POLICE(41) - Stadion OSiR ul.Piaskowa 97. Sobota 9;30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 33.20
- Życiówka w maratonie: brak
hej Andrzeje..i nie tylko;p nie zapomnijcie przy dzisiejszej zabawie,topieniu wosku badz kropel alkoholu w swoim Ciele,ze to juz jutro Ja postaram sie wykropic was z potu do suchej nitki )
jutro 9.30 stadion osir w Policach widzimy sie wszyscy z dobrym natawieniem do bieganka:))
jutro 9.30 stadion osir w Policach widzimy sie wszyscy z dobrym natawieniem do bieganka:))
Trener BBL Police zbyszek
- Madziarrra
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Ja zawitałam dziś pierwszy raz, bo wcześniej nie pozwoliła mi na to praca...ale już nie mogę się doczekać kolejnego treningu z Wami ! Było super Pozdrawiam !
-
- Rozgrzewający Się
hej!:)
Co tydzien frekwencja srednio wynosi 150sob co najwazniejszze,zawsze jest ktos nowy:)) to mnie cieszy..rozumiem fakt,zycia kazdego znas obowiazki prace studia itp..ale juz niedlugoo czuje ,ze ponownie zgromadzimy sie wspolnie razem:) jak wspominalem 15.12.2012 jest jesszcze wieksza impreza niz wczesniejsza ,,akcja niespodzianka" tym razem akcja biegaja mikolaje i krasnale..wspolnie z OSirem organizujemy dla was Bieg Mikoljakowy:) Porsze zapoznac sie z plakatem i zapraszam!! Zdjecia z wczesniejszych zajec, dzisiaj umiesci siostra
pozdrawiam widzimy sie juz w Sobote a w 15.12! gosc honorowy,ktorego opisze pozniej oraz akcja biegnij mikolaju oraz krasnalu
Co tydzien frekwencja srednio wynosi 150sob co najwazniejszze,zawsze jest ktos nowy:)) to mnie cieszy..rozumiem fakt,zycia kazdego znas obowiazki prace studia itp..ale juz niedlugoo czuje ,ze ponownie zgromadzimy sie wspolnie razem:) jak wspominalem 15.12.2012 jest jesszcze wieksza impreza niz wczesniejsza ,,akcja niespodzianka" tym razem akcja biegaja mikolaje i krasnale..wspolnie z OSirem organizujemy dla was Bieg Mikoljakowy:) Porsze zapoznac sie z plakatem i zapraszam!! Zdjecia z wczesniejszych zajec, dzisiaj umiesci siostra
pozdrawiam widzimy sie juz w Sobote a w 15.12! gosc honorowy,ktorego opisze pozniej oraz akcja biegnij mikolaju oraz krasnalu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40:17
- Życiówka w maratonie: 3:47
Cześc i czołem!;-)
załączam linka ze zdj.z ostatniego treningu:-)
https://plus.google.com/u/0/photos?tab= ... 3699726273
załączam linka ze zdj.z ostatniego treningu:-)
https://plus.google.com/u/0/photos?tab= ... 3699726273
trener BiegamBoLubie Police Beata
-
- Rozgrzewający Się
przypominam juz jutro widzimy sie wszyscy na wspolnym bieganiu 9.30 stadion OSiR )
-
- Rozgrzewający Się
I Bieg z Mikołajem
I BIEG MIKOŁAJKOWY - Biegaj z Mikołajem
15 grudnia 2012 r. (sobota) Ośrodek Sportu i Rekreacji w Policach oraz Fundacja Bieganie "Biegam Bo Lubię" zapraszają na imprezę sportową pn. "I Bieg Mikołajkowy".
Promując sport, w tym bieganie p
rzybędzie do nasnajszybszy biały człowiek z Igrzysk Olimpijskich roku 2004 jako gość honorowyŁukasz Chyła. Zawodnik urodzony w kaszubskiej miejscowości Dziemianach dwukrotnie uczestniczył w Igrzyskach Olimpijskich (Ateny oraz Pekin). Do swoich sukcesów może zaliczyć dwukrotnego srebrnego medalistę Mistrzostw Europy w sztafecie 4x100m(Monachium i Goeteborg). Reprezentujący nasz kraj jako żołnierz zdobył srebrny medal w Światowych Igrzyskach Wojskowych.
Bieg zostanie podzielony na dwie grupy:
a) Bieg KRASNALI – przedszkolaki i dla 1-3 klasy szkół podstawowych,
b) Amatorski Bieg Mikołaja.
- puchary dla trzech najlepszych w klasyfikacji ogólnej kobiet i mężczyzn,
- Nagrody do rozlosowania wśród wszystkich zawodników biorących udział w biegu
-przy zapisach bon na pyszną kawę do galeridoti w Policach
Każdy z uczestników na mecie może liczyć na ciepły
posiłek oraz drobny upominek od Mikołaja
Miejsce imprezy: Kompleks Sportowo - Rekreacyjny w Policach ul. Piaskowa 97
Godzina: zbiórka uczestników 9:30, START imprezy 10:00
Więcej informacji www.osir.police.pl lub telefonicznie 91-424-13-60
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!
oto szczegoly calej akcji licze na Ciebie Artur i czapeczke;p bd rowniez prawdziwy mikolaj:)) do Soboty! szykowac sie na dobra zabawe:))
I BIEG MIKOŁAJKOWY - Biegaj z Mikołajem
15 grudnia 2012 r. (sobota) Ośrodek Sportu i Rekreacji w Policach oraz Fundacja Bieganie "Biegam Bo Lubię" zapraszają na imprezę sportową pn. "I Bieg Mikołajkowy".
Promując sport, w tym bieganie p
rzybędzie do nasnajszybszy biały człowiek z Igrzysk Olimpijskich roku 2004 jako gość honorowyŁukasz Chyła. Zawodnik urodzony w kaszubskiej miejscowości Dziemianach dwukrotnie uczestniczył w Igrzyskach Olimpijskich (Ateny oraz Pekin). Do swoich sukcesów może zaliczyć dwukrotnego srebrnego medalistę Mistrzostw Europy w sztafecie 4x100m(Monachium i Goeteborg). Reprezentujący nasz kraj jako żołnierz zdobył srebrny medal w Światowych Igrzyskach Wojskowych.
Bieg zostanie podzielony na dwie grupy:
a) Bieg KRASNALI – przedszkolaki i dla 1-3 klasy szkół podstawowych,
b) Amatorski Bieg Mikołaja.
- puchary dla trzech najlepszych w klasyfikacji ogólnej kobiet i mężczyzn,
- Nagrody do rozlosowania wśród wszystkich zawodników biorących udział w biegu
-przy zapisach bon na pyszną kawę do galeridoti w Policach
Każdy z uczestników na mecie może liczyć na ciepły
posiłek oraz drobny upominek od Mikołaja
Miejsce imprezy: Kompleks Sportowo - Rekreacyjny w Policach ul. Piaskowa 97
Godzina: zbiórka uczestników 9:30, START imprezy 10:00
Więcej informacji www.osir.police.pl lub telefonicznie 91-424-13-60
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!
oto szczegoly calej akcji licze na Ciebie Artur i czapeczke;p bd rowniez prawdziwy mikolaj:)) do Soboty! szykowac sie na dobra zabawe:))
- Madziarrra
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Było SUPER !!! Wielkie dzięki i do zobaczenia za tydzien
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40:17
- Życiówka w maratonie: 3:47
i kto powiedzial,ze jak jest snieg..,ze jak sa mrozy....,że jak sa lody na trasie..to nie da sie biegac?;-)
brawo i wielkie gratulacje dla wszystkich przybyłych! dla wszystkich zwyciezców biegu,losowania i własnych słabości;-)
mam nadzieje,że nikt nie zmarzł,atmosfera i trasa sie podobały i wróci do nas w przyszlym roku.
Pamietajcie,że wszystko opiera sie na wytrwałości i ogromnej chęci tworzenia,a w grupie jest siła:)
brawo i wielkie gratulacje dla wszystkich przybyłych! dla wszystkich zwyciezców biegu,losowania i własnych słabości;-)
mam nadzieje,że nikt nie zmarzł,atmosfera i trasa sie podobały i wróci do nas w przyszlym roku.
Pamietajcie,że wszystko opiera sie na wytrwałości i ogromnej chęci tworzenia,a w grupie jest siła:)
trener BiegamBoLubie Police Beata
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:12
wszystkim życzymy spokojnych, pogodnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia, oraz pomyślności w Nowym Roku 2013, kondycji, wytrwałości i samych życiówek Gosia i Artur.
-
- Rozgrzewający Się
dziekujemy za zyczenia:) rowniez dolaczamy sie z sis do zyczen,wszczegolnosci zdrowia, duzo wolnych chwil z zyciu,usmiechu na twarzy, szczescia wsrod najblizszych i przede wszystkim nie tracie nadziei spokojnych swiat! Dnia 29.12.2012 zajecia odbeda sie o 9.30 Stadion OSiR jednak nie poprowadze ich z sis z racji,ze mam sluzbe a ona wyjezdza w gory;/ za co was najmocniej przepraszamy,jednka bedzie osoba odpowiedzialna do przeprowadzenia zajec:) zparaszamy