Lublin- grupa biegowa
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
może to nie jest zbyt dobre miejsce ale zapytam o półmaraton w Horodle - ktoś się wybiera? to w końcu w naszym województwie - a nad Zalew muszę się wybrać któregoś dnia pobiegać z Wami
- andre1105
- Wyga
PODAJĘ DO WIADOMOŚCI ŻE W ZWIĄZKU Z ZAKOŃCZENIEM OKRESU WAKACYJNEGO JUŻ OD 7 WRZEŚNIA SPOTKANIA NIEDZIELNE LUBELSKIEJ GRUPY BIEGOWEJ -TAMARATON BĘDĄ ODBYWAĆ SIĘ O GODZ. 9.30 PRZY TAMIE NAD ZALEWEM ZEMBORZYCKIM. WSZYSTKICH POCZĄTKUJĄCYCH I ZAAWANSOWANYCH BIEGACZY SERDECZNIE ZAPRASZAMY:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Hej - to jest nadal aktualne?
NIEDZIELNE LUBELSKIEJ GRUPY BIEGOWEJ -TAMARATON BĘDĄ ODBYWAĆ SIĘ O GODZ. 9.30 PRZY TAMIE NAD ZALEWEM ZEMBORZYCKIM
NIEDZIELNE LUBELSKIEJ GRUPY BIEGOWEJ -TAMARATON BĘDĄ ODBYWAĆ SIĘ O GODZ. 9.30 PRZY TAMIE NAD ZALEWEM ZEMBORZYCKIM
-
- Zaprawiony W Bojach
byłem dziś w Waszym pięknym mieście Lublinie
i służbowo zajrzałem do Decathlonu, ludziska , jakie tam są ceny!
asics gel blackhawk
asics gel lynx
new balance m924
po masakrycznie niskich cenach, coś koło 149 zł
do tego asics gt 2130 z wiosny + cała oferta ubrań , nic tylko kupować i biegać
a i w drodze powrotnej na Warszawę widziałem dzielną biegaczkę , która w deszcz przy 9 stopniach zasuwała
pozdrawiam
Tomek M.
i służbowo zajrzałem do Decathlonu, ludziska , jakie tam są ceny!
asics gel blackhawk
asics gel lynx
new balance m924
po masakrycznie niskich cenach, coś koło 149 zł
do tego asics gt 2130 z wiosny + cała oferta ubrań , nic tylko kupować i biegać
a i w drodze powrotnej na Warszawę widziałem dzielną biegaczkę , która w deszcz przy 9 stopniach zasuwała
pozdrawiam
Tomek M.
Tomek
- andre1105
- Wyga
Hej Tomku nie wiem kto na co dzien biega w centrum lub na Kalinowszczyźnie z naszej grupy biegowej. Jednak jesli masz ochote na wspolne bieganie to zapraszam Cię w każdą niedzielę o godz.9.30 zbiórka przy tamie nad Zalewem Zemborzyckim. Biegniemy różnym tempem jedno (a jesli ktos chce to wiecej okrążeń) dookoła zalewu -dystans ok.12 km. Pozdrawiam. Andrzej.tomek84y pisze:Cześć!
Od 1 października zacząłem biegać!!! Chętnie poznam kogoś kto biega w okolicach Kalinowszczyzny, Śródmieścia...
- xedi69
- Wyga
Dla niektórych może i morderczy. Dla Ciebie Andrzeju to jak splunąć, aczkolwiek wiem, że to nie mało i nie było lekko. Gratuluję ukończenia i wiem, że nie było łatwo, był niesprzyjający wiatr.andre1105 pisze:I po Maratonie Warszawskim. Cieszy fakt, że wszyscy z naszej grupy biegowej ukończyli ten morderczy dystans:)
Dla mnie jak narazie ZABÓJCZY dystans, ale wszystko przedemną.
Witaj Tomku.tomek84y pisze:Cześć!
Od 1 października zacząłem biegać!!! Chętnie poznam kogoś kto biega w okolicach Kalinowszczyzny, Śródmieścia...
Jak wspomniał andre1105 spotykamy się w niedzielę.
Jeśli Ciebie interesują jeszcze krótsze dystanse to zapraszam na ścieżki biegowe NIKE w każdy wtorek o godzinie 18 i w sobotę o godzinie 10 w PARKU LUDOWYM-zbiórka naprzeciwko Stacji Paliw ORLEN.
Przeważnie biegamy 3 kółka po 2km każde. Zajęcia prowadzi Trener Nike Piotr Kitliński.
Pozdrawiam i zapraszam.
xedi69 (Robert).
-
- Rozgrzewający Się
pozwólcie że się wtrącę
miałem na 1500m 4,56 min
na setkę 11.32 (bez bloku)
na 60m bez bloku (w klasie 1 gimnazjum)7,02s
nigdy nie trenowałem . biegałem 2 razy do roku na zawodach szkolnych w gimnazjum. mam 16 lat i teraz chodzę do 1 klasy technikum. dzisiaj pierwszy raz w życiu bięgłem na 1500m . zawsze biegałem na 1000m . mam 170cm wzrostu i 54kg wagi. co sądzicie o moich wynikach?
dodam że jestem z woj. lubelskiego a dokładnie z gminy fajsławice
miałem na 1500m 4,56 min
na setkę 11.32 (bez bloku)
na 60m bez bloku (w klasie 1 gimnazjum)7,02s
nigdy nie trenowałem . biegałem 2 razy do roku na zawodach szkolnych w gimnazjum. mam 16 lat i teraz chodzę do 1 klasy technikum. dzisiaj pierwszy raz w życiu bięgłem na 1500m . zawsze biegałem na 1000m . mam 170cm wzrostu i 54kg wagi. co sądzicie o moich wynikach?
dodam że jestem z woj. lubelskiego a dokładnie z gminy fajsławice
-
- Wyga
Muszę przyznać Jarku, że wyniki robią wrażenie.
Nie jestem ekspertem, mówię tylko na podstawie porównania do moich osiągów z tamtego okresu (oj jak to dawno było)... wówczas wynik 7,8 s na 60 m zapewniał pudło w zawodach międzyszkolnych.
Coś by trzeba było z tym talentem zrobić. Jeśli masz możliwość być w Lublinie w soboty, to w Parku Ludowym odbywają się biegi pod patronatem Nike. Prowadzi je trener Piotr Kitliński. Można z nim porozmawiać, co pozwoli może na podjęcie odpowiednich decyzji
Pozdro
Nie jestem ekspertem, mówię tylko na podstawie porównania do moich osiągów z tamtego okresu (oj jak to dawno było)... wówczas wynik 7,8 s na 60 m zapewniał pudło w zawodach międzyszkolnych.
Coś by trzeba było z tym talentem zrobić. Jeśli masz możliwość być w Lublinie w soboty, to w Parku Ludowym odbywają się biegi pod patronatem Nike. Prowadzi je trener Piotr Kitliński. Można z nim porozmawiać, co pozwoli może na podjęcie odpowiednich decyzji
Pozdro
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu