SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pewnie, ¿e nas zainteresuj±! Czekamy z niecierpliwo¶ci±.
Chêtnie umie¶cimy je na stronie SBBP. Zastêpujê teraz FREDZIA na jego webmasterskim stanowisku i pewnie bêdzie to bardzo nieudolne zastêpstwo, ale Twoj± relacjê chyba bêdê umia³a umie¶ciæ
Chêtnie umie¶cimy je na stronie SBBP. Zastêpujê teraz FREDZIA na jego webmasterskim stanowisku i pewnie bêdzie to bardzo nieudolne zastêpstwo, ale Twoj± relacjê chyba bêdê umia³a umie¶ciæ
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj biegaliśmy w Kabatach.... i musze się pochwalić. Pobiłem swój rekord trasy o 40" i wynosi on teraz 37'38" i .... wygrałem ze wszystkimi czyli z Pitem, Pirem, Leszkiem :) Jest ok
Ibex
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
I czym się chwalisz, że wygrałeś ze mną, czy tym, że poprawiłeś życiówkę o 40" ?Quote: from Ibex on 10:37 pm on May 11, 2004
Dzisiaj biegaliśmy w Kabatach.... i musze się pochwalić. Pobiłem swój rekord trasy o 40" i wynosi on teraz 37'38" i .... wygrałem ze wszystkimi czyli z Pitem, Pirem, Leszkiem :) Jest ok
Ja życiówkę poprawiłem tylko o ponad 50" (wyniki nieoficjalne). )
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
A ja dzis jeszcze nie zdążyłem wejść do budynku pracowego a juz na ulicy słyszałem co krok wołania:
O, słyszeliśmy, że Ibex wygrał wczoraj z tobą!
Kryzys na 5km i Ibex mnie przegonił i już nie zdołałem dogonić. Ale jeszcze się na jesieni pewnie poscigamy.
Nie wiem ile nabiegałem bo mi się stoper nie właczył na starcie. Czekam na wyniki oficjalne. Ale jak to w Kabatach bieg i cała impreza fajna.
O, słyszeliśmy, że Ibex wygrał wczoraj z tobą!
Kryzys na 5km i Ibex mnie przegonił i już nie zdołałem dogonić. Ale jeszcze się na jesieni pewnie poscigamy.
Nie wiem ile nabiegałem bo mi się stoper nie właczył na starcie. Czekam na wyniki oficjalne. Ale jak to w Kabatach bieg i cała impreza fajna.
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
Chwalę się tym, ze pobiłem życiówkę i zrealizowalem założenia. Muszę się czyms cieszyć biorąc pod uwage "doświadczenia" Dębna....Quote: from Leszek Gwiazdowski on 8:39 am on May 12, 2004[
I czym się chwalisz, że wygrałeś ze mną, czy tym, że poprawiłeś życiówkę o 40" ?
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczoraj bylo bardzo fajnie, aczkolwiek wyniki moglyby byc lepsze (u mnie oczywiscie). Byla silna reprezentacja SBBP, ale nie bylo Joy:( I tu mam pytanie do Joycat. Nie bylo Cie wczoraj na biegu, to znaczy, ze nie lubisz biegac w Kabatach, czy moze zaczelas nastepny cykl przygotowan i takiego biegu nie mialas w planach?
-
- Zaprawiony W Bojach
I to, i to.
Kabaty mi nie odpowiadaj± ze wzglêdu na godzinê biegu (i to, ¿e jest to dzieñ powszedni). Musia³abym sporo wcze¶niej wyj¶æ z pracy, ¿eby na spokojnie dojechaæ na drugi koniec miasta, zarejestrowaæ siê, przebraæ, rozgrzaæ... etc. Wyjête cztery godziny.
A poza tym od koñca kwietnia mam ju¿ nowy plan treningów, a tego startu nie bra³am pod uwagê przesy³aj±c Jurkowi warunki brzegowe do uk³adania planu. Wiêc wczoraj mia³am zwyk³e rozbieganie po £osiowych.
Trzeci powód jest taki... no bo jest i trzeci powód ¿e ja chyba najbardziej lubiê maratony i nie za bardzo ci±gnie mnie do biegania dych.
Ale trzyma³am za Was wczoraj kciuki
Kabaty mi nie odpowiadaj± ze wzglêdu na godzinê biegu (i to, ¿e jest to dzieñ powszedni). Musia³abym sporo wcze¶niej wyj¶æ z pracy, ¿eby na spokojnie dojechaæ na drugi koniec miasta, zarejestrowaæ siê, przebraæ, rozgrzaæ... etc. Wyjête cztery godziny.
A poza tym od koñca kwietnia mam ju¿ nowy plan treningów, a tego startu nie bra³am pod uwagê przesy³aj±c Jurkowi warunki brzegowe do uk³adania planu. Wiêc wczoraj mia³am zwyk³e rozbieganie po £osiowych.
Trzeci powód jest taki... no bo jest i trzeci powód ¿e ja chyba najbardziej lubiê maratony i nie za bardzo ci±gnie mnie do biegania dych.
Ale trzyma³am za Was wczoraj kciuki
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja gratuluję oczywiście Ibexowi. Forma widzę rośnie i na mistrzostwa SBBP będzie w sam raz.
Co do Kabat - to ja tam kiedys przyjadę.
Ale co już mówiłem, trasa wydaje mi się niezwykle beznadziejna (nie chcę urazić lokalnych patriotów ). Mnie zniechęca do biegania.
U nas (w Szklarskiej) raz pada raz nie pada. Zrobiłem sobie dzisiaj dzień przerwy. Wprawdzie sam cisnąłem Jurka, żeby mnie nie oszczędzał ale dwa dni biegania po górach dwa razy dziennie jednak daje w kość.
Wczoraj biegłem tutaj: tylko pogoda niestety nie byłą taka ładna jak na zdjęciu.
Co do Kabat - to ja tam kiedys przyjadę.
Ale co już mówiłem, trasa wydaje mi się niezwykle beznadziejna (nie chcę urazić lokalnych patriotów ). Mnie zniechęca do biegania.
U nas (w Szklarskiej) raz pada raz nie pada. Zrobiłem sobie dzisiaj dzień przerwy. Wprawdzie sam cisnąłem Jurka, żeby mnie nie oszczędzał ale dwa dni biegania po górach dwa razy dziennie jednak daje w kość.
Wczoraj biegłem tutaj: tylko pogoda niestety nie byłą taka ładna jak na zdjęciu.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jeszcze nie. Czekam na lepszą pogodę. Ale pozdrowienia na pewno przekażę.
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fredziu nieźle "dokręcasz" - 2 razy dziennie po górach! Czyżbyś chciał "zaliczyć" jakiś maraton przed Berlinem? Ja zamierzam pojechać do Szklarskiej na przełomie sierpnia i września, aby doszlifować (mam nadzieję) formę przed jesiennym maratonem. Tylko jeszcze nie wiem przed którym
-
- Zaprawiony W Bojach
Czolem SBBP !
W przyszlym tygodniu (17-20 maj) jestem na szkoleniu w Warszawie .
Czy jakas frakcja SBBP biega w tygodniu (wieczor)
Bardzo chetnie bym z kims pobiegal, bo sam zbytnio Warszawy, przynajmniej biegowo - nie znam
W przyszlym tygodniu (17-20 maj) jestem na szkoleniu w Warszawie .
Czy jakas frakcja SBBP biega w tygodniu (wieczor)
Bardzo chetnie bym z kims pobiegal, bo sam zbytnio Warszawy, przynajmniej biegowo - nie znam
[i]swim - bike - run [/i]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
proto,
jakby coś zapraszamy we wtorek do Parku Skaryszewskiego - co prawda nie mogę niestety obiecać tłumów takich jak na SBBP, ale postaramy się aby było sympatycznie . Jakbys był zainteresowany to daj znać lub zajrzyj do wątku PSB.
jakby coś zapraszamy we wtorek do Parku Skaryszewskiego - co prawda nie mogę niestety obiecać tłumów takich jak na SBBP, ale postaramy się aby było sympatycznie . Jakbys był zainteresowany to daj znać lub zajrzyj do wątku PSB.