Dziêkujê za mi³e s³owa, ale uwa¿am, ¿e te laury nale¿± siê Fredziowi i Grubciowi - to oni za³o¿yli SBBP, a to przecie¿ od SBBP zacz±³ siê wysyp "regionalnych"grup biegowych.
Ale strasznie siê cieszê, ¿e coraz wiêcej dziewczyn biega
Fakt jednak jest taki joycat, że jak Cie nie ma to nam się chyba jakoś słabiej biegnie.Skład był 6-cioosobowy.
Joycat (w dresikach), Pit, Kociemba, Grubcio, Fredzio i UWAGA UWAGA niezapowiedziany gość specjalny PAweł.
Do następnego !
joy. co my byśmy bez Ciebie zrobili?Quote: from joycat on 10:55 am on Mar. 25, 2003
Dziękuję za miłe słowa, ale uważam, że te laury należą się Fredziowi i Grubciowi - to oni założyli SBBP, a to przecież od SBBP zaczął się wysyp "regionalnych"grup biegowych.
Ale strasznie się cieszę, że coraz więcej dziewczyn biegaPozdrawiam serdecznie!
No tak, a ja na Twój tekst odpowiedziałem, że z tą regularnościa to może nie przesadzajmy ale w najbliższą sobotę możemy się przebiec.Quote: from wojtek on 3:11 pm on Mar. 25, 2003
Znalazlem swoj cytat na temat grupy : "Chlopaki ,
a co powiecie na regularne bieganie w Lasku Bielanskim w sobote rano ? "
Prawdziwym kregoslupem grupy sa Grubcio i FREDZIO a Joycat nadala tej grupie ksztalt .
No cóż, wydaje mi się, że nie jest to nic złego, że jesteśmy jak to trafnie nazwałeś zinstycjonlizowani. Owszem jest strona, są koszulki, może nawet niedługo będzie statut to jednak nadal nasze spotkania są spontaniczne? Chyba tak. Jesli chodzi o niestałe miejsce spotkań, to rozwalcowany kształt 3M sprawia, że mamy wiele opcji, no bo jest SKM, Dodatkowo z jednej strony plaża, z drugiej lasy, jakie to PAwel Tobie powie, jeśli nie widziałeś. To sprawia, że ciekawiej jest biegać w różnych częściach, zakądkach 3M, bo wciąż można zobaczyc coś nowego, jak pomnik Gutenberga. Teraz zjem grillową i idę spać. Pozdrawiam.FREDZIO: Wydaje mi się, poza tym, że nasza grupa i chyba grupa Trójmiejska są najbardziej zinstytucjonalizowane.
Wprawdzie nasz inaczej niż tójmiejska - bo trójmiejska, ma koszulki, strone internetową ale nasza jest stała - zawsze o tym samym miejscu i czasie. Można w ciemno przychodzić.