Bieganie na Podlasiu
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Rozpoznasz nas po grupce stojącej razem pod lodowiskiem, bez łyżew , za to w różnym biegowym umundurowaniu. Trener ścieżek - Tomek - ma z reguły bluzę, na której jest "logo" TRENER. Na pewno nas rozpoznasz. Myślę, że o 15 wybiegniemy spod lodowiska na krótką rozgrzewkę w kierunku docelowego miejsca, którym jest dzika część parku (ta za mostem), a start będzie przy jedynym tam pomniku - kamieniu (krzaczory na środku alejki - to też znak rozpoznawczy). I tam zrobimy 6 kółeczek w celu osiągnięcia wymaganych 10 km. A jak już będziemy mieli koszulki za.... hm.... miesięcy to każdy nas rozpozna!!!!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46,10
Przypominam, że 7.11 mamy w Białymstoku IX Bieg Niepodległości. Może to skromna impreza, ale zachęcam do przebiegnięcia tych 10 km po TBS-ach. W sumie w Białymstoku mamy tak mało imprez biegowych, że żal byłoby odpuścić. O szczegółach poinformuję później.
1269,9 km
-
- Stary Wyga
Nie wiem w jakich okolicach biegasz, bo Słoneczny Stok, TBS, Wysoki Stoczek to wręcz autostrady biegaczy. Szczególnie na wakacjach. Teraz to im bardziej mgliście i deszczowo i mroźnie to tylko fascynaci zostali
- lorak75
- Zaprawiony W Bojach
W okolicach Zwierzynieckiej w lecie aż roiło się od biegaczy. A teraz rzeczywiście tylko tacy jak my.
Tylko żeby wprowadzić modę pozdrawiania się wśród biegaczy, bo wszędzie już to funkcjonuje
Tylko żeby wprowadzić modę pozdrawiania się wśród biegaczy, bo wszędzie już to funkcjonuje
Ostatnio zmieniony 27 paź 2009, 19:55 przez lorak75, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyga
Kto biegnie w IX Biegu Niepodległości?
Jeżeli kogoś interesuje to start imprezy o 10.00 przy gimnazjum nr 6 na ul. KEN 1. Rozpoczyna się biegami dla dzieci. Maja być również zawody dla biegających rodzin i 10 km dla niepełnosprawnych. Bieg główny startuje około 11.30. Zgłoszenia w dniu zawodów do 10.00 na Hali Sportowej tegoż gimnazjum. Wpisowe 20 zł + kaucja za numer 5zł.
Serdecznie zapraszam. Sam jeszcze nie wiem czy pobiegnę bo akurat mam zjazd i do tego kartkówkę
Jeżeli kogoś interesuje to start imprezy o 10.00 przy gimnazjum nr 6 na ul. KEN 1. Rozpoczyna się biegami dla dzieci. Maja być również zawody dla biegających rodzin i 10 km dla niepełnosprawnych. Bieg główny startuje około 11.30. Zgłoszenia w dniu zawodów do 10.00 na Hali Sportowej tegoż gimnazjum. Wpisowe 20 zł + kaucja za numer 5zł.
Serdecznie zapraszam. Sam jeszcze nie wiem czy pobiegnę bo akurat mam zjazd i do tego kartkówkę
1269,9 km
-
- Wyga
Mam pomysła.
A może by tak raz w miesiącu spróbować przebiec duuużą grupą ludzi przez centrum miasta? Pokazać ludziom ilu nas jest. Można by w ten sposób kogoś zachęcić do biegania. Jakieś ulotki albo choć adres strony na koszulkach. Dużo osób mimo wszystko boi się wyjść po raz pierwszy pobiegać. Co Wy na to?
Druga sprawa to prawdopodobnie 15 lub 16 maja 2010 roku w Białymstoku odbędzie się I Bieg Pileckiego na 10km. Prawdopodobnie z początkiem roku podam szczegóły i poproszę o ewentualną pomoc.
A może by tak raz w miesiącu spróbować przebiec duuużą grupą ludzi przez centrum miasta? Pokazać ludziom ilu nas jest. Można by w ten sposób kogoś zachęcić do biegania. Jakieś ulotki albo choć adres strony na koszulkach. Dużo osób mimo wszystko boi się wyjść po raz pierwszy pobiegać. Co Wy na to?
Druga sprawa to prawdopodobnie 15 lub 16 maja 2010 roku w Białymstoku odbędzie się I Bieg Pileckiego na 10km. Prawdopodobnie z początkiem roku podam szczegóły i poproszę o ewentualną pomoc.
1269,9 km
-
- Wyga
W związku z tym chciałbym zaproponować niedzielę 15 listopada godzina 13 pod ratuszem. Ewentualnie po spotkaniu w ramach ścieżek biegowych. Trasa po najbardziej uczęszczanych ulicach do uzgodnienia. jak będzie 5 -10 osób to miałoby sens. Przy mniejszej liczbie to lepiej pobiegać se indywidualnie swoimi ścieżkami. Takie jest moje zdanie. Czekam na inne propozycje.
1269,9 km
- lorak75
- Zaprawiony W Bojach
Cześć
Jest pilna sprawa. Dzwoniła do mnie pani z Akadery i chce znów zrobić mały wywiad, ale tym razem na żywo - (jakaś audycja o sporcie)
Miałoby się to odbyć we wtorek 3 listopada w godz. 19:45 - 20:00 (15 min)
Osobiście nie mam wtedy czasu, ale może ktoś z PKB miałby chwilkę?
Jest pilna sprawa. Dzwoniła do mnie pani z Akadery i chce znów zrobić mały wywiad, ale tym razem na żywo - (jakaś audycja o sporcie)
Miałoby się to odbyć we wtorek 3 listopada w godz. 19:45 - 20:00 (15 min)
Osobiście nie mam wtedy czasu, ale może ktoś z PKB miałby chwilkę?