Ścieżki Biegowe - Kraków
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
A limitu osób startujących w teście Coopera nie ma ani opłaty startowej bo kolega się pytał ??:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52min
- Życiówka w maratonie: brak
Niesty mam taka prace ze regularne bieganie na ściezkach jest wrecz nie mozliwe ;-(
Mam pytanko.. Biegam od jakiegos roku. W przyszły,m roku chcialbym w niezlym czasie przebiec Cracovia Maraton.. Może ktoś podsunąc mi jakas wskazowke o przygotowaniach? co i jak wogule zaczac?
Mam pytanko.. Biegam od jakiegos roku. W przyszły,m roku chcialbym w niezlym czasie przebiec Cracovia Maraton.. Może ktoś podsunąc mi jakas wskazowke o przygotowaniach? co i jak wogule zaczac?
-
- Stary Wyga
Spróbuj zajrzeć na ścieżkę biegową przy Awf wtorek i czwartek 18, niedziela 10. Tam trenuje grupa maratońska, pod opieką dwóch trenerów i według planów układanych przez nich. Nie wszyscy chodzą regularnie bo każdy z nas ma rodziny i pracę. Ale realizacja planu pod okiem trenera - autora i bieżące modyfikacje zależne od startów i czynionych postępów to atut, którego nie ma żadna książka i plan biegowy z internetu. Niedługo zaczniemy przygotowania do sezonu jesiennego więc masz szansę dołączyć w dobrym momencieNiesty mam taka prace ze regularne bieganie na ściezkach jest wrecz nie mozliwe ;-(

Aha lekko nie jest!
Pozdrawiam!
M.
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to do jutra 

- yougurth
- Dyskutant
Wybiera sie ktos z Was z Krakowa lub okolic na Bieg Powstania Warszawskiego? (24.07.10 g20:45)
Jakby udalo sie zebrac kilka osob mozna jechac samochodem, lub pociagiem - najtansze i najszybsze jest InterRegio.
Mam tez pomysl zeby zawitac na bieg Eryka w Darłowie 25.07 - ciekawa impreza troche piasku troche asfaltu 12km
Jakby udalo sie zebrac kilka osob mozna jechac samochodem, lub pociagiem - najtansze i najszybsze jest InterRegio.
Mam tez pomysl zeby zawitac na bieg Eryka w Darłowie 25.07 - ciekawa impreza troche piasku troche asfaltu 12km
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
myślałem o Wa-wie ale daleko jest więc wybrałem 17lipca Dobrodzień szybką trasę na 10kmyougurth pisze:Wybiera sie ktos z Was z Krakowa lub okolic na Bieg Powstania Warszawskiego? (24.07.10 g20:45)
A Darłowo jest odwołane w tym roku Bieg Eryka, trasę znam bo 3lata temu tam biegałem

ale w tym roku się on nie odbędzie
- monikag
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:01:41
- Kontakt:
witam ...
chciałam zapytać, czy na ścieżkach biegowych w Parku AWF jest aktywna grupa dla początkującej?
Czy tylko biegają najwytrwalsi (Masters) ... a wtedy zobaczę ich plecy i zniechęcę się do biegania ...
chciałam zapytać, czy na ścieżkach biegowych w Parku AWF jest aktywna grupa dla początkującej?
Czy tylko biegają najwytrwalsi (Masters) ... a wtedy zobaczę ich plecy i zniechęcę się do biegania ...
-
- Rozgrzewający Się
hej..
na Ścieżkach Biegowych w Parku przy AWF-ie jest grupa początkujących biegaczy, co prawda teraz w sezonie zimowym jest nas znacznie mniej, ale myślę, że zawsze będziesz miała z kim pobiegać..
nie zniechęcaj się tak szybko..
)
na Ścieżkach Biegowych w Parku przy AWF-ie jest grupa początkujących biegaczy, co prawda teraz w sezonie zimowym jest nas znacznie mniej, ale myślę, że zawsze będziesz miała z kim pobiegać..

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:10
- Życiówka w maratonie: 2:44:18
Mam pytanie natury technicznej : czy można bezpiecznie pozostawić np. plecak na ławce (chodzi mi tu o Błonia lub Zalew Nowohucki) i spokojnie sobie biegać? czy istnieją jakieś miejsca gdzie można bezpiecznie pozostawić rzeczy w ww lokalizacjach? Proszę o radę
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Raczej nie. Mój mąż położył sobie kiedyś pod ławką Poweride. Na pierwszym i drugim okrążeniu Błoń butelka leżała. Potem znikła. Podejrzewam, że plecak zniknie jeszcze szybciejmaciejbrs pisze:Mam pytanie natury technicznej : czy można bezpiecznie pozostawić np. plecak na ławce (chodzi mi tu o Błonia lub Zalew Nowohucki) i spokojnie sobie biegać? czy istnieją jakieś miejsca gdzie można bezpiecznie pozostawić rzeczy w ww lokalizacjach? Proszę o radę

Jeżeli Ci jednak bardzo, bardzo zależy, to spróbowałabym porozmawiać w kawiarni (czy co to tam jest) w Parku Jordana, albo gdzieś w Żaczku na portierni zostawiać. Albo na Juvenii. Może kogoś uprzejmego znajdziesz

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
W cafe Rotunda powinni się zgodzić ;]
Like a true nature's child we were born, born to be wild ! Profil na SPORTS TRACKER:
http://www.sports-tracker.com/#/view_profile/KrzysztofHeyda
http://www.sports-tracker.com/#/view_profile/KrzysztofHeyda
-
- Rozgrzewający Się
ja bym nie zostawiała plecaka ani na ławce ani pod.. niestety bardzo szybko znajdzie nowego właściciela.. wiem to z doświadczenia