Powrót Krakowskich Dreptanych Pogaduchów

krzemek
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rozpocząłem przygotowania do nowego sezonu i raczej w niedziele będę udeptywał ziemię Myślenicką.Mam b liżej,a i górki są konkretniejsze.Można z sobą pogadać ,czasami to i nawet 20 biegnę i nikogo nie spotykam.Potem basenik i sauenka.Na pogaduchach będę sporadycznie.Na Strzelce pasuje załatwić jakiegoś busa ,tylko nie z Jadwigi.Orientowałem się co do sylwestra ,w pobliżu wszystko zajęte.
bania
PKO
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W kwestii nowej strony klubu. Czy ktoś zna już jakieś hasła i loginy?
gregoz
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niektora ludnosc dostala mailem (login i haslo). Zapewne jednak chcialaby miec loginy z np. bieganie.pl albo biegajznami.pl.
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=sms&v=56">sms</a> on 3:37 pm on Dec. 10, 2004
Niektora ludnosc dostala mailem (login i haslo). Zapewne jednak chcialaby miec loginy z np. bieganie.pl albo biegajznami.pl.
Login można sobie zmienić
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jak? Pewnie piszac do admina? Tak?
Awatar użytkownika
eLGombar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie. Po zalogowaniu się wchodzimy w "Panel użytkownika" i tak wszystko można modyfikować :)
Blinded by the light ... another runner in the night
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A co maja zrobic tacy jak Grzesiek, ktory - tak mniemam z wypowiedzi - loginu i hasla nie pouczil :-)
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=sms&v=56">sms</a> on 8:48 pm on Dec. 11, 2004
A co maja zrobic tacy jak Grzesiek, ktory - tak mniemam z wypowiedzi - loginu i hasla nie pouczil :-)
Grzesiek już loguje się.
Jeżeli ktoś nie otrzymał loginu i hasła, to proszę o kontakt z Tomkiem Kaczanowskim tomekkaczanowski@o2.pl
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
DAMIAN B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja mam takie niesmiale pytanie, poniewaz zamierzam sie kiedys wybrac na pogaduchy,ale nie jestem zawodnikiem zbytnio zaprawionym w bojach. Czy ktos moglby mi objasnic trase? Wielkie dzieki!!!
Awatar użytkownika
DAMIAN B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

O widze swoja wiadomosc! hehehe! Jestem dzisiaj w bardzo dobrym humorze i takiego samopoczucia zycze wszystkim!!!
votec128
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

przyjdz to zobaczysz. Teraz gdy nie ma dluzszych startow biegamy po lasku wolskim i okolicach. Trasa i tempo nie jest mordercze. Powiedz ile juz biegasz  i ile najwiecej przebiegles.
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Damian, oby humor Cię nie opuścił do Sylwestrowego Biegu Radości ;)
Trasa podstawowa (70% grupy)  to:
Z Błoń, wałami Rudawy, z wałów ulicami:
Nad Zalewem, Królowej Jadwigi, Panieńskich Skał, Sarnie Uroczysko, Grabowa, Kasztanowa, Zielony Dół,
do Lasu Wolskiego.
Dalej, skrajem lasu w kierunku Chełmu, dobiegamy do czerwonego szlaku, czerwonym do niebieskiego, niebieskim dobiegamy do Polany Pod Dębiną, z polany biegniemy znów czerwonym szlakiem wspinając się do Polany Juliusza Lea, i skręcamy w prawo żółtym szlakiem.
Biegnąc żółtym szlakiem, za kapliczką, skręcamy w lewo, i poprzez Wilczy Dół, Kozie Rogi, wybiegamy z Lasu Wolskiego przy szlabanie na ul.Starowolską.
Zostaje tylko podbieg na "Golgotę" i Uroczyskiem Sikornik do Błoń.
W sumie przy takiej pogodzie jak wczoraj to 90 minut (ok.15 km).
Jest krótsza trasa dla początkujących.
"Ścigacze" biegną trasą asfaltową wokół Lasu Wolskiego, bądź do trasy podstawowej dorabiają kilka razy kilometrowe "orbity" (plusem "orbit" jest kontakt z grupą podstawową)
Zapraszam 19.12. o godz. 9:30 - narożnik Błoń /ul.Piastowska przy moście na Rudawie/
Awatar użytkownika
DAMIAN B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:szok: humor mnie opuszcza, gdy slysze 15 kilometrow!- hehe! biegam 3-4 razy w tygodniu od 7-10 km. Najwiecej przebieglem 18km.,ale nigdy potem jakos nie porywalem sie na ten "rekord". Ale dam rade!- mam nadzieje,ze nie mowie tak pod wplywem dobrego humoru! :) Zawsze przeciez moge odbiec...
Awatar użytkownika
DAMIAN B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wielkie dzieki za objasnienia!!! Tak,tak bieg radosci- juz sie wpisalem! Mam nadzieje,ze miejsce na liscie bedzie odpowiadac koncowemu!;)
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem niezmiernie ciekaw czy to koniec naszej (klubowej) tu obecności? Ja będę zaglądał jeszcze...
gregoz
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ