MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy spotkanie BBL są przez cały rok, czy macie jakąś przerwę zimową?
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Arriba pisze:Czy spotkanie BBL są przez cały rok, czy macie jakąś przerwę zimową?
oficjalnie tak...ale mam nadzieję że w Mikołowie zejdziemy do podziemia i będziemy się dalej spotykac co weekend :hej:

Dzięki za dzisiejsze zajęcia...fajnie było Was znowu zobaczyć, rekord frekwencji na listopadowych zajęciach jest bardzo budujący i dobrze rokuje na przyszłość.......jutro pełna mobilizacja....zabiegamy czterdziestolatków na II GP Tychów :bum: ...nie zapomnieć o łakociach dla dzieci :usmiech: ...i nie zaspać ( dot szczególnie Łukasza ) :hahaha:
...do zobaczenia jutro :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
MaciekSt
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:57

Nieprzeczytany post

A w ogóle to się wam nie chwaliłem, ale w zeszły czwartek w Trójce w audycji BBL wygrałem buty :)
Adidas supernova sequence 5
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:..zabiegamy czterdziestolatków na II GP Tychów :bum: ...nie zapomnieć o łakociach dla dzieci :usmiech: ...i nie zaspać ( dot szczególnie Łukasza ) :hahaha:
...do zobaczenia jutro :usmiech:
Już budzik nastawiony więc spoko :-)
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

3mam za Was kciuki na jutrzejszym GrandPrix :-) Pokazcie 40-latkom jak silny jest BBL Mikołó :-D Powodzenia !!!!

...no ale żeby jeszcze o tej godzinie nie było zdjęć z dzisiejszych zajęć ?? ja tu tęsknie za Wami, to chociaż na zdjęciach pooglądam Wasze usmiechnięte m... eee tzn miny :)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wrrrrr,
zdjęcia już są moi Drodzy na face'ie. pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki wszystkim za super atmosferę i doping w VI Grand Prix Tychów (bieg 2)

Dzisiaj chyba mieliśmy rekord frekwencji i naszej i ogólnej. Organizatorów zainteresowanie biegiem też zaskoczyło ale to akurat takie pozytywne zaskoczenie :-).

Dzięki Marcin za pomoc trochę jednak mi siły zabrakło :-).

O godzinie 19:30 spotykamy się na basenie w Mikołowie na zasłużony relaks (basen, sauna, zjazdy itp.) więc kto ma ochotę to do zobaczenia wieczorem.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:11

Nieprzeczytany post

Ja również dziękuję Wam wszystkim za miłe towarzystwo i doping na mecie, który zmotywował mnie do finiszu. Dieta parówkowa zadziałała :).
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla Wszystkich za udział i za wyniki !!! dla tych którzy pobili swoje rekordy i dla Tych, którzy byli blisko złamania barier - Łukasz - uda się następnym razem :-) wielki HIP - HIP - HURRA !!!! :-)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Fajnie było z Wami znowu pobiegać...dzięki za doping, gratulację dla wszystkich....szczególnie dla tych co zrobili nowe życiówki :usmiech:

Mam nadzieję że za miesiąc jeszcze poprawimy frekwencję :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Ja również dziękuję za świetną atmosferę, doping na trasie i na mecie, super jest z wami biegać :oczko:

Ola - dzięki za info o bucikach, są śliczne :hahaha: Pewnie będą tak samo wygodne :hej: ...Aż się nie mogę doczekać wypróbowania, kto we wtorek ma ochotę pobiegać po lesie?! :hahaha: :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Fajnie było z Wami znowu pobiegać...dzięki za doping, gratulację dla wszystkich....szczególnie dla tych co zrobili nowe życiówki :usmiech:

Mam nadzieję że za miesiąc jeszcze poprawimy frekwencję :)
Optymista :)
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:Ja również dziękuję za świetną atmosferę, doping na trasie i na mecie, super jest z wami biegać :oczko:

Ola - dzięki za info o bucikach, są śliczne :hahaha: Pewnie będą tak samo wygodne :hej: ...Aż się nie mogę doczekać wypróbowania, kto we wtorek ma ochotę pobiegać po lesie?! :hahaha: :oczko:
Asiu z miłą chęcią ale we wtorek kopalnia postanowiła mi przyznać stopień górniczy, co wiąże się z wyżerką a może i nawet wypitką. Zmuszony jestem wobec tego biegać jutro :ech:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Tomek Wawrzeń pisze:
Asiu z miłą chęcią ale we wtorek kopalnia postanowiła mi przyznać stopień górniczy, co wiąże się z wyżerką a może i nawet wypitką. Zmuszony jestem wobec tego biegać jutro :ech:
Po przemyśleniu sprawy doszłam do wniosku, że to bezsensu... kto normalny biega o godz. 18 po lesie o tej porze roku?! :hahaha: :oczko:
Może jednak zorganizujemy jakieś przyjemne wybieganie w przyszłą niedzielę gdzieś na leśnych ścieżkach?! :oczko:

PS.
W niedzielę jest Bieg Barbórkowy w Rybniku..., ale mnie osobiście przeraża opłata startowa w dniu zawodów :ojoj: No i jednak wolę coś spokojniejszego :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:Po przemyśleniu sprawy doszłam do wniosku, że to bezsensu... kto normalny biega o godz. 18 po lesie o tej porze roku?! :hahaha: :oczko:
Może jednak zorganizujemy jakieś przyjemne wybieganie w przyszłą niedzielę gdzieś na leśnych ścieżkach?! :oczko:

PS.
W niedzielę jest Bieg Barbórkowy w Rybniku..., ale mnie osobiście przeraża opłata startowa w dniu zawodów :ojoj: No i jednak wolę coś spokojniejszego :oczko:
Jestem za fajnym wybieganiem :-) jak nikt nic nie zaproponuje to może podsunę propozycję: Start Gostyń na Paprocany w koło jeziora i powrót na Gostyń może przez Kobiór? Rybnik odpuszczam trzeb trochę odpocząć a w zeszłym roku żeby załapać się na 250 medal trzeba było mieć czas chyba koło 48m więc dla manie jeszcze za szybko ;-) no i: Wybieganie = BiegamBoLubię = a i lubię gadać ;-).

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ