Ja zaraz idę ale na podbiegimar_jas pisze:Ano własnie.....biega ktoś cos poza BBLem?? Może się komus chce dzisiaj wieczorkiem cos poruszać w świńskim tempie?
Asia trzeba u Ciebie zorganizować jakieś wybieganie ja się piszę do parku ale może na wiosnę? Chociaż zima też jest ok więc jakaś wolna biała niedziela może być .Asiula pisze:PS.
W ogóle mogłby ktoś kiedyś do nas przyjechać, znaczy np. do Chorzowa pobiegać
Arriba pisze:Mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mieszkanką Mikołowa, a dokładnie dzielnicy Mikołowa - Kamionki. Biegam od około 1,5 miesiąca więc jestem świeżakiem Wiem o mikołowskich spotkaniach BBL jednak w tej chwili w soboty albo pracuję, albo edukuję się więc nie mam możliwości stawić się, poznać Was, pobiegać z Wami W przyszłym roku w co drugi weekend może będzie to możliwe.
W tej chwili biegam dwa razy w tygodniu po 4,5km i raz 6km, przy czym ten drugi dystans chcę wydłużać o 1km co tydzień, może dwa, zobaczymy jak mi pójdzie. 10-go lutego planuję wystartować w swoich pierwszych zawodach, w II Biegu Walentynkowym w Dąbrowie Górniczej (bieg na 6km). A w marcu w III Biegu o Złote Gacie w Brzeszczach.
Cześć Ania . Jak nie dasz rady podjechać na BBL to popatrz na te kameralne zawody http://www.biegdzika.pl/ np 1 kółko (4800m) ustal jakiś znak rozpoznawczy (róża w ustach czy coś ) a tam zawsze jest ktoś z naszego BBL-u więc się poznamy.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
A z Kamionki na "bieg dzika" masz dosłownie rzut beretem.