Ścieżki Biegowe - Kraków

Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A limitu osób startujących w teście Coopera nie ma ani opłaty startowej bo kolega się pytał ??:)
New Balance but biegowy
domenax
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

golon4 pisze:a tak jak piszą będą jakieś gwiazdy LA ??:)
Mastersi będą :hahaha:
tharkunek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52min

Nieprzeczytany post

Niesty mam taka prace ze regularne bieganie na ściezkach jest wrecz nie mozliwe ;-(
Mam pytanko.. Biegam od jakiegos roku. W przyszły,m roku chcialbym w niezlym czasie przebiec Cracovia Maraton.. Może ktoś podsunąc mi jakas wskazowke o przygotowaniach? co i jak wogule zaczac?
Moniś
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Niesty mam taka prace ze regularne bieganie na ściezkach jest wrecz nie mozliwe ;-(
Mam pytanko.. Biegam od jakiegos roku. W przyszły,m roku chcialbym w niezlym czasie przebiec Cracovia Maraton.. Może ktoś podsunąc mi jakas wskazowke o przygotowaniach? co i jak wogule zaczac?
Spróbuj zajrzeć na ścieżkę biegową przy Awf wtorek i czwartek 18, niedziela 10. Tam trenuje grupa maratońska, pod opieką dwóch trenerów i według planów układanych przez nich. Nie wszyscy chodzą regularnie bo każdy z nas ma rodziny i pracę. Ale realizacja planu pod okiem trenera - autora i bieżące modyfikacje zależne od startów i czynionych postępów to atut, którego nie ma żadna książka i plan biegowy z internetu. Niedługo zaczniemy przygotowania do sezonu jesiennego więc masz szansę dołączyć w dobrym momencie :ble:
Aha lekko nie jest!
Pozdrawiam!
M.
tharkunek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52min

Nieprzeczytany post

A jak mozna sie zapisac do Was?:)
Moniś
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Trzeba przyjść i biegać. Zajęcia odbywają się w ramach ścieżek biegowych.
Zapraszamy na test Coopera w sobotę.
Monika
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to do jutra :)
Awatar użytkownika
yougurth
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wybiera sie ktos z Was z Krakowa lub okolic na Bieg Powstania Warszawskiego? (24.07.10 g20:45)
Jakby udalo sie zebrac kilka osob mozna jechac samochodem, lub pociagiem - najtansze i najszybsze jest InterRegio.
Mam tez pomysl zeby zawitac na bieg Eryka w Darłowie 25.07 - ciekawa impreza troche piasku troche asfaltu 12km
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

yougurth pisze:Wybiera sie ktos z Was z Krakowa lub okolic na Bieg Powstania Warszawskiego? (24.07.10 g20:45)
Jakby udalo sie zebrac kilka osob mozna jechac samochodem, lub pociagiem - najtansze i najszybsze jest InterRegio.
Mam tez pomysl zeby zawitac na bieg Eryka w Darłowie 25.07 - ciekawa impreza troche piasku troche asfaltu 12km
myślałem o Wa-wie ale daleko jest więc wybrałem 17lipca Dobrodzień szybką trasę na 10km
A Darłowo jest odwołane w tym roku Bieg Eryka, trasę znam bo 3lata temu tam biegałem :)
ale w tym roku się on nie odbędzie
Awatar użytkownika
monikag
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:01:41
Kontakt:

Nieprzeczytany post

witam ...

chciałam zapytać, czy na ścieżkach biegowych w Parku AWF jest aktywna grupa dla początkującej?
Czy tylko biegają najwytrwalsi (Masters) ... a wtedy zobaczę ich plecy i zniechęcę się do biegania ...
mala00jedna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hej..
na Ścieżkach Biegowych w Parku przy AWF-ie jest grupa początkujących biegaczy, co prawda teraz w sezonie zimowym jest nas znacznie mniej, ale myślę, że zawsze będziesz miała z kim pobiegać..:) nie zniechęcaj się tak szybko..:))
maciejbrs
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:10
Życiówka w maratonie: 2:44:18

Nieprzeczytany post

Mam pytanie natury technicznej : czy można bezpiecznie pozostawić np. plecak na ławce (chodzi mi tu o Błonia lub Zalew Nowohucki) i spokojnie sobie biegać? czy istnieją jakieś miejsca gdzie można bezpiecznie pozostawić rzeczy w ww lokalizacjach? Proszę o radę
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maciejbrs pisze:Mam pytanie natury technicznej : czy można bezpiecznie pozostawić np. plecak na ławce (chodzi mi tu o Błonia lub Zalew Nowohucki) i spokojnie sobie biegać? czy istnieją jakieś miejsca gdzie można bezpiecznie pozostawić rzeczy w ww lokalizacjach? Proszę o radę
Raczej nie. Mój mąż położył sobie kiedyś pod ławką Poweride. Na pierwszym i drugim okrążeniu Błoń butelka leżała. Potem znikła. Podejrzewam, że plecak zniknie jeszcze szybciej :(. Takie polskie realia, niestety :(.

Jeżeli Ci jednak bardzo, bardzo zależy, to spróbowałabym porozmawiać w kawiarni (czy co to tam jest) w Parku Jordana, albo gdzieś w Żaczku na portierni zostawiać. Albo na Juvenii. Może kogoś uprzejmego znajdziesz :).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
khghost
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W cafe Rotunda powinni się zgodzić ;]
Like a true nature's child we were born, born to be wild ! Profil na SPORTS TRACKER:
http://www.sports-tracker.com/#/view_profile/KrzysztofHeyda
mala00jedna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja bym nie zostawiała plecaka ani na ławce ani pod.. niestety bardzo szybko znajdzie nowego właściciela.. wiem to z doświadczenia :ojnie:
ODPOWIEDZ