaś, chwal się!!!
A gdzie to tak rozdają buty?paulinka88 pisze:agnieszka_ pisze:Nie kupiłam, tylko DOSTAŁAM! i będę się chwalić nimi jeszcze wielokrotnie:)paulinka88 pisze: Co to za cuda kupiłaś, chwal się!!!
też chcę...
a ja ostatnio Red Bullamortian pisze:
A gdzie to tak rozdają buty?
Ja dziś biegnąc z Parku Chorzowskiego dostałem Coca Cole Zero ale uważam że buty lepsze