wolfi pisze:
W ramach porzadków okołoświątecznych znalazłem jakieś gazety Bieganie i RunnersWorld sprzed 2-3 lat. Chce ktoś?
ja pilnie poszukuję z kwietnia 2007!!!!!!!!!
wolfi pisze:
W ramach porzadków okołoświątecznych znalazłem jakieś gazety Bieganie i RunnersWorld sprzed 2-3 lat. Chce ktoś?
Tak, dziękuję. Wszystko wskazuje na to, że będę. Postaram się jakoś Was odnaleźć.agnieszka_ pisze:Artur, chyba wszystko już wiesz? reszta na miejscu, w sobotę o 9.30 na stadionie (studenci, o ile są, zazwyczaj zbierają się w dwuszeregu; my przeważnie skupiamy się wokół postaci w fioletowych kurtkach)
Ok. Do soboty zatemagnieszka_ pisze:Mamy do dyspozycji szatnię na hasło "Akcja BiegamboLubię".
Kiedyś Relaxy były modne, ale to było dawno, teraz dziewczyny szaleją za Emu, cieple są. Może mają rozmiar na Ciebie :Dolotraper pisze:Jakie proponujecie najtańsze buty zimowe?
Poplułem monitorMendel pisze:Kiedyś Relaxy były modne, ale to było dawno, teraz dziewczyny szaleją za Emu, cieple są. Może mają rozmiar na Ciebie :Dolotraper pisze:Jakie proponujecie najtańsze buty zimowe?
Mendel pisze:Kiedyś Relaxy były modne, ale to było dawno, teraz dziewczyny szaleją za Emu, cieple są. Może mają rozmiar na Ciebie :Dolotraper pisze:Jakie proponujecie najtańsze buty zimowe?
Do kopania w ogródku i przesypywania węglaturek75_31 pisze:Mendel pisze:Kiedyś Relaxy były modne, ale to było dawno, teraz dziewczyny szaleją za Emu, cieple są. Może mają rozmiar na Ciebie :Dolotraper pisze:Jakie proponujecie najtańsze buty zimowe?
Vitam
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mendel jesteś wielki ale Emu chyba nie są takie tanie?
Olo do czego mają być te buty?
Pozdrawiam
Piotr
Mam pytanie czy ma ktos miejsce w aucie na sobote do Darka? Bede na uczelni w Katowicach w sobote wiec nawet nie trzeba mnie z Sosnowca zabierac tylko z centrum KatowicBzium pisze:Liczyłem, ze bedzie wiecej chętnych...ale cóż...
Moze sie obudzicie na ostatnią chwilę:)
Pan każe Sługa..musi:)Wito pisze:Darek,
Padł mi na dobre telefon z numerem komórki do Ciebie. Podeślij mi na priv, albo wyślij smsa na moj numer