KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- paulinka88
- Wyga

No dobra, specjaliści - na pewno wiecie więcej ode mnie więc wzywam ratunku: CO MAM ZROBIĆ Z KONTUZJĄ?
Boli od tygodnia, po 3 dniach ustąpiło i wczoraj poszłam pobiegać, myślałam że rozbiegam... Ale dziś mało się nie przewróciłam jak wstałam z łóżka
Boli prawa noga - w pachwinie i tak jakoś... 10-15 cm nad stawem skokowym... Każde stąpnięcie na tą nogę to prawie łzy w oczach, straszny ból... Da się to jakoś "wyleczyć"??? 
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!
-
dadziap
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:57:34
- Życiówka w maratonie: 04:54:07
-
xenon1981
- Zaprawiony W Bojach

Ja sie nie wypowiadam w temacie bo z takim bólem to ja jade na zawodypaulinka88 pisze:No dobra, specjaliści - na pewno wiecie więcej ode mnie więc wzywam ratunku: CO MAM ZROBIĆ Z KONTUZJĄ?Boli od tygodnia, po 3 dniach ustąpiło i wczoraj poszłam pobiegać, myślałam że rozbiegam... Ale dziś mało się nie przewróciłam jak wstałam z łóżka
Boli prawa noga - w pachwinie i tak jakoś... 10-15 cm nad stawem skokowym... Każde stąpnięcie na tą nogę to prawie łzy w oczach, straszny ból... Da się to jakoś "wyleczyć"???
Mnie po niedzielnej połówce bolało podobnie ale dziś to jakoś rozbiegałem
xenon ma jedną zasade... bez krwawienia... brak Cierpienia
ale jak se delikatnie rozetnie paluszek to płacze jak dziecko
a jak oddaje krew to mdleje
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
- Życiówka w maratonie: brak
Już dziś serdecznie zapraszam na sobotnie spotkanie BBLu w Katowicach. Mamy przygotowaną niespodziankę w postaci...ZAWODÓW:)
Proszę się nie zrażać ,gdyż konkurencje będą dopasowane do Waszych możliwości tak aby każdy się dobrze bawił.
Przewidziane są trzy kategorie: Kobiety, Mężczyźni, Ścigacze - czyli Ci którym wciąż biegania jest za mało i za wolno:)
Każdy uczestnik sobotniego spotkania otrzyma drobny upominek, a dla najlepszych :P:P organizatoro-sponsor przewidział statuetki Czempiona:)
Jakieś pytania??
ZapraszamY w sobote 9:30 zbiórka i 20min wspólnej rozgrzewki...i ruszamy:)
pozdrawiam
Bzium
Proszę się nie zrażać ,gdyż konkurencje będą dopasowane do Waszych możliwości tak aby każdy się dobrze bawił.
Przewidziane są trzy kategorie: Kobiety, Mężczyźni, Ścigacze - czyli Ci którym wciąż biegania jest za mało i za wolno:)
Każdy uczestnik sobotniego spotkania otrzyma drobny upominek, a dla najlepszych :P:P organizatoro-sponsor przewidział statuetki Czempiona:)
Jakieś pytania??
ZapraszamY w sobote 9:30 zbiórka i 20min wspólnej rozgrzewki...i ruszamy:)
pozdrawiam
Bzium
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
xenon1981
- Zaprawiony W Bojach

Bziumik sie zmobilizowal i zaczał trenować 
-
agnieszka_
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Ja podziwiam swoje nowe buty więc forum tylko czytam jednym okiem.
- paulinka88
- Wyga

Ty też? Ja od wczoraj siedzę i tylko wybieram które kupić, bo nie potrafię się zdecydowaćagnieszka_ pisze:Ja podziwiam swoje nowe buty więc forum tylko czytam jednym okiem.
Co to za cuda kupiłaś, chwal się!!!
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!
-
mortian
- Dyskutant

Znalazłem ciekawy filmik pt: Wieczór kawalerski Darka, wiesz coś o tym Bzium? :D http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ihOaEBfG8#!
- paulinka88
- Wyga

Pewnie przemilczał temat, bo by pół BBLu się na ślub zleciałomortian pisze:Znalazłem ciekawy filmik pt: Wieczór kawalerski Darka, wiesz coś o tym Bzium? :D http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ihOaEBfG8#!
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!
-
agnieszka_
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Nie kupiłam, tylko DOSTAŁAM! i będę się chwalić nimi jeszcze wielokrotnie:)paulinka88 pisze: Co to za cuda kupiłaś, chwal się!!!
- paulinka88
- Wyga

agnieszka_ pisze:Nie kupiłam, tylko DOSTAŁAM! i będę się chwalić nimi jeszcze wielokrotnie:)paulinka88 pisze: Co to za cuda kupiłaś, chwal się!!!
też chcę...
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!
-
mortian
- Dyskutant

A gdzie to tak rozdają buty?paulinka88 pisze:agnieszka_ pisze:Nie kupiłam, tylko DOSTAŁAM! i będę się chwalić nimi jeszcze wielokrotnie:)paulinka88 pisze: Co to za cuda kupiłaś, chwal się!!!
też chcę...
Ja dziś biegnąc z Parku Chorzowskiego dostałem Coca Cole Zero ale uważam że buty lepsze
- paulinka88
- Wyga

a ja ostatnio Red Bullamortian pisze:
A gdzie to tak rozdają buty?
Ja dziś biegnąc z Parku Chorzowskiego dostałem Coca Cole Zero ale uważam że buty lepsze
Aga przyjdź jutro w butkach! Co prawda, o ile będę, to będę robić za widownię, bo Achilles jeszcze się nie wyleczył do końca
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!
-
agnieszka_
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
GALERIA Z DZISIAJ
Dziękuję Wam wszystkim za udział w zajęciach, gratuluję trofeów, zapraszam za tydzień:)
Dziękuję Wam wszystkim za udział w zajęciach, gratuluję trofeów, zapraszam za tydzień:)