Krakowskie Dreptane Pogaduchy
- Li
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć, czy w niedzielę można się przyłączyć na dreptanie i gadanie? I może mi ktoś podpowie, jak się dostać na miejsce zbiórki z okolic Dobrego Pasterza/ronda Polsadu?
Rany, nigdy nie biegałam w grupie
z lekka stremowana Li
Rany, nigdy nie biegałam w grupie
z lekka stremowana Li
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
159 w stronę Cichego Kącika, do pętli, stamtąd około 300 m podejść ul. Piastowską do mostu na Rudawie (na rogu Błoń)
zapraszamy
zapraszamy
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- boowa
- Wyga
hej Li tak sie składa że jestem własciwie z tych samych okolic i chyba jutro tez bede sie próbował podłaczyc ... wiem dokładnie gdzie jest miejsce spotkania. Moze sie spotkamy w autobusie ,bede wsiadal na miechowity i celował w autobus o 8.58. Nie ma się co tremować, ostatni nie bedziesz bo ja tam będe
-
- Zaprawiony W Bojach
Boowa i Li, jak bede jutro - a wszystko zalezy - czy Cracovia wygra czy przegra i jak dlugo bede sie cieszyl/martwil to moge Was pozniej podrzucic z powrotem.
- Li
- Wyga
Przygody Li w Wielkim Miescie, cz.1
ale fajnie, bieganie w grupie. troche sie denerwuje, takie tam czy dam rade, czy bedzie ok. co tam, najwyzej dalej bede biegac siama. tylko kawal drogi. autobusem? spocona, w dresiku, nieee. biore samochod, raz kozie smierc. wzielam. tradycyjnie przejechalam za daleko. tradycyjnie pomyslalam: no przeciez ja tak nie lubie zawracac. pojade dalej, gdzies na pewno da sie odbic i dojechac. tradycyjnie sie nie udalo.
taa, no ladne te Bielany.
okolo 10.30 dotarlam, potem jeszcze tylko zablokowalam dwa pasy, probujac wrocic pod prad.
do zobaczenia za tydzien.
Li
ale fajnie, bieganie w grupie. troche sie denerwuje, takie tam czy dam rade, czy bedzie ok. co tam, najwyzej dalej bede biegac siama. tylko kawal drogi. autobusem? spocona, w dresiku, nieee. biore samochod, raz kozie smierc. wzielam. tradycyjnie przejechalam za daleko. tradycyjnie pomyslalam: no przeciez ja tak nie lubie zawracac. pojade dalej, gdzies na pewno da sie odbic i dojechac. tradycyjnie sie nie udalo.
taa, no ladne te Bielany.
okolo 10.30 dotarlam, potem jeszcze tylko zablokowalam dwa pasy, probujac wrocic pod prad.
do zobaczenia za tydzien.
Li
-
- Zaprawiony W Bojach
To moze podam Ci trase:
Zakladam, ze jedziesz spod Ronda Polsadu. Pomykaj Lublanska, Opolska az do Ronda przy Kraku. Tam lewy pasik i skrecasz w lewo w strone Bronowic i pomykasz az do Piastowskiej. Przy skrzyzowaniu z Piastowska w prawo, pomykasz dalej az dojedziesz do Blon. Tam przed mostkiem na Rudawie ostre hamowanie i parkujesz polewej stronie. Mniej wiecej na wysokosci mostku widzisz osobnikow przygotowanych fizycznie i duchowo do biegania. To wlasnie my. Podajesz wszystkim grabe i biegniemy
Zakladam, ze jedziesz spod Ronda Polsadu. Pomykaj Lublanska, Opolska az do Ronda przy Kraku. Tam lewy pasik i skrecasz w lewo w strone Bronowic i pomykasz az do Piastowskiej. Przy skrzyzowaniu z Piastowska w prawo, pomykasz dalej az dojedziesz do Blon. Tam przed mostkiem na Rudawie ostre hamowanie i parkujesz polewej stronie. Mniej wiecej na wysokosci mostku widzisz osobnikow przygotowanych fizycznie i duchowo do biegania. To wlasnie my. Podajesz wszystkim grabe i biegniemy
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Odświeżam temat...Quote: from krzycho on 12:31 pm on Aug. 16, 2004
w Warszawie jest klasyfikacja klubowa - sumuje sie dwa najlepsze czasy z półmaratonu i dwa najlepsze z maratonu.
Na razie na liście są dwie osoby na maraton (+ ja trzeci, jeszcze sie nie odświeżyło) i nikogo na półmaraton.
Dość pilne, bo termin goni - zgłoszenia i wpisowe do 3 września, a ostateczne zgłoszenie zespołu - 5 września.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k