OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do której godziny trwają zajęcia?
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Z braku reakcji pozwolę sobie na odpowiedź . Sobotnie zajęcia trwają godzinę czyli 9:30 do 10:30. Kilkakrotnie zdarzyło się że były dłuższe. Część biegaczy po zajęciach BBL zostaje na stadionie w celu kontynuacji lub udaje się na dalsze bieganie poza terenem obiektu.
Szukam chętnych do wyjazdu na specyficzny bieg 16-godzinny http://www.supermaraton.kalisz.pl/Wigilijny/obiegu.html.
Szukam chętnych do wyjazdu na specyficzny bieg 16-godzinny http://www.supermaraton.kalisz.pl/Wigilijny/obiegu.html.
- loko
- Zaprawiony W Bojach
dzięki, Runkrisie za odpowiedz wszystko się zgadza!
a jutro przpomnimy sobie główną idee naszej akcji a mianowicie, że "aby dobrze biegać, to bieganie trzeba lubić"
a jutro przpomnimy sobie główną idee naszej akcji a mianowicie, że "aby dobrze biegać, to bieganie trzeba lubić"
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
ciekawy pomysł, popieramtechgraph pisze:Witam
Już ten temat poruszałem tydzień temu na BBL ... Bieg Sylwestrowy ... Olsztyn ul. Leśna ... podobno około godziny 12 ... ale może jednak oprócz "zwykłego" spotkania - biegu można by było zasiać ziarno pod przyszły bieg - zawody ... np. ścieżką wokół Jeziora Długiego ... już częściowo przebudowana .... pełne wahadełko przez most a ze startem i końcem przy ul. Leśnej (drewniane molo) ma chyba coś 1,5km-2km ... mogła by być fajna zabawa ... no i kolejna szersza promocja biegania ...
Tomek Domżalski
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
I to jest to co mi się podoba najbardziej !!loko pisze:biegamy dla przyjemności
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Fajne zajęcia były dzisiaj. Uświadomiły mi, że muszę jeszcze wiecej pobawić się interwałami, progresją.
A co u mnie biega loko - ogólnie można fajnie się wykasować po całym dniu roboty. A początki/powórt do biegania (od 2009) - to walka z wagą (myślę że odniesłem sukces)
:-D
A co u mnie biega loko - ogólnie można fajnie się wykasować po całym dniu roboty. A początki/powórt do biegania (od 2009) - to walka z wagą (myślę że odniesłem sukces)
:-D
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Loko - ja przetestowałem jakiś czas temu ścieżkę wokół Jeziora Długiego. Linia brzegowa jeziora ma ok 4 km. Jak skończą ścieżkę, to będzie bardzo fajna trasa biegowa.
Weja
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Witam ... Jaki gry plan na sobotę ? pzdr
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
a propos mojego poprzedniego postu dotyczącego Sylwestra i biegu ... po długich i burzliwych dyskusjach z Krzysiem (runkris) ustaliliśmy nazwę i dystans ...
Olimpijski Minimaraton Sylwestrowy ... długość ... 4,2195km (inaczej 4219,5m) ... trzeba by było to wyznaczyć ... to chyba 2 razy przez nowy most będzie ... Panie Tomku
Olimpijski Minimaraton Sylwestrowy ... długość ... 4,2195km (inaczej 4219,5m) ... trzeba by było to wyznaczyć ... to chyba 2 razy przez nowy most będzie ... Panie Tomku
-
- Stary Wyga
Mogę sprawdzić bo to moje tereny
Od strony ul.Rybaki ścieża jest gotowa do mostu ale od leśnej jeszcze nie. Sądząc po tempie prac do końca roku skończą raczej.
Od strony ul.Rybaki ścieża jest gotowa do mostu ale od leśnej jeszcze nie. Sądząc po tempie prac do końca roku skończą raczej.
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Dyskusja jest burzliwa, ale poza forum. Marius prośba jeśli możesz to pokombinuj z trasą żeby wyszło te 4219,5m. Przedyskutujemy wszystko w sobotę na spotkaniu. Może uda się zachęcić naszych trenerów do zorganizowania takiego biegu
- loko
- Zaprawiony W Bojach
ciekawe, ciekawetechgraph pisze:a propos mojego poprzedniego postu dotyczącego Sylwestra i biegu ... po długich i burzliwych dyskusjach z Krzysiem (runkris) ustaliliśmy nazwę i dystans ...
imponuje mi Wasza kreatywność jeśli będę mógł pomóc możecie liczyć na mnie!!
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
fajnie byłobo zorganizować bieg bez organizowania, mam na myśli że rozsyłamy wici, startujemy na wybranym dystansie, pełen luz bez medali, bez koszulek, bez numerów itd..
Pogadamy w sobotę o terminie i miejscu
Pogadamy w sobotę o terminie i miejscu
Tomek Domżalski