![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Biegowe spotkania w Bydgoszczy
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
to samo miejsce oznacza początek promenady do myśla. ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a tak, przy okazji, jutro z Bennetem ruszamy na przebieżkę z tego samego miejsca (początek promenady) o 9,00. może nie niedziela a sobota będzie dobrym dniem na spotkanie??
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no to kabluje, Benneta nie było. czekam co powie. za to spotkałem triatlonistów. TFU na psa urok, już nawet rozmowa przyprawiła mnie o zakwasy... spróbuję przytoczyć ją w skrócie:
-co dziś robisz
-około15stki powoli
-ja też,
chwila ciszy
- a co u Ciebie znaczy powoli
- no tak 4'30, 4'40"...
-jaasne, u mnie około 6.
i tak jakoś wyszło, że dla kolegi (też Marcina) bieg był "spokojny (pod koniec HR+-140) a dla mnie jazda "pod górkę" +-170
. zrobiliśmy 12km po lesie, lód, woda, ślisko i niezbyt przyjemne warunki do biegania. ale czego się nie robi dla zdrowia ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
oj Bennet nu pagadi!!
-co dziś robisz
-około15stki powoli
-ja też,
chwila ciszy
- a co u Ciebie znaczy powoli
- no tak 4'30, 4'40"...
-jaasne, u mnie około 6.
i tak jakoś wyszło, że dla kolegi (też Marcina) bieg był "spokojny (pod koniec HR+-140) a dla mnie jazda "pod górkę" +-170
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
oj Bennet nu pagadi!!
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bennet zażądał sprostowania..
pisze, że był w sobotę i zrobił 13 km. Pozostaje mi wierzyć. I publicznie odszczekać "nu pagadi". Następnym razem musimy doprecyzować gdzie i kiedy spotykamy się, żeby nie było tak jak tym razem..![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
pisze, że był w sobotę i zrobił 13 km. Pozostaje mi wierzyć. I publicznie odszczekać "nu pagadi". Następnym razem musimy doprecyzować gdzie i kiedy spotykamy się, żeby nie było tak jak tym razem..
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam dzis ogromna ochote pozdrowic biegaczy z innych miast i wlasnie wybralem Was. No wiec pozdrowienia dla biegajacych w Bydgoszczy i żeby się Was kontuzje nie imaly i zebyscie biegali z radoscia i żeby było w ogole dobrze. A jak ktos z Was przypadkiem bedzie w Trojmiescie (bo to przeciez niedaleko) to koniecznie wpadajcie na bieg Grupy Trojmiejskiej. Trzymajcie się!
(Edited by DaB at 3:17 pm on Jan. 29, 2003)
(Edited by DaB at 3:17 pm on Jan. 29, 2003)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Dzięki DaB, pozdrowienia dla Trójmiasta.
Czas zapowiedzieć kolejne spotkanie biegowe.
Zainteresowanych informuję, że kolejne spotkanie biegowe w Bydgoszczy będzie miało miejsce w najbliższą niedzielę 02.02.2003 o godzinie 9.00 na ulicy Rekreacyjnej (wszak jesteśmy amatorami) - początek promenady Myślęcińskiej (ul. Hippiczna). Jeśli pogoda dopisze przy okazji zrobimy sobie małą sesję fotograficzną.
Zainteresowanych wspólnym bieganiem serdecznie zapraszamy!
Czas zapowiedzieć kolejne spotkanie biegowe.
Zainteresowanych informuję, że kolejne spotkanie biegowe w Bydgoszczy będzie miało miejsce w najbliższą niedzielę 02.02.2003 o godzinie 9.00 na ulicy Rekreacyjnej (wszak jesteśmy amatorami) - początek promenady Myślęcińskiej (ul. Hippiczna). Jeśli pogoda dopisze przy okazji zrobimy sobie małą sesję fotograficzną.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Kolejne spotkanie biegowe w Bydgoszczy będzie miało miejsce w najbliższą niedzielę 09.02.2003 o godzinie 9.00 na ulicy Rekreacyjnej - początek promenady Myślęcińskiej (ul. Hippiczna).
Z uwagi na to, że w ostatnią niedzielę zamarzł mi aparat, sesja fotograficzna będzie powtórzona.
Z uwagi na to, że w ostatnią niedzielę zamarzł mi aparat, sesja fotograficzna będzie powtórzona.
-
- Zaprawiony W Bojach
Bennet, a jak poprzednie spotkanie? Czy mialo miejsce? Kto uczestniczyl, ile i gdzie biegliscie? A moze nikt sie nie stawil, nie bylo kogo fotografowac i stad ten bajer o zamarznietym aparacie
?
kledzik
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
kledzik
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Spoko, nie jest nas może zbyt wielu, ale jesteśmy dobrze zorganizowani i od pierwszego spotkania spotykamy się co tydzień.
Trochę szczegółów:
5 stycznia - Rozpoczynamy nasze spotkania
Obecnych pięć osób w tym trzech forumowiczów (Marcin70, Ziebol, Bennet + Geniu i Piotr), wszyscy maratończycy w 2002 poniżej 4h. Dystans 16km. W końcówce Marcin70 postanawia nas sprawdzić i przyspiesza. Z Ziebolem wskakujemy mu na plecy i pokazujemy żeby następnym razem nie fikał. Nasi starsi koledzy nie mają ochoty na ściganie się i doganiają nas kiedy oddech powoli wraca nam do normy.
12 stycznia - II Spotkanie
Obecne cztery osoby w tym dwóch forumowiczów (Marcin70, Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 18km. Wycieczka krajoznawcza po śniegu. Zwiedzamy okoliczne lasy dosyć znacznie oddalając się od standardowych ścieżek.
19 stycznia - III Spotkanie
Obecne cztery osoby w tym dwóch forumowiczów (Marcin70, Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 16km. Strasznie ślisko i trening polega głównie na szukaniu względnie nieoblodzonych ścieżek, ale jest fajnie.
26 stycznia - IV Spotkanie
Obecne trzy osoby (Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 13km. W tym dniu było dla odmiany błoto i miejscami lód. Zaliczyliśmy dwie pętelki w żywszym tempie.
2 lutego - V Spotkanie i mały jubileusz.
Obecne trzy osoby (Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 16 km. Poprzedniego dnia odkryłem z Marcinem70 ładny mostek i postanowiłem pokazać go naszym kolegom. Piękna słoneczna pogoda sprzyjała pstrykaniu zdjęć więc wziąłem z sobą aparat fotograficzny żeby utrwalić naszą grupkę. Na mostku jakiś starszy pan zrobił nam zdjęcie, które później okazało się nieudane. W drodze powrotnej aparat zamarzł (temperatura -10 stopni) i niestety nie dało się robić dalej zdjęć. Bardzo żałowałem bo akurat tego dnia odbywały sie Wyścigi psich zaprzęgów liczone do Pucharu Polski i była świetna okazja pochwalić się treningami na "Alasce".
I to by było na tyle. Zainteresowanych naszymi spotkaniami treningowymi jeszcze raz serdecznie zapraszam na najbliższą niedzielę. Gotowi jesteśmy dostosować trasę i prędkość do nowych osób, o ile oczywiście będziemy w stanie nadążyć.
Pozdrawiam wszystkich biegaczy,
Bennet
Trochę szczegółów:
5 stycznia - Rozpoczynamy nasze spotkania
Obecnych pięć osób w tym trzech forumowiczów (Marcin70, Ziebol, Bennet + Geniu i Piotr), wszyscy maratończycy w 2002 poniżej 4h. Dystans 16km. W końcówce Marcin70 postanawia nas sprawdzić i przyspiesza. Z Ziebolem wskakujemy mu na plecy i pokazujemy żeby następnym razem nie fikał. Nasi starsi koledzy nie mają ochoty na ściganie się i doganiają nas kiedy oddech powoli wraca nam do normy.
12 stycznia - II Spotkanie
Obecne cztery osoby w tym dwóch forumowiczów (Marcin70, Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 18km. Wycieczka krajoznawcza po śniegu. Zwiedzamy okoliczne lasy dosyć znacznie oddalając się od standardowych ścieżek.
19 stycznia - III Spotkanie
Obecne cztery osoby w tym dwóch forumowiczów (Marcin70, Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 16km. Strasznie ślisko i trening polega głównie na szukaniu względnie nieoblodzonych ścieżek, ale jest fajnie.
26 stycznia - IV Spotkanie
Obecne trzy osoby (Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 13km. W tym dniu było dla odmiany błoto i miejscami lód. Zaliczyliśmy dwie pętelki w żywszym tempie.
2 lutego - V Spotkanie i mały jubileusz.
Obecne trzy osoby (Bennet + Geniu i Piotr). Dystans 16 km. Poprzedniego dnia odkryłem z Marcinem70 ładny mostek i postanowiłem pokazać go naszym kolegom. Piękna słoneczna pogoda sprzyjała pstrykaniu zdjęć więc wziąłem z sobą aparat fotograficzny żeby utrwalić naszą grupkę. Na mostku jakiś starszy pan zrobił nam zdjęcie, które później okazało się nieudane. W drodze powrotnej aparat zamarzł (temperatura -10 stopni) i niestety nie dało się robić dalej zdjęć. Bardzo żałowałem bo akurat tego dnia odbywały sie Wyścigi psich zaprzęgów liczone do Pucharu Polski i była świetna okazja pochwalić się treningami na "Alasce".
I to by było na tyle. Zainteresowanych naszymi spotkaniami treningowymi jeszcze raz serdecznie zapraszam na najbliższą niedzielę. Gotowi jesteśmy dostosować trasę i prędkość do nowych osób, o ile oczywiście będziemy w stanie nadążyć.
Pozdrawiam wszystkich biegaczy,
Bennet
-
- Zaprawiony W Bojach
No, to rozumiem
Tylko mam wrazenie jakbyscie sie ze spotkania na spotkanie wykruszali
Gdy Marcin70 zrealizuje swe plany i zdezerteruje w przyszlym tygodniu do stolicy, z kim pobiegniesz Bennecie???
kledzik
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![smutek :smutek:](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
kledzik
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Marcin70 ma już dwie żółte kartki na swoim koncie i teraz za nieobecność grozi mu czerwona. Wydaje mi się, że zna konsekwencje... Ostatnie dwa spotkania odbyły się w składzie trzyosobowym i jakoś daliśmy sobie radę, cały czas liczymy jednak na to, że zjawi się ktoś nowy. Jest jeszcze możliwość dołączenia do triathlonistów, którzy niestety zasuwają duuużo szybciej... Liczę na to, że zjawi się w końcu Ziebol, a i na kolegów Genia i Piotra można liczyć więc grupa nie powinna się rozpaść.
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ZDEZERTERUJE???? nooooo kledzik - podpadziochu
no i bez świecenia kartkami proszę dobrze. wybieram się na "delegację" do Wawy i tam odbiegam swoje!! Będę zcieśniał "przyjaźń między biegaczami". 19 stycznia dokręcałem jeszcze kilka kilometrów bez kolegów ale tego nasz kronikarz nie zauważył :(
no i bez świecenia kartkami proszę dobrze. wybieram się na "delegację" do Wawy i tam odbiegam swoje!! Będę zcieśniał "przyjaźń między biegaczami". 19 stycznia dokręcałem jeszcze kilka kilometrów bez kolegów ale tego nasz kronikarz nie zauważył :(
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Kronika obejmuje tylko spotkania biegowe. To co kolega Marcin70 robi indywidualnie to całkiem inna historia. Pragnę zwrócić uwagę, że mi przeważnie dochodzą 4km dobiegów, których również świadomie nie podaję więc proszę się tu nie chwalić kolego Marcinie70!
Z uwagi na delegację niech czuje się kolega zwolniony z niedzielnego spotkania. Proszę tylko podbić delegację i robić dokładne notatki: kto, co, gdzie, jak, kiedy i ile. Zebrany materiał przeanalizujemy podczas wyjazdu do Trzemeszna.
Z uwagi na delegację niech czuje się kolega zwolniony z niedzielnego spotkania. Proszę tylko podbić delegację i robić dokładne notatki: kto, co, gdzie, jak, kiedy i ile. Zebrany materiał przeanalizujemy podczas wyjazdu do Trzemeszna.
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
Kto powiedział że grupa się rozpadnie?! Na wiosnę dołączy do nich młody, ale chyba jedyny biegacz z Koronowa ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
(Edited by neo at 4:19 pm on Feb. 7, 2003)
(Edited by neo at 4:19 pm on Feb. 7, 2003)
[b]Neo Knight[/b]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
Bennet czy doszedł do ciebie e-mail z moimi wynikami?
[b]Neo Knight[/b]