Szczecin - szukam osób chętnych do wspólnego biegania
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Grzegorz zapowiedzial. ze konczy z bieganiem - jego kolana sie rozsypuja wczesniejsze urazy daly sie znow poznac.
zostaje jedynie rower, tylko tam tez umiar wskazany - on mysli o trasie 200km
zostaje jedynie rower, tylko tam tez umiar wskazany - on mysli o trasie 200km
Piotr
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
To przykre co piszesz Piotrze o Grzegorzu. Może powinien nasilić firykoterapię jeśli rezygnuje z biegania. Taka przerwa i zabiegi dużo dają.
Ja poddaje się magicznej mocy kręgarza w piątek, bo ostatnie harce po Półmaratonie w towarzystwie Saint'a :) , jego córci i Sławka :) totalnie rozregulowały mi zmienione kręgi szyjne. Tyle imprez jeszcze do zimy.
Ja poddaje się magicznej mocy kręgarza w piątek, bo ostatnie harce po Półmaratonie w towarzystwie Saint'a :) , jego córci i Sławka :) totalnie rozregulowały mi zmienione kręgi szyjne. Tyle imprez jeszcze do zimy.
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
jego kolana padly w ubieglym roku po maratonie i paru dlugich biegach. do wiosny bylo leczenie. powrot na lekkie treningi przed zawodami w Policach. pozniej spontan w Szczecinie.
teraz widzi sie tylko w rowerze (kolana nie bola tak jak po biegu)- zakupil rower trekingowy i w ciagu 3 m-cy zrobil 2200 km
Karola masz wakacje???
teraz widzi sie tylko w rowerze (kolana nie bola tak jak po biegu)- zakupil rower trekingowy i w ciagu 3 m-cy zrobil 2200 km
Karola masz wakacje???
Piotr
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
Hej co tam słychac w SzGB:) Troszeczkę ostatnio zaniedbałem jedną z moich ulubionych Grup Biegowych.
[b]Neo Knight[/b]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Nie mam Piotrze wakacji, czasem uprawiamy tylko ze Sławkiem turystykę biegowo-triathlonową. Najbliższy wyjazd w sobotę na Volkstriathlon
Trzeba by się spotkać. Jutro bedziemy mieli komplet zdjęć z Półmaratonu.
Trzeba by się spotkać. Jutro bedziemy mieli komplet zdjęć z Półmaratonu.
- saint
- Zaprawiony W Bojach
wszystko , wlasnie sobie taki maly triathlon wymyslilem ale z tego co pamietam to Wy nie plywacie na jez. Glebokie, a mianowicie na poczatek plywanie z tej plazy na koncu jeziora do tej duzej plazy po lewej stronie (albo odwrotnie,mysle ze bedzie jakies 2km), pozniej jazda rowerem naokolo Jasnych Bloni i z powrotem na plaze, tam zostawienie roweru i bieg na Jasne Blonia (jakies 6 km), szukam tylko chetnej osoby ktora wrocila by moim rowerem
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
mam propozycje na spotkanie:
niedziela, oczywiście ta co będzie teraz
ok 10-tej
przy wjeździe na plaże w Zieleniewie (nie Morzyczynie tylko w Zieleniewie wjazd na kamping) nad Miedwiem, to jest na trasie Szczecin-Stargard 5 km od Stargardu.
Oczywiście spotkanie rowerowe, każdy by na nie dojechał swoim bikem na miejscu bysmy pogadali np o kontrowersjach wokół koszulek i każdy zawija w swoją mańke!
Kto chętny, ja mam ok 30km w jedna strone więc powinienem dojechać.
niedziela, oczywiście ta co będzie teraz
ok 10-tej
przy wjeździe na plaże w Zieleniewie (nie Morzyczynie tylko w Zieleniewie wjazd na kamping) nad Miedwiem, to jest na trasie Szczecin-Stargard 5 km od Stargardu.
Oczywiście spotkanie rowerowe, każdy by na nie dojechał swoim bikem na miejscu bysmy pogadali np o kontrowersjach wokół koszulek i każdy zawija w swoją mańke!
Kto chętny, ja mam ok 30km w jedna strone więc powinienem dojechać.
www.kolarstwo.z.pl