UGP - Grupa Ursynowska
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Pedro miałem podobne przemyślenia jak Twoje, dlatego w końcu zgłosiłem się do Berlina. Może i Ty się skusisz, będziemy jechali większą grupą, więc będzie super. A i Zula mogłaby z nami pojechać, ponoć chce zadebiutować w maratonie na jesieni, a Berlin byłby super miejscem na debiut. Co Wy na to?
Byn, Beata jak Wam poszło wczoraj w biegu leśnika?
Byn, Beata jak Wam poszło wczoraj w biegu leśnika?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Ibex, będziesz z podopieczną :oczko:?
Może pojadę/pojedziemy na SBBP bo ze względu na przeziębienie w Ożarowie raczej biegać nie będę.
Berlin??? Pomyślimy... Dużym pluse jest też to, że jest 2 tygodnie po Warszawie.
Pozdr
Może pojadę/pojedziemy na SBBP bo ze względu na przeziębienie w Ożarowie raczej biegać nie będę.
Berlin??? Pomyślimy... Dużym pluse jest też to, że jest 2 tygodnie po Warszawie.
Pozdr
Pedro
- byn
- Zaprawiony W Bojach
CZE
Pedro jestem z wynikiem 39,23 za Tomkiem Botwellem!!!
Wyniki to fakt sa podkrecone na maksa!!!
...a po za tym o nic cieakwego!!!
..w biegu lesnika poszlo mi srednio pobieglem ze srednio po 3,52 na km ale trasa jest ciekawa!!!
...pozdrawiam wszystkich!!!!
...ja tez zamierzam odpoczywac ale nie wiem kiedy!!!
Dziekuje
Pedro jestem z wynikiem 39,23 za Tomkiem Botwellem!!!
Wyniki to fakt sa podkrecone na maksa!!!
...a po za tym o nic cieakwego!!!
..w biegu lesnika poszlo mi srednio pobieglem ze srednio po 3,52 na km ale trasa jest ciekawa!!!
...pozdrawiam wszystkich!!!!
...ja tez zamierzam odpoczywac ale nie wiem kiedy!!!
Dziekuje
BYN
-
- Wyga
Co to za podoopieczna Ibexa ?!!!
Ledwo mnie dwa miesiace nie ma, a tu Ibex ma podopieczna a Piro nawet na moje maile nie odpisuje.... :-(
Buziaki dla UGP - wlasnie przebieglam 10km w pieknym sloncu nad Tamiza.... mam 10 km zorganizowane przez BBC za tydzien :))))
Ledwo mnie dwa miesiace nie ma, a tu Ibex ma podopieczna a Piro nawet na moje maile nie odpisuje.... :-(
Buziaki dla UGP - wlasnie przebieglam 10km w pieknym sloncu nad Tamiza.... mam 10 km zorganizowane przez BBC za tydzien :))))
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nobbie - może wreszcie przyślesz zdjęcie swojego modela?
-
- Zaprawiony W Bojach
Nobbi....znasz tą podopieczną ale jeśli już się domyślasz to nie pisz na forum
Niedawno opiep... Pira, że Ci nie odpisuje.... ale on taki jest... zapomina o kobietach szybko . A tak poza tym to jak twoje przygotowania?? Jakiś cel??
Byn gratulacje wyniku!!
Pedro, przyjedź na SBBP!! Pobiegamy, pogadamy.... ustalimy plany.....
Niedawno opiep... Pira, że Ci nie odpisuje.... ale on taki jest... zapomina o kobietach szybko . A tak poza tym to jak twoje przygotowania?? Jakiś cel??
Byn gratulacje wyniku!!
Pedro, przyjedź na SBBP!! Pobiegamy, pogadamy.... ustalimy plany.....
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nobbie przepraszam bardzo, że milczałem, moja wina, moja bardzo wielka wina!!! Obiecuję, że się poprawię! A Ibex głupoty pisze o tym, że ja szybko kobiety zapominam. PEWNYCH kobiet nie zapomina się nigdy...
Nobbie trenuj, trenuj, na wiosnę zamierzam Cię odwiedzić w Londynie
Byłem dzisiaj u lekarza i mam anginę - zwolnienie do końca tygodnia:( Organizm zamiast wypoczywać, to jeszcze dodatkowo zostanie osłabiony przez chorobę. Jak pech, to pech:(
Nobbie trenuj, trenuj, na wiosnę zamierzam Cię odwiedzić w Londynie
Byłem dzisiaj u lekarza i mam anginę - zwolnienie do końca tygodnia:( Organizm zamiast wypoczywać, to jeszcze dodatkowo zostanie osłabiony przez chorobę. Jak pech, to pech:(
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chciałbym pójść, tylko nie wiem co na to powie moja druga połowa
-
- Wyga
Ibex, chyba wiem.. napisze Ci na mailu :-)
Cel - to bedzie bieg raczej towarzyski, zapisalam sie razem z kolezanka i moim chlopakiem a oni biegaja tak ok 55 min wiec pewnie pobiegne z nimi... ale mam zamiar pobiec pare jeszce innych 10 km tego lata - w Londynie jest ich mnostwo - i wtedy skupie sie na wyniku....
Cel - to bedzie bieg raczej towarzyski, zapisalam sie razem z kolezanka i moim chlopakiem a oni biegaja tak ok 55 min wiec pewnie pobiegne z nimi... ale mam zamiar pobiec pare jeszce innych 10 km tego lata - w Londynie jest ich mnostwo - i wtedy skupie sie na wyniku....
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Byn, zastanawiam się dlaczego skoro te wyniki są podkręcone to nie zostaną zmienione. Myślę, że (ale obym sie mylił) przy pomyłce w druga stronę byłoby dużo interwencji.
Ale co tam ja tam nie biegłem. Do biegów w Kabatach podchodzę mimo wszystko bardziej jak do miłego "festynu" biegowego.
Ibex dlaczego aż miesiąc? Twoja przerw miała trwać 2-3 tygodnie a juz tydzień upłynął. Co znów wykombinowliście? Trening prze bezruch ?
Pozdr
Ale co tam ja tam nie biegłem. Do biegów w Kabatach podchodzę mimo wszystko bardziej jak do miłego "festynu" biegowego.
Ibex dlaczego aż miesiąc? Twoja przerw miała trwać 2-3 tygodnie a juz tydzień upłynął. Co znów wykombinowliście? Trening prze bezruch ?
Pozdr
Pedro
-
- Zaprawiony W Bojach
Panowie stosują techniki wizualizacji czynnej (bardzo męczące, szczególnie wyobrażanie sobie biegu na 2.30 w maratonie) i biernej (TV-niedługo mistrzostwa Europy!, Ibex dodatkowo ćwiczy szybkość na GP F1)
Często mniej oznacza więcej
-
- Zaprawiony W Bojach
Taaaak, Zula ma racje. Szczególnie koncentruje się na szybkości w F1 :):).... Zastanawiam się czy aby nie pozyczyć jakiegoś czerwonego bolidu na Berlin.... Sadzę, ze czas 12 minut w maratonie byłby bardzo interesujący (biorąc pod uwagę ŚREDNIĄ) szybośc na wyscigach .
Wiesz Pedro.... jakoś się przyzwyczailiśmy z Pirem do siedzenia w domu i marzeń o bieganiu..... może dopiero pierwsz trening będzie .....26 wrzesnia. Przyjedźcie na SBBP to pogadamy.
Wiesz Pedro.... jakoś się przyzwyczailiśmy z Pirem do siedzenia w domu i marzeń o bieganiu..... może dopiero pierwsz trening będzie .....26 wrzesnia. Przyjedźcie na SBBP to pogadamy.
Ibex