KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
Vitam
Trening to rzeczywiście radość + zabawa. Ale jak wychodzisz po raz 40 pobawić się tak samo to nawet igraszki z Angeliną Jolie wymagały by motywacji
Pozdrawiam
Piotr
Trening to rzeczywiście radość + zabawa. Ale jak wychodzisz po raz 40 pobawić się tak samo to nawet igraszki z Angeliną Jolie wymagały by motywacji
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Turek: no i właśnie dla tego nie robimy takiego samego treningu czterdzieści razy z rzędu.
Raf, tak właśnie jest: bez motywacji nie ma życia, zabawy również.
Raf, tak właśnie jest: bez motywacji nie ma życia, zabawy również.
-
- Rozgrzewający Się
co do igraszek z Angeliną Jolie, to motywacji wymagałby już ten pierwszy raz, ale to kwestia gustuturek75_31 pisze:Vitam
Pozdrawiam
Piotr
ale nie o to chodzi
chodzi o to, co podkreśliłem w cytacie
po raz 40 bawić się tak samo....
co prawda tu jakiś limit zdań jest, ale co mi tam, wyjaśnię później dokładnie o co mi chodziło, przekraczając ów limit
a póki co pozdrowionka
od byłego biegacza
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Nie martw się, nikt z nas nie jedzie do Lublińca. Taka z nas banda cieniasówagnieszka_ pisze:A, od dzisiaj możecie przez cały następny rok mówić na mnie "cienias"; nie jadę jutro do Lublińca.
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Stary Wyga
Glowraf pisze:co do igraszek z Angeliną Jolie, to motywacji wymagałby już ten pierwszy raz, ale to kwestia gustuturek75_31 pisze:Vitam
Pozdrawiam
Piotr
ale nie o to chodzi
chodzi o to, co podkreśliłem w cytacie
po raz 40 bawić się tak samo....
co prawda tu jakiś limit zdań jest, ale co mi tam, wyjaśnię później dokładnie o co mi chodziło, przekraczając ów limit
a póki co pozdrowionka
od byłego biegacza
Vitam
Podstawą każdego treningu biegowego jest regularność. A ja teraz jestem w okresie budowania wytrzymałości więc robię w miarę długie wybiegania. Póżniej gdy będę pracował nad innymi elementami treningu bieganie będzie bardziej różnorodne.
A Angelina była tylko przykładem. Bo przecież mógł to być każdy.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeszcze raz napiszę, żeby nikomu to nie umknęło: nigdy na treningach nie bawimy się tak samo. Nawet jesli tak to odbiera postronny obserwator ("znów idziesz biegać") nawet jeśli sami tak to odbieramy: "znowu 40 kółek na stadionie"; nigdy nie są to te same kółka: warunki zewnętrzne są inne, my sami stale się zmieniamy.
Raf, chętnie poczytam Twoje przemyślenia, nie martw się limitem, ja też mam tu coś do powiedzenia.
Wolfi, wiem; Wy wszyscy będziecie jutro na stadionie.
Raf, chętnie poczytam Twoje przemyślenia, nie martw się limitem, ja też mam tu coś do powiedzenia.
Wolfi, wiem; Wy wszyscy będziecie jutro na stadionie.
-
- Rozgrzewający Się
Agnieszko, co do motywacji do życia, tak, masz rację i wiesz też z doliniarskiego forum, tak myślę że wiesz, że zarówno temat motywacji do życia jak i jej braku znam
ale wiesz, są na tym świecie ludzie, którzy tej motywacji nie potrzebują, nie jest ona dla nich niezbędna
ja byłem takim człowiekiem, Ty, xenon, wszyscy z tego forum
tylko że potem gdzieś to się traci...
ale o tym to już napiszę osobno, przekraczając wszelkie limity
a może nawet wpadnę na zajęcia jutro
o ile przewidujecie też Park Kościuszki, bo jakoś stadion to nie moja bajka
ale wiesz, są na tym świecie ludzie, którzy tej motywacji nie potrzebują, nie jest ona dla nich niezbędna
ja byłem takim człowiekiem, Ty, xenon, wszyscy z tego forum
tylko że potem gdzieś to się traci...
ale o tym to już napiszę osobno, przekraczając wszelkie limity
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
a może nawet wpadnę na zajęcia jutro
o ile przewidujecie też Park Kościuszki, bo jakoś stadion to nie moja bajka
-
- Zaprawiony W Bojach
WOlfi musisz motywować... pocieszając nie motywujesz, co z tego że żaden z Nas nie jedzie... nie zakładaliśmy wyjazdu tam ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Agnieszka --- Cieniasie
Masz w takim razie rok na ustosunkowanie się do tej nowej ksywki
Za rok w Lublińcu stawić się Musisz ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
co do 40krotnego.... nie wiem jak byśmy nie wydziwiali te nasze treningi, urozmaicali. to i tak 80% tych zasadniczych treningowych sesji musi być zrealizowane zgodnie z założeniem.
Umówmy się... Urozmaicenia i zabawy biegowe robimy żeby pokochać bieganie... Jak zaczynamy poważny plan treningowy, to możemy czasem sobie coś urozmaicić... ale tylko czasem.
Musielibyśmy się spytać Pauli R. czy czerpie FUN z powtarzających się treningów![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ja tam nie płacze
wstaje rano siegam do Garmina i patrze co tam dla mnie dziś przygotował... o jak fajnie 15km dzisiaj super. Jutro o jak fajnie, stadion i 400metrówki
ale FUN
Agnieszka --- Cieniasie
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
co do 40krotnego.... nie wiem jak byśmy nie wydziwiali te nasze treningi, urozmaicali. to i tak 80% tych zasadniczych treningowych sesji musi być zrealizowane zgodnie z założeniem.
Umówmy się... Urozmaicenia i zabawy biegowe robimy żeby pokochać bieganie... Jak zaczynamy poważny plan treningowy, to możemy czasem sobie coś urozmaicić... ale tylko czasem.
Musielibyśmy się spytać Pauli R. czy czerpie FUN z powtarzających się treningów
Ja tam nie płacze
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Raf, wiem i to nie z doliniarskiego forum, bo to o czym (o ile się domyślam) napiszesz przećwiczyłam na własnym organizmie.
Jutro mnie niestety nie będzie (jestem cienias) ale na następnych zajęciach już tak. Widzimy się?
Jutro mnie niestety nie będzie (jestem cienias) ale na następnych zajęciach już tak. Widzimy się?
-
- Rozgrzewający Się
No właśnie następny weekend nie dam rady
, ten mam wolny
no nic, wyłuszczę tutaj o co mi chodziło, a co do jutrzejszego dnia
jeśli kogokolwiek zainteresuje to co napiszę, to zawsze po BBL (albo w jego ramach) możecie wpaść do Parku
a co do cianiasów....
Agnieszko, cianiasami to są oni, bo nie sądzę, żeby byli w stanie przebiec 42 km 195 m w pełnym umundurowaniu, w butach bynajmniej nie biegowych i z 10 kg plecakiem
no, może Olo by dał radę
![smutek :smutek:](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
no nic, wyłuszczę tutaj o co mi chodziło, a co do jutrzejszego dnia
jeśli kogokolwiek zainteresuje to co napiszę, to zawsze po BBL (albo w jego ramach) możecie wpaść do Parku
a co do cianiasów....
Agnieszko, cianiasami to są oni, bo nie sądzę, żeby byli w stanie przebiec 42 km 195 m w pełnym umundurowaniu, w butach bynajmniej nie biegowych i z 10 kg plecakiem
no, może Olo by dał radę
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Xenon, w sierpniu jest jeszcze impreza, która może zdjąć ze mnie nową ksywkę (pod warunkiem, że wystartuje i pojawię się na mecie oczywiście)
Ale teraz coś znacznie ważniejszego, pogrubię, ok?: poważny plan jest urozmaicony. Zawsze. Inaczej nie jest poważnym planem. Urozmaicenia to cały sens treningu.
Ale teraz coś znacznie ważniejszego, pogrubię, ok?: poważny plan jest urozmaicony. Zawsze. Inaczej nie jest poważnym planem. Urozmaicenia to cały sens treningu.
-
- Stary Wyga
Vitam
Nie wiem co jutro Bzium dla na serwuje ale jakby co to po parku chętnie pobiegam
Pozdrawiam
Piotr
Nie wiem co jutro Bzium dla na serwuje ale jakby co to po parku chętnie pobiegam
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Raf, wyłuszczaj, bo to ważne, o czym napiszesz.
-
- Rozgrzewający Się
z przyjemnością to wyłuszczę
żeby było jasne, dla tych którzy nic o mnie nie wiedzą:
nie mam nic przeciwko bieganiu, w sumie bieganie jest jedną z części mojego treningu, chociaż za biegacza się już nie uważam, kiedyś tak, teraz już nie
póki co, wrzucę Wam zajawkę tego, o czym chcę napisaćhttp://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=SKGF-ErsJiI
i słuchajcie Agnieszki, ma rację kiedy pisze o urozmaiceniu
bez tego nie ma sukcesu
resztę napiszę wieczorem
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
żeby było jasne, dla tych którzy nic o mnie nie wiedzą:
nie mam nic przeciwko bieganiu, w sumie bieganie jest jedną z części mojego treningu, chociaż za biegacza się już nie uważam, kiedyś tak, teraz już nie
póki co, wrzucę Wam zajawkę tego, o czym chcę napisaćhttp://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=SKGF-ErsJiI
i słuchajcie Agnieszki, ma rację kiedy pisze o urozmaiceniu
bez tego nie ma sukcesu
resztę napiszę wieczorem