MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Ano własnie.....biega ktoś cos poza BBLem?? Może się komus chce dzisiaj wieczorkiem cos poruszać w świńskim tempie? :bum:
Ja zaraz idę ale na podbiegi :-)
Asiula pisze:PS.
W ogóle mogłby ktoś kiedyś do nas przyjechać, znaczy np. do Chorzowa pobiegać :oczko:
Asia trzeba u Ciebie zorganizować jakieś wybieganie ja się piszę do parku ale może na wiosnę? Chociaż zima też jest ok więc jakaś wolna biała niedziela może być :-).
Arriba pisze:Mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mieszkanką Mikołowa, a dokładnie dzielnicy Mikołowa - Kamionki. Biegam od około 1,5 miesiąca więc jestem świeżakiem ;) Wiem o mikołowskich spotkaniach BBL jednak w tej chwili w soboty albo pracuję, albo edukuję się więc nie mam możliwości stawić się, poznać Was, pobiegać z Wami :) W przyszłym roku w co drugi weekend może będzie to możliwe.

W tej chwili biegam dwa razy w tygodniu po 4,5km i raz 6km, przy czym ten drugi dystans chcę wydłużać o 1km co tydzień, może dwa, zobaczymy jak mi pójdzie. 10-go lutego planuję wystartować w swoich pierwszych zawodach, w II Biegu Walentynkowym w Dąbrowie Górniczej (bieg na 6km). A w marcu w III Biegu o Złote Gacie w Brzeszczach.

Cześć Ania :-). Jak nie dasz rady podjechać na BBL to popatrz na te kameralne zawody http://www.biegdzika.pl/ np 1 kółko (4800m) ustal jakiś znak rozpoznawczy (róża w ustach czy coś ;-) ) a tam zawsze jest ktoś z naszego BBL-u więc się poznamy.
Pozdrawiam i do zobaczenia.

A z Kamionki na "bieg dzika" masz dosłownie rzut beretem.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
smt
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:24

Nieprzeczytany post

Cześć Ania :D po kamionce też się fajnie loto :P coś o tym z Przemkiem wiemy ;) praktycznie codziennie ktoś gdzieś z nas biega więc zarzuć tu dniem, godzina a ktoś na pewno odpowie czy to na stadionie spotkanie czy w trasie nawet może być kamionka to się ktoś na pewno wybierze :)

PS. wybiegając w inne dyscypliny jest organizowane spotkanie w środę na małym spodku na łyżwy na godzinę 19 :) tak wiem nieszczęsna środa (inne dni to sobota i niedziela) chyba że Tychy ale tam co poniektórzy a stali bywalce łyżew maja znacznie dalej. Mam nadzieje marjas, że się zjawisz a nie były to słowa rzucone na wiatr :P
10 km 44:24
15 km 1:13:31
Półmaraton 1:49:47 aliaz Jacek :D
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Arriba pisze:Witajcie!
Witam Anię - rówieśniczkę :oczko: Popieram Łukasza... na Bieg Dzika musisz się zjawić :taktak: http://www.biegdzika.pl/ - tam biega duża część BBL :oczko: Będzie okazja się poznać... :taktak:
Lukas75 pisze:
Asiula pisze:PS.
W ogóle mogłby ktoś kiedyś do nas przyjechać, znaczy np. do Chorzowa pobiegać :oczko:
Asia trzeba u Ciebie zorganizować jakieś wybieganie ja się piszę do parku ale może na wiosnę? Chociaż zima też jest ok więc jakaś wolna biała niedziela może być :-).
No to ja zapraszam :oczko: Trzeba sie zgadać jak tylko jakaś niedziela będzie wolna :hahaha: :oczko:
smt pisze: PS. wybiegając w inne dyscypliny jest organizowane spotkanie w środę na małym spodku na łyżwy na godzinę 19 :) tak wiem nieszczęsna środa (inne dni to sobota i niedziela) chyba że Tychy ale tam co poniektórzy a stali bywalce łyżew maja znacznie dalej. Mam nadzieje marjas, że się zjawisz a nie były to słowa rzucone na wiatr :P
Podpisuję się pod powyższym :oczko: Miło się zregenerować na łyżwach w miłym towarzystwie... i tak jak napisał Tomek, mi pasuje tylko spodek, bo mam rzut beretem :oczko: Na razie środa, bo weekendy mamy zajęte na biegowo..., ale może niedługo godziny otwarcia ulegną zmianie, czyt. jakiś inny dzień otworzą :oczko: A Marciny i inni BBL-owicze na pewno się w końcu skuszą :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:11

Nieprzeczytany post

Witaj Aniu. Miło, że napisałaś, bo płci pięknej nigdy u nas za Wiele :) Tak sobie pomyślałem, że gdybyś w niedzielę miała czas to mogłabyś, pod egidą BBL Mikołów, wystartować w Tyskim Grand Prix w tą niedzielę. Panie biegną na dystansie 5km. Biorąc pod uwagę Twoje dotychczasowe wybiegania ten dystans jest dla Ciebie odpowiedni.
Pozdrawiam

http://mosir.tychy.pl/kalendarz_3.html
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kochani, już Was uwielbiam :D hahaha.

Dziękuję za wszystkie informacje. Są dla mnie bardzo cenne! Zwłaszcza bieg dzika, o którym pewnie nigdy bym się nie dowiedziała :)Aleeeee 9-go mam zajęcia, w nachodzącą niedzielę też mam zajęcia :zero:

Ja do tego tygodnia biegałam tylko i wyłącznie sama, dopiero kilka dni temu poraz pierwszy biegałam ze swoim chłopakiem - dzięki któremu zresztą zaczęłam biegać. Cykora miałam strasznego, bo wiecie... tempo jeszcze mam zabójcze :hej: A nie lubię nikogo spowalniać ;) Miałam trochę tremę ,że złapię zadyszkę i nie będę w stanie z Marcinem rozmawiać albo po prostu każde tempo będzie dla mnie za szybkie. Ale biegło się bombastycznie! Chyba pierwszy raz biegłam cały czas równym tempem i nie myślałam o tym jak to robię, jak stawiam stopy, jak ruszam rękami, jak oddycham, po prostu biegłam :)
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
MaciekSt
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:57

Nieprzeczytany post

Arriba pisze:Witajcie!

Nie wiem czy to odpowiedni wątek na pierwszy post (chciałam to zrobić w wątku z blogami ale nie mogę założyć nowego).

Mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mieszkanką Mikołowa, a dokładnie dzielnicy Mikołowa - Kamionki. Biegam od około 1,5 miesiąca więc jestem świeżakiem ;) Wiem o mikołowskich spotkaniach BBL jednak w tej chwili w soboty albo pracuję, albo edukuję się więc nie mam możliwości stawić się, poznać Was, pobiegać z Wami :) W przyszłym roku w co drugi weekend może będzie to możliwe.

W tej chwili biegam dwa razy w tygodniu po 4,5km i raz 6km, przy czym ten drugi dystans chcę wydłużać o 1km co tydzień, może dwa, zobaczymy jak mi pójdzie. 10-go lutego planuję wystartować w swoich pierwszych zawodach, w II Biegu Walentynkowym w Dąbrowie Górniczej (bieg na 6km). A w marcu w III Biegu o Złote Gacie w Brzeszczach.

Przepraszam, jeśli to jakiś off-topic, po prostu zahipnotyzowało mnie jak zobaczyłam MIKOŁÓW i chciałam się z Wami w jakiś sposób przywitać :)
Cześć,
W jakie dni i o której godzinie biegasz? Też jestem z Kamionki :)
Pozdrawiam
Maciek
Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witaj Maćku :)

Dzisiaj będę biegać z Marcinem, tylko nie wiem, o której. Staram się biegać co drugi dzień więc później będzie niedziela, wtorek, czwartek itd. W tym tygodniu to będą raczej godziny wieczorne :) Już piszę do Ciebie PW.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hehe, czyżby narodziło się nowe dziecko BBL-u. Jeszcze zaocznie ale mam nadzieję że zawitasz u nas.

Moi Drodzy przypominam o zajęciach sobotnich (i tak każdy z Was mam nadzieję pamięta) oraz o tym że spotykamy się w Tychach w niedzielny poranek. Mam nadzieję że przegonimy te wszystkie chmury które wiszą nad nami :/

Hej
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:hehe, czyżby narodziło się nowe dziecko BBL-u. Jeszcze zaocznie ale mam nadzieję że zawitasz u nas.

Moi Drodzy przypominam o zajęciach sobotnich (i tak każdy z Was mam nadzieję pamięta) oraz o tym że spotykamy się w Tychach w niedzielny poranek. Mam nadzieję że przegonimy te wszystkie chmury które wiszą nad nami :/

Hej
Pogoda na niedzielę zapowiada się całkiem optymistycznie :-).

http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=702

Powinno być lepiej niż w październiku i nie będzie mega kałuży. Do tego w miarę równa trasa więc można powalczyć o dobre czasy :-).
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I jeszcze jedno teraz to znalazłem na FB i chyba warto się dołączyć :-)

Ewelina Majewska
Kochani!
Za tydzień, 25 listopada na biegu MOSIR'u będę zbierać dla tyskiego hospicjum słodycze na paczki dla dzieci osieroconych, tj. takich, których mama albo tata umarli na raka. Musimy z mamą zrobić 22 paczki.... Bardzo was proszę o przyniesienie kilku słodkości, każda czekolada się liczy!!
W razie pytań proszę o wiadomość prywatną.
Dziękuję!
EMH

https://www.facebook.com/groups/294525757246727/
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to daliśmy dzisiaj czadu. Nie dość że niektórzy podkręcili sobie śrubę przy bieganiu pokonując swoje własne rekordy to jeszcze rekord frekwencji. Super. Jest nas bardzo wielu. Cieszę się że tak sobie układacie plany treningowe/wyjazdowe że zawsze jesteście na zajęciach. Cieszę się móc spędzić sobotni poranek w tak doborowym towarzystwie :D
Jak to głosi hasło WOŚP "do końca świata i o jeden dzień dłużej" :D
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:No to daliśmy dzisiaj czadu. Nie dość że niektórzy podkręcili sobie śrubę przy bieganiu pokonując swoje własne rekordy to jeszcze rekord frekwencji. Super. Jest nas bardzo wielu. Cieszę się że tak sobie układacie plany treningowe/wyjazdowe że zawsze jesteście na zajęciach. Cieszę się móc spędzić sobotni poranek w tak doborowym towarzystwie :D
niestety nie wszyscy mogą tak sobie ułożyć plany treningowe, aby być w sobotę rano w Mikołowie :( najwcześniej mam szansę być 29 grudnia na treningu razem z Wami, mam nadzieję, że się mi to uda :-) Po treningach zamieszczony na endomondo to widać, że dziś lekko nie było :D. Gratulacje dla Ciebie i Twej małżonki za rekord frekwencji - dzięki Waszem zaangażowaniu i wspaniałej atmosferze jaką wytwarzacie na zajęciach jest nas coraz więcej !! :-)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:No to daliśmy dzisiaj czadu. Nie dość że niektórzy podkręcili sobie śrubę przy bieganiu pokonując swoje własne rekordy to jeszcze rekord frekwencji. Super. Jest nas bardzo wielu. Cieszę się że tak sobie układacie plany treningowe/wyjazdowe że zawsze jesteście na zajęciach. Cieszę się móc spędzić sobotni poranek w tak doborowym towarzystwie :D
Kurcze ale mi dzisiaj wstyd, naprawdę zaspałem :( za to jutro stawiam się w Tychach na 100% o czasie.

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro :-).
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No właśnie - brakowało Was leniucho - pracusie (prawidłowe podkreśl :P )

Do zobaczenia w Tychach bo także się wybieramy z Olą.
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:No właśnie - brakowało Was leniucho - pracusie (prawidłowe podkreśl :P )
pracusie
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
ODPOWIEDZ