GG Â - Grupa Górnośląska 2004
- lukaszj
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na Korfantym niestety nie bede, wolałbym się już nie rozpisywać bo wyjdzie że się opylam i zwalam wszystko na kontuzjeQuote: from to ja MacGor on 2:14 pm on April 19, 2004
A co się dzieje z Lukaszem, ZbyszkiemG i Annuszką? Wystartujecie??? (Odpowiedź brzmi: TAK)

AbeS - mam te same problemy z wirusami w mailach, moze spróbuj ukryć maila w swoim profilu.
łukasz
-
- Rozgrzewający Się
A reszta towarzystwa? Pewnie w ukryciu trenują na BK 
zglaszm sie po przerwie zwiazanej z brakiem dostepu do sieci.
trenuje nie calkiem w ukryciu-biegam glownie na D3S;
nie wiem,czy uda mi sie pobiec w BK zapisalam sie za to do Krakowa.
POzdrawiam;)

zglaszm sie po przerwie zwiazanej z brakiem dostepu do sieci.
trenuje nie calkiem w ukryciu-biegam glownie na D3S;
nie wiem,czy uda mi sie pobiec w BK zapisalam sie za to do Krakowa.
POzdrawiam;)
-
- Rozgrzewający Się
ogromny postep-zlokalizowalam Wiromet;))
eh,jak tak dalej pojdzie to w koncu do Was dolacze...wychodzi mi jednak na to ze pierwsze realne spotkanie z wami nastapi jednak w Krakowie;planujecie jakies spotkanie przed biegiem,juz na miejscu?
pozdr;)
eh,jak tak dalej pojdzie to w koncu do Was dolacze...wychodzi mi jednak na to ze pierwsze realne spotkanie z wami nastapi jednak w Krakowie;planujecie jakies spotkanie przed biegiem,juz na miejscu?
pozdr;)
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Annuszka ja się wybieram również do Krakowa.Gdybyś miała problemy z dojazdem to mam miejsce w samochodzie:)
Ulka o której wybierasz się na Korfantego??? bo trzeba by było jedno auto zostawić w Śiemianowicach a drugim podjechać na start.
(Edited by lecho at 3:42 pm on April 20, 2004)
Ulka o której wybierasz się na Korfantego??? bo trzeba by było jedno auto zostawić w Śiemianowicach a drugim podjechać na start.
(Edited by lecho at 3:42 pm on April 20, 2004)
- zbyszek g
- Wyga
...Ja niestety również nie będę na Korfantym
Jestem w takiej formie że ew start w zawodach wpłynie zdecydowanie negatywnie na moją psychikę, która i tak nie ma ostatnio łatwego zycia
... Tak poważnie, dopiero niedawno się za siebie wziąłem, i potrzeba mi trochę treningów (km) natrzaskać żeby odczuwać frajdę związana z udziałem w zawodach. Najpierw ciężka praca, a dopiero potem przyjemności
Pozdrawiam całą Grupę Górnośląską !!!

Pozdrawiam całą Grupę Górnośląską !!!
-
- Rozgrzewający Się
Annuszka ja się wybieram również do Krakowa.
Ekstra,czyli do zobaczenia na trasie?
Gdybyś miała problemy z dojazdem to mam miejsce w samochodzie:)
Dziekuje,prawdopodobnie skorzystamz usug PKP(ale,jakby co,postaram si ebyc w kontakcie)
Pozdr;)
Ekstra,czyli do zobaczenia na trasie?
Gdybyś miała problemy z dojazdem to mam miejsce w samochodzie:)
Dziekuje,prawdopodobnie skorzystamz usug PKP(ale,jakby co,postaram si ebyc w kontakcie)
Pozdr;)
- to ja MacGor
- Stary Wyga
No to nie namawiam nikogo na sobotnie bieganie, bo prawie wszyscy gdzieś startujemy, a przed startem to ja biegam 5-6km. Za tydzień też, i za dwa...
Matka, żona i biegaczka
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Znaczy się - sezon otwarty:)
Wreszcie dzisiaj będę miał czas na pobieganie. Mam nadzieję, że przejdzie dobrze, kolano się utrzyma i niedziela będzie piękna, pomimo pogody ( w zeszłym roku to właśnie pogoda dobiła moją ledwie zarysowaną chęć pobiegnięcia w Korfantym...)
Lecho, ja się też wybieram autem ale nie wiem czy po biegu nie zostanę w Siemianowicach.
Wreszcie dzisiaj będę miał czas na pobieganie. Mam nadzieję, że przejdzie dobrze, kolano się utrzyma i niedziela będzie piękna, pomimo pogody ( w zeszłym roku to właśnie pogoda dobiła moją ledwie zarysowaną chęć pobiegnięcia w Korfantym...)
Lecho, ja się też wybieram autem ale nie wiem czy po biegu nie zostanę w Siemianowicach.
Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Lecho, proszę podaj godzinę spotkania. Nie znam się na procedurach przedstartowych i nie wiem, jak wcześnie mamy być na starcie. Ja biorę jednego kibica w postaci męża i on nas może podrzucić na start.
Ewentualnie podaj też miejsce spotkanie, najlepiej ulicę (punkt orientacyjny itp.), bo ja nie znam Siemianowic.
Ewentualnie podaj też miejsce spotkanie, najlepiej ulicę (punkt orientacyjny itp.), bo ja nie znam Siemianowic.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
No Ulka, widzę że pierwszy start tuż, tuż
. Życzę powodzenia
. Ja w tę sobotę też chciałabym pobiec w Hajnówce, ale jeszcze nie wiem, czy po miesięcznej przerwie nie zrobię sobie kuku. Jeszcze raz trzymam za Ciebie kciuki
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ulka - wygodnie byłoby się spotkać gdzieś pod december palace - czyli Górnośląskim Centrum Kultury. Jeśli start jest o 11 to zapisy pewno się będę kończyć najpóźniej o 10:30, więc trza by być około 10. Spotkać się więc można około 10:30 np. na schodach pod GCK.
A transport możecie zorganizować tak, że po starcie Twój mąż pojedzie do Siemianowic i tam przywita Cię na mecie:) Musi tylko odnaleźć metę;) (można tam dojechać przez Dąbrówkę od strony drogi na Warszawę).
A transport możecie zorganizować tak, że po starcie Twój mąż pojedzie do Siemianowic i tam przywita Cię na mecie:) Musi tylko odnaleźć metę;) (można tam dojechać przez Dąbrówkę od strony drogi na Warszawę).
Któż jak Bóg!