Lublin- grupa biegowa
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Swoją drogą, może jest to temat do rozważenia przez towarzystwo z taMAratonu....?
Może warto zorganizować jakiś nasz bieg na dystansach 5 lub 10 km?
Może by się podczepić pod akcję Polska Biega?
Co o tym myślicie? Może w Starym Gaju?
Może warto zorganizować jakiś nasz bieg na dystansach 5 lub 10 km?
Może by się podczepić pod akcję Polska Biega?
Co o tym myślicie? Może w Starym Gaju?
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
UWAGA POCZĄTKUJĄCY I TRUCHTAJĄCY
Wszystkich początkujących serdecznie zapraszam na nowa Ścieżkę Biegową w Lublinie. Od 29 marca przez kolejnych 13 spotkań namawiam na wspólne bieganie. Niedziela godzina 10.00 WĄWÓZ LSM zbiórka od strony ulicy Nadbystrzyckiej. Są to zajęcia dla osób, które chcą pokonać trasę niewielkiej długości 2-4 kilometry w formie biegu lub marszobiegu z ćwiczeniami w międzyczasie. Kto będzie chętny to zapraszam na drugą nieco szybszą rundkę.
Zwracam uwagę, że w tym samym czasie dla lepiej wytrenowanych jest bieganie nad Zalewem.
Pozdrawiam i zapraszam Piotr Kitliński trener
Więcej informacji na: http://www.sciezkibiegowe.pl/biegaj-z-n ... Wawoz-Rury
Wszystkich początkujących serdecznie zapraszam na nowa Ścieżkę Biegową w Lublinie. Od 29 marca przez kolejnych 13 spotkań namawiam na wspólne bieganie. Niedziela godzina 10.00 WĄWÓZ LSM zbiórka od strony ulicy Nadbystrzyckiej. Są to zajęcia dla osób, które chcą pokonać trasę niewielkiej długości 2-4 kilometry w formie biegu lub marszobiegu z ćwiczeniami w międzyczasie. Kto będzie chętny to zapraszam na drugą nieco szybszą rundkę.
Zwracam uwagę, że w tym samym czasie dla lepiej wytrenowanych jest bieganie nad Zalewem.
Pozdrawiam i zapraszam Piotr Kitliński trener
Więcej informacji na: http://www.sciezkibiegowe.pl/biegaj-z-n ... Wawoz-Rury
- kaktus71
- Dyskutant
Oczywiście, że Barbórkowy.akurat pisze:Dla uściślenia, jest to bieg Barbórkowy nie bez powodu startujemy spod Kopalni Bogdankakaktus71 pisze: 3. Bieg Mikołajkowy - około 6 grudnia w Łęcznej.
.
Mea culpa
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
WITAM !!!
Namawiam do biegania na ŚCIEŻCE BIEGOWEJ W WĄWOZIE LSM a w niedzilę wg planu zajęć wypada sprawdzian. Przymierzałem się do biegu dłuższego tj. 5 km ale ze względu na raczkowanie ścieżki w nowym miejscu zdecyduję się na bieg krótszy tj. 1km Mam juz przygotowane dylomy (myślę,że starczy) i czekam na chętnych. Taka piękna pogoda. Zapraszam.
Piotr K ze Ścieżki Biegowej
Namawiam do biegania na ŚCIEŻCE BIEGOWEJ W WĄWOZIE LSM a w niedzilę wg planu zajęć wypada sprawdzian. Przymierzałem się do biegu dłuższego tj. 5 km ale ze względu na raczkowanie ścieżki w nowym miejscu zdecyduję się na bieg krótszy tj. 1km Mam juz przygotowane dylomy (myślę,że starczy) i czekam na chętnych. Taka piękna pogoda. Zapraszam.
Piotr K ze Ścieżki Biegowej
- andre1105
- Wyga
Nasza grupa w rozjazdach: jedni startują w maratonach, inni w biegach lokalnych inni biegają nad zalewem. Jak widać nikt się nie obija. Dla tych, ktorzy nie wyjeżdżają przypominam spotykamy się w każdą niedzielę nad zalewem o godz. 9.30 przy tamie:)
- andre1105
- Wyga
W RAMACH AKCJI CAŁA POLSKA BIEGA W LUBLINIE ODBĘDĄ SIĘ TRZY BIEGI. 9 MAJA.NA STADIONIE LUBLINIANKI ( O GODZ. 11.30), W WĄWOZIE NA LSM OBOK LIDLA (10 MAJA - GODZ. 10- NA DYSTANSIE 4KM) I NAJDŁUŻSZY BIEGO OK. 12 KM (10 MAJA O GODZ. 11) NA ZALEWEM ZEMBORZYCKIM ORGANIZOWANY PRZEZ LUBELSKICH KARATEKÓW. PONADTO NAD ZALEWEM BĘDZIE ZORGANIZOWANYCH WIELE INNYCH BIEGÓW NA KRÓTSZYCH DYSTANSACH NA TERENIE OŚRODKA MARINA. Zapraszam wszystkich, do wspólnego biegania:)
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wybieram się nad Zalew - chociaż raczej będzie to start rekreacyjny, bo tydzień po maratonie - może w końcu poznam lubelaków biegającym w "tamaraton".
- andre1105
- Wyga
I po akcji Cała Polska Biega- przebiegliśmy w sumie 11 km:) Przypominam, że spotkania Lubelskiej Grupy Biegowej nad zalewem zemborzyckim w każdą niedzielę o godz. 9.30 - zbiórka przy tamie:) Zapraszam wszystkich chętnych:)
- wiselka
- Rozgrzewający Się
Witam Lubelską Grupę Biegową, mam małe pytanko:
Czy wiecie kiedy dokładnie odbywa się Bieg Solidarności?
Chyba jakoś w czerwcu, ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć oficjalnego info na ten temat.
Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Ewentualnie za wskazanie linka. Pozdrawiam!
Chyba jakoś w czerwcu, ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć oficjalnego info na ten temat.
- andre1105
- Wyga
Bieg Solidarności prawdopodobnie będzie miał miejsce 6 czerwca. Ale jak zwykle lubelscy organizatorzy z Solidarności nie spieszą się z zamieszczeniem w necie informacji na ten temat. Może będzie coś więcej w poniedziałek na stronie lubelskiej solidarności. Pozdrawiam:)wiselka pisze:Witam Lubelską Grupę Biegową, mam małe pytanko:
- wiselka
- Rozgrzewający Się
Wielkie dzięki za odpowiedź!
Tak coś mi się obiło o uszy, że coś koło 6 czerwca może być ten bieg ale nie byłem pewien.
Swoją drogą to trochę dziwne żeby organizatorzy takiego biegu "z historią" nie zadbali o promocję. Dla mnie to nieprofesjonalne podejście. W dzisiejszch czasach info, reklama czy regulamin zamieszczony na gdzieś na www to już niemal standard.
Tak coś mi się obiło o uszy, że coś koło 6 czerwca może być ten bieg ale nie byłem pewien.
Swoją drogą to trochę dziwne żeby organizatorzy takiego biegu "z historią" nie zadbali o promocję. Dla mnie to nieprofesjonalne podejście. W dzisiejszch czasach info, reklama czy regulamin zamieszczony na gdzieś na www to już niemal standard.