GG  - Grupa Górnośląska 2004

foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nareszcie naprawili sieć.
Nie podjąłem jeszcze decyzji czy Wreczyca czy Bukownica.A może obydwa te biegi ?.
Wreczyca- trasa atestowana więc wynik w miarę obiektywny, ale ze 110km w jedną strone. Bukownica- o rzut kamieniem trasa znana, łatwa. Mogę  porównac z poprzednimi wynikami, niedogodnościa dla mnie jest to, że nie mogę być tu anonimowy. Dużo bedzie zależało też od pogody.
A tak wogóle to Was zaskoczę bo od 2tygodni pracuję nad sprintem gdyz dowiedziałem o igrzyskach branżowych. 13s na setkę,lub 68 sek na 400m myśle że da mi miejsce na podium.To drugie pewnie jest bliższe moich aktualnych możliwości.Zobaczę jakie będę czynił postępy. Na razie po tych treningach jestem kompletnie rozbity.
New Balance but biegowy
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W Bukownicy zmienił sie dyrektor biegu. Zauważyłem że biegacze z Bukownicy między innymi Marian Ś zapisali sie na bieg do Wręczycy.Czyżby miało być nieciekawie?.
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Foma przyjeżdżaj do Wręczycy zapowida się tam duża grupa osób z oby dwóch forów.
No no jak tak dalej będziesz pracował nad szybkością to mogę już z tobą nie wygać.
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Foma, we Wręczycy czekamy : ja, MacGor, Lecho
i Jarząb. A w Bukownicy Mikael i MarekC, teraz wybieraj :hahaha:
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzę Lecho, że my się szybko na inne forum nie przeniesiemy :)

MacGor, zdradź swój wynik, bo ciekawość mnie zżera.
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lecho
Decyzję co do biegu podejme w niedzielę rano.
Trening typowo sprinterski (na razie pod 100m) nie podniesie mojej formy na długich dystansach-dodatkowa obawa to kontuzje.Bardzo duże przeciązenia, gdy chcę poderwać swój ciężki tyłek na starcie.
Ulka
Ja gdy mam sieć czytam obydwa fory.Na tym tutaj dla mnie przynajmniej jest większa przejrzystosc wypowiedzi.Z kolei w biegajznami niewątpliwie widać olbrzymią inwencję osób go tworzących- choćby promocje na sprzęt dla biegaczy,fachowe opisy sprzętu itp.,
Jeżeli będę miał z kim tutaj wymieniać swoje opinie,odczucia  to niewątpliwie będę tu pisał.Zresztą łatwiej się rozmawia z kimś kogo się zna na żywo.Na mnie możecie tu liczyć.
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Foma, zaglądam na biegajznami.pl , podziwiam zaangażowanie i doceniam pracę włożoną w tę stronę, ale sercem jestem na bieganiu.pl.
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I twoja postawa mi się właśnie podoba Foma.Zasakoczony jestem tym co wyprawia Mikael!!!
Nikt przecież nikomu nie broni udzielać się na dwóch forach.Zakładanie wątków typu przenieśmy się na biegajznami jest swojego rodzaju dziecinadą.A napewno nie służy dobrze bieganiu.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć!
Jak pisałem - free will co do przenoszenia się na inne forum. Mnie się tutaj też podoba, jak pisałem, będę zaglądał,ale nie będę przy nim obstawał jeśli jest alternatywa rokująca nadzieję na przyszłość. Dla mnie strona główna i forum to całość. Tutaj tylko forum funkcjonuje, a i to z kłopotami technicznymi.

Natomiast podejrzeń o dziecinadę, sorry Lecho, ale nie pojmuję.  Przeczytałeś wątek do którego dałem link? To nie była indywidualna akcja, ale każdy to rozumie jak chce. Czy ja bronię komuś działac na jednym forum, albo na dwóch, trzech... ?Nikogo do niczego nie zmuszam, jeno proponuję. A jak to szkodzi bieganiu... :orany: ? Non comprendo.

(Edited by Mikael at 8:44 am on June 21, 2004)

(Edited by Mikael at 9:36 am on June 21, 2004)
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hehe Mikael co ma powiedzieć ktoś  kto pierwszy raz zagląda na forum????? Poczyta sobie jak to biegacze między sobą mają jakieś animozje śmieszne,przynajmniej dla mnie.
Jak wam poszło w Bukownicy?
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lecho - nie chodzi przecież o to, kto jak biega, ale o funkcjonowanie strony. Dalej nie wiem jak to ma zniechęcić poczatkującego do biegania. Co najwyżej do biegania.pl lub biegajznami.pl, da więc sobie spokój z internetem i będzie biegać. Wyjdzie mu na dobre.

A w Bukownicy było świetnie z pogodą. Mnie udało się zrobić życiówkę i zejść poniżej 50 minut (47:30), Marek zrobił 40:06. Fajna tam była atmosfera i to nie tylko, że to moja, poniekąd, ojcowizna:)
W sumie było 82 zawodników. Część z nich miała jeszcze jechać do Wręczycy:)

A Ty się we Wręczycy przełamałeś? No i podziwiam za szychtę zaraz po powrocie!
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na ateście wyszło mi 40.04 mogło być o niebo lepiej ale coś jeszcze szwankuje.Może będziecie na biegu Mysława to będzie okazja pogadać.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lecho - toż to przecież dobry czas jest, ale rozumiem, że chcesz jeszcze lepiej. Trzymam kciuki.

Na Mysławie niestety nie będziemy. Tak się złożyło że i ja i Marek odrabiamy w robiocie jakieś dni.
Za to planuję byc w Imielinie, choć te 20km lekko mnie przeraża. Może tam się uda spotkać? Zobaczymy.
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak to idzie zauważyć Mikael po twoim buncie przeciwko biegaczom nikt tu prawie nie zagląda.A bywało że pisało pare osób z okolic Katowic i nie tylko!!!!!
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to ja szybko cos pisze ;)
Zagladam na to forum regularnie, tylko kurka, cięzko obskoczyc dwa fora.
Moj start w Myslowicach jest niepewny, ciagle mnie noga boli. Jak bol nie zmaleje, to chyba jakis odpoczynek sie szykuje :(
ODPOWIEDZ