Rembertów???
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rano o 7:15, ale teraz mysle ze jak na taki dlugi bieg to pora byla troszeczke za wczesna, niestety to byl jedyny mozliwy termin do zrobienia tego biegu ze wzgledu na moja partnerke biegowa - a zaleceniem jej "prywatnego trenera"bylo przebiegniecie takiego dystansu przed maratonem
plan wykonany - teras wszyscy sa szczesliwi
plan wykonany - teras wszyscy sa szczesliwi
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
-
- Wyga
Juz za 3 dni przekonamy sie kto kogo powinienbyl sie obawiac hahahhaha
mysle ze to spotkanie biegowe bedzie nalezalo do jednych z bardziej udanych - i nie moge sie doczekac wbiegniecia do lasow w okolicach rembertowa bo to piekne lasy a ja zawsze moglam tylko na nie popatrzec z daleka i pomarzyc ze kiedys po nich pobiegam w milym towarzystwie
mysle ze to spotkanie biegowe bedzie nalezalo do jednych z bardziej udanych - i nie moge sie doczekac wbiegniecia do lasow w okolicach rembertowa bo to piekne lasy a ja zawsze moglam tylko na nie popatrzec z daleka i pomarzyc ze kiedys po nich pobiegam w milym towarzystwie
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
Doświadczenie biegowe mam, to fakt. Jednak nie każdy potrafi tak sobie o 7.15 przebiec 30km, to robi wrażenie. To ja cieszę się, że będę mógł pobiegać w miłym towarzystwie.
keram
-
- Wyga
Przyjezdzam do Rembertowa w ten piatek i zostaje do niedzieli 15-17.10, Keram czy w niedziele chcialbys wczesniej spotkac sie na spotkaniu biegowym kolo przejazdu kolejowego (mysle tu o 7:00)? Daj znac
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
W niedzielę mamy imprezę bigową urodziny Jurka i Waldka o 9.00 na górce. Do przebiegnięcia będzie od 35 do 40 km. w związku z tym moje bieganie o 7.00 jest niemożliwe. Powiem Ci szczerze, że 7.00 rano w niedzielę to barbażyńska pora.
keram
-
- Wyga
Jak sie udala imprezka?
Ja niestety w ten weekend nie dojechalam do wawy, jakos sie dziwnie poukladalo
Pozdrawiam i do zobaczenia
Ja niestety w ten weekend nie dojechalam do wawy, jakos sie dziwnie poukladalo
Pozdrawiam i do zobaczenia
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
Impreza jak zwykle była bardzo udana. Biegacze i goście dopisali, ale co również bardzo ważne i pogoda dopisała, chociaż jeszcze o 7.00 rano nic na to nie wskazywało. Pozdrawiam w imieniu Jubilatów jak i innych członków klubu.
keram
- keram56
- Wyga
Oczywiście, że tak. W sumie wyjeżdza nas 13 osób, z tego siedem startuje w maratonie i dwie (moja żona i syn) startują w biegu na 10 km. Wyjeżdzamy 03.11. o 4.00 rano a wracamy 13.11. Przygotowania przebiegają bez zakłóceń i mam nadzieję, że tak będzie do końca. W grupie jest jeden debiutant w maratonie i jeden debiut na 10 km (syn). Wszyscy żyjemy już wyjazdem.
keram