GLIWICE!!!

little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzidka pisze: Może w międzyczasie ktoś się jeszcze odezwie z biegaczo-truchtaczy.
to ja sie odzywam :D ja bym chetnie pobiegała z kims..ale tak od pażdziernika jak mi sie studia zaczna ibede w Gliwicach mieszkać. Narazie biegam co drugi dzień. I bardzo by mi pasowalo po poludniu ewentualnie wczesnym wieczorem :) Podczas studiów to biegalam w parku tym kolo akademikow jak narazie :) bo dalej sie boje sama. Acha i moja kondycja to tak ok30min biegu
New Balance but biegowy
.smile
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

o:D A co studiujesz ?
Kolo akademikow tez fajne trasy, stadion, park, hmm chyba sie tam wybiore następnym razem.
Awatar użytkownika
Dzidka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Biegają ludziska, biegają, tylko się na forum nie ujawniają.
Wczoraj zerknęłam przez okno: dwie osoby biegły, dziś rano popijając syrop też zerknęłam przez okno: jedna osoba sobie biegnie :-).
Ponieważ nie jeżdżę samochodem, to jestem niejako "skazana" na bieganie w okolicach domu. Z tego co słyszałam, to bardzo dużo studentów biega, właśnie w okolicach Parku Chrobrego. Ja w tych okolicach "tylko" pracuję :-)
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

studiuje inżynierie środowiska :D A Ty co studiujesz? A racja tereny sa fajne,szczególnie ten park lubie, bo w przeciwienstwie do twardego asfaltu ma przyjazne dla stóp błotko :D hehe Już tam pare biegaczy widziałam, takze faktycznie ludziska biegaja. :P A za stadionem nie przepadam, bo nawierzchnia taka ze sobie nogi mozna powykrecac,a coto za przyjemnosc podczas biegu nonstop pod nogi patrzec :bum:
.smile
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja informatyke, zaczynam w tym roku i mam kupe w majtach przyznam :d
biegale mdzis po parku - zajebiscie bylo
little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

.smile pisze:ja informatyke, zaczynam w tym roku i mam kupe w majtach przyznam :d
biegale mdzis po parku - zajebiscie bylo
Pamiętaj w kupie siła..kupy nikt nie ruszy :D
A tak na powaznie to naprawde nie ma sie co przejmowac i bac.
Zreszta zobaczysz jak sie wszystko rozkreci :)

Co do parku to zgadzam sie i juz sie też nie moge doczekać aż tam bede biegać...bo juz mam dosc tegu asfaltowego biegania u mnie :(
.smile
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

i tak sie boje :D

a powiedz mi, orientujesz sie jak tam jest z silownia? Placi sie cos czy za darmo :) ?
little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a bedziesz mieszkał w akademiku? bo to zalezy od akademika, w niektorych jest za darmo i jak jest wolne to idziesz kiedy chcesz, ale za to moze być tam troche ludu. W Strzesze np płaci sie 1zł za godzine za całą salke i moge sobie tam siedziec i korzystac z czego chce i nikt mi nie włazi i nie przeszkadza:P ale za to wada jest to ze sie trzeba zapisywac tak dwa dni do przodu ;/ no ale cos za cos. :)
.smile
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie bede niestety w akademiku mieszkal :S a chcialbym, z tym ze nie mam za bardzo szans sie tam dostac (szczerze to nawet nie probowalem). Mieszkam na styczynskiego, wiec na polibude z buta mam 20 min...
Co do silowni, bede chodzil 3 razy w tygodniu wiec z tymi zapisami przed nie ma problemu :)
Dzieki wielkie.
little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

nie ma za co :)
Teraz to ja mam skolei pytanko :D nie orientuje sie ktoś jakim autobusem mogłabym sie dostać do decathlonu w Gliwicach, czy moze jakis jeździ gdzies niedaleko akademików? bo ja sie kompletnie nie orientuje :(
.smile
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie ma bezpośredniego połączenia Polibuda-Dechatlon. Musiałabyś pójść na plac piastów i tam pojechać jednym z tych autobusów : 692, 57(w tym zawsze kobuchy są :D), 280 tak myślę, że będzie najszybciej, ewentualnie 699 i musiałabyś przeciąć osiedle, to by potrwało z 5 min i już jesteś na miejscu. Możesz też iść z buta o ile wiesz jak dojść, max 30 min by Tobie to zajęło.
powodzenia przy zakupach :)
little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dzieeeeekiiiiii :usmiech:
lukas728
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Eh Dzidka niestety nie udało mi się do tej pory nikogo znaleźć jak również nikt się nie odezwał:/ ale dalej czekam na propozycje od was.

Jeśli ktoś ma ochotę to czekam na jakieś info :jatylko:
little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a w jakich okolicach biegasz? pozdrawiam
lukas728
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

PS: jeśli chodzi o bieganie, to jestem otwarty na wszelkie propozycje. Ja biegam bardziej w centrum okolice portowej itp...
ODPOWIEDZ