OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

loko, tak szczerze to zdecydowanie wolałabym o tym sobie poczytać niż doświadczać na własnej pięcie. rozcięgno też nie jest w najlepszym stanie. tak więc kompleksowa terapia stopy przede mną.
pozdrawiam.

A może ktoś wie gdzie można w Olsztynie zrobić wkładki dopasowane indywidualnie do stopy?
New Balance but biegowy
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

na Wojska Polskiego obok Rodzynka jest sklep ze specjalistycznym ortopedycznym obuwiem ,
może tam ?
mcover
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam. Nowy jestem. Pozdrawiam. Władki na Augustowskiej robią w sklepie ortopedycznym. Masz pomiar obciążeń najpierw, potem za kilka dni dostajesz wkładkę. Są fajne bo cieniutkie i do buta swobodnie wchodzą. Polecam.
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

julek, zanim sprawisz sobie wkładki termoformowalne pokaż ortopedzie te od nas... :)
Tomek Domżalski
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Julek, życzę cierpliwości do bolącej nogi :usmiech: zobaczysz te kilka tygodni szybko zleci. Jak jesteś zainteresowana masażystką o której mówiłam to mogę podesłać nr tel., chyba, że już kogoś znalazłaś? :usmiech:
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

treptuś pisze:Julek, życzę cierpliwości do bolącej nogi :usmiech: zobaczysz te kilka tygodni szybko zleci. Jak jesteś zainteresowana masażystką o której mówiłam to mogę podesłać nr tel., chyba, że już kogoś znalazłaś? :usmiech:

treptuś, dziękuję ale masażystę już znalazłam, zresztą z polecenia, więc przetestowany i sprawdzony :oczko:
mam nadzieję, że te tygodnie naprawdę szybko zlecą i już niebawem spotkamy się na bieżni. Tymczasem życzę wiele przyjemności z biegania i żadnych urazów.
pozdrawiam. pa!
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

Cześć, mam ochotę znowu z Wami pobiegać, noga mniej boli ale się czai w ukryciu. Tradycyjne pytanie co w planach w najbliższą sobotę bo nie wiem czy mam się malować :), a może sanki będzie trzeba zabrać?
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Proponuję ... trójskok przez pole minowe :hahaha: albo ... rzut broną na odległość ... :hej:
sevrond
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1.15

Nieprzeczytany post

Witajcie, nazywam się Tomek a swoją przygodę z bieganiem rozpocząłem właśnie od BBL w Olsztynie.
Zwracam się do Was z prośbą o głosy w konkursie biegowym. Aby mi pomóc wystarczy kliknąć "Lubię To" pod zdjęciem do którego na dole dodam link.
Zależy mi na Waszej pomocy, gdyż bez tego ciężko będzie zdobyć MiCouch'a, a konkurencja nie śpi.

Pozdrawiam życzę miłego biegania.
Tomek

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jutro pozostaniemy na stadionie, część z nas spokojnie pobiega mając na uwadze półmaraton mikołajów ale popracujemy też nad siłą :)
Jest tez możliwośc wyjścia na 12km rozbiegania, na które wybiera się Monika (lekkoatletka i przyjaciółka SklepuBiegowego :)
Tomek Domżalski
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

taki wybór to chyba tylko w erze :), ale mam obawy czy będziesz miał frekwencję na stadionie :)
Awatar użytkownika
bartorz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: kiepska

Nieprzeczytany post

Witam, Na łamach serwisu BiegamBoLubie.com.pl jest już tabela z listą osób, które startowały w dowolnym biegu jako przedstawiciele społeczności BBL - http://bieganie.pl/?cat=239.

Nie ma Was tam, a zaliczyliście taki bieg? Brakuje jakiś danych?

Piszcie/zgłaszajcie to do trenerów. Wszyscy, którzy do 4 grudnia znajdą się w zestawieniu wezmą udział w losowaniu oficjalnych koszulek BiegamBoLubię :) Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
weja
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 5:29:17

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich na forum.
Weja

pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

weja pisze:Witam wszystkich na forum.
witaj Weja :)
co tam u Ciebie biega??
Tomek Domżalski
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam
Już ten temat poruszałem tydzień temu na BBL ... Bieg Sylwestrowy ... Olsztyn ul. Leśna ... podobno około godziny 12 ... ale może jednak oprócz "zwykłego" spotkania - biegu można by było zasiać ziarno pod przyszły bieg - zawody ... np. ścieżką wokół Jeziora Długiego ... już częściowo przebudowana .... pełne wahadełko przez most a ze startem i końcem przy ul. Leśnej (drewniane molo) ma chyba coś 1,5km-2km ... mogła by być fajna zabawa ... no i kolejna szersza promocja biegania ...
ODPOWIEDZ