KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
niestety nie dalem rady dotrzec na trening a ponoc bylo superowo
obowiazko ojcowskie sprawily ze zjawie sie dopiero za tydzien.
ale za to korzystajac z chwili znalazlem takie cos:
http://www.perlymalopolski.pl/index.html
fajna idea, ale wg mnie startowe troche wysokie.tym bardziej jesli chcialoby sie obskoczyc caly cykl biegow.
fajna idea, ale wg mnie startowe troche wysokie.tym bardziej jesli chcialoby sie obskoczyc caly cykl biegow.
- Daro76
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:41:35
- Życiówka w maratonie: 03:26:50
Dzięki za fajny trening a fotki znajdziecie pod tym linkiem,
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 184&type=1
-
- Rozgrzewający Się
Też miałem zareklamować tę imprezę, świetny pomysł z bieganiem po parkach, ale startowe rzeczywiście dosyć wysokie, choć Marzanna w podobnej cenie. Szkoda że nie ma jakiegoś karnetu.Grzesio80 pisze:niestety nie dalem rady dotrzec na trening a ponoc bylo superowo
Przy zapisie do 15 lutego wpisowe 50PLN, a jeszcze szansa na rabaty:
Wysokość rabatów:
a) - 10% małżonkowie
b) - 10% członkowie zaproszonych klubów sportowych
c) - 10% osoby które na portalu Facebook.com polubiły i udostępniły swoim znajomym informacje o zawodach z cyklu „Perły Małopolski”
Rabaty mogą się łączyć z tym, że maksymalna wysokość rabatu to 20%.
Czy "BBL Kraków" to już klub sportowy? Nieformalnie tak , to wystarczy? Przy takich grupowych zapisach może dałoby się negocjować z organizatorami kolejnych biegów w nadchodzącym sezonie jakieś rabaty?
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
A ja mam pytanie a propos samego BBL - czy można rozumieć, że przeniosło się ono na okres zimowy na siłownię, i treningów na Groblach przez jakiś czas nie będzie? Kiedy można się spodziewać, że treningi na stadionie powrócą?
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Zaprawiony W Bojach
jak co roku, mamy na groblach przerwe zimowa. treningi na stadionie powroca w drugiej polowie marca, chyba ze bedzie jeszcze konkretny snieg, to pewnie wtedy troche pozniej.
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Okej, dzięki za odpowiedź. Nie byłem pewien, jak z tą przerwą zimową, do BBL należę dopiero od 2012.
W takim razie z niecierpliwością wyczekuję marca!
W takim razie z niecierpliwością wyczekuję marca!
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49min
- Życiówka w maratonie: 4h28
Czy "BBL Kraków" to już klub sportowy? Nieformalnie tak , to wystarczy? Przy takich grupowych zapisach może dałoby się negocjować z organizatorami kolejnych biegów w nadchodzącym sezonie jakieś rabaty?[/quote]
Klub to może określenie na wyrost, ale w wielu biegach jesteśmy już na pewno zauważalni.
Idea formalnego podkreślenia występowania jako drużyna BBL Kraków b.dobra;
W wielu biegach zgłoszenia grupowe są nawet w regulaminie i myślę, że rabat to tylko kwestia do załatwienia.
Oczekuję propozycji biegów
Organizacyjnie tj. zgłoszenie + rabat myślę, że trzeba tylko dopracować "mapę drogową".
( poradzimy sobie - vide spotkanie przedwigilijne czy bieg sylwestrowy )
Dla przypomnienia: np. w Biegu Niepodległości 11.11.2012r. przegraliśmy tylko 2 osobami trzecie miejsce w kategorii drużynowej !
Przy okazji !
9.02.2013 w sobotę jest Bieg GP Krakowa w Lasku Wolskim
do środy zgłoszenia i rabat przy opłacie
MP
Klub to może określenie na wyrost, ale w wielu biegach jesteśmy już na pewno zauważalni.
Idea formalnego podkreślenia występowania jako drużyna BBL Kraków b.dobra;
W wielu biegach zgłoszenia grupowe są nawet w regulaminie i myślę, że rabat to tylko kwestia do załatwienia.
Oczekuję propozycji biegów
Organizacyjnie tj. zgłoszenie + rabat myślę, że trzeba tylko dopracować "mapę drogową".
( poradzimy sobie - vide spotkanie przedwigilijne czy bieg sylwestrowy )
Dla przypomnienia: np. w Biegu Niepodległości 11.11.2012r. przegraliśmy tylko 2 osobami trzecie miejsce w kategorii drużynowej !
Przy okazji !
9.02.2013 w sobotę jest Bieg GP Krakowa w Lasku Wolskim
do środy zgłoszenia i rabat przy opłacie
MP
- Kratka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:52:05
Zapisałam się na ten bieg po Ojcowskim Parku, zlajkowałam i udostępniłam go na fb, i mam zamiar dokonać wpłaty przed 15 lutym- w związku z tym mam pytanie: czy wg Was należy mi się 10% rabatu za fb i 10% rabatu za Bbl Kraków? Bo nie mogę rozkminić, czy Bbl jest tutaj klubem "zaproszonym"? Ktoś może coś wie na ten temat?:)
-
- Rozgrzewający Się
Tylko 10% za FB, BBL Kraków nie został oficjalnie zaproszony, więc wychodzi 45PLN wpisowego do 15 lutego. Jest pomysł żeby do kolejnych biegów w nadchodzącym sezonie bardziej się zorganizować i zapisywać drużynowo co może przełożyć się na rabaty na wpisowe, ALE to jeszcze świeża idea, sprawa rozwojowaKratka pisze:Zapisałam się na ten bieg po Ojcowskim Parku, zlajkowałam i udostępniłam go na fb, i mam zamiar dokonać wpłaty przed 15 lutym- w związku z tym mam pytanie: czy wg Was należy mi się 10% rabatu za fb i 10% rabatu za Bbl Kraków? Bo nie mogę rozkminić, czy Bbl jest tutaj klubem "zaproszonym"? Ktoś może coś wie na ten temat?:)
- Kratka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:52:05
-
- Wyga
Aby sprawa drużyny BBL faktycznie została sprawą rozwojową powinniśmy już dokonać wyboru biegów,kar10s pisze:Tylko 10% za FB, BBL Kraków nie został oficjalnie zaproszony, więc wychodzi 45PLN wpisowego do 15 lutego. Jest pomysł żeby do kolejnych biegów w nadchodzącym sezonie bardziej się zorganizować i zapisywać drużynowo co może przełożyć się na rabaty na wpisowe, ALE to jeszcze świeża idea, sprawa rozwojowaKratka pisze:Zapisałam się na ten bieg po Ojcowskim Parku, zlajkowałam i udostępniłam go na fb, i mam zamiar dokonać wpłaty przed 15 lutym- w związku z tym mam pytanie: czy wg Was należy mi się 10% rabatu za fb i 10% rabatu za Bbl Kraków? Bo nie mogę rozkminić, czy Bbl jest tutaj klubem "zaproszonym"? Ktoś może coś wie na ten temat?:)
które budzą zainteresowanie i jak najszybciej zgłosić ten zamiar organizatorom!
Wiele osób zgłasza przecież udział indywidualnie.
Czyli BBLowcy z Krakowa ! - na które biegi zgłaszamy drużynę? wspólnie stwórzmy listę biegów
Propozycje nie trzeba traktować jako zobowiązanie osobistego udziału w biegu
MP
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Ja pozwolę sobie tylko przypomnieć o jutrzejszym, już czwartym, biegu w Lasku Wolskim. Ze względu na pogodę, zapowiada się ciekawie... Podobno śniegu mnóstwo, a pod śniegiem lód.
Dodatkową motywacją do pobiegnięcia może być żurek na mecie.
Do zobaczenia jutro!
Dodatkową motywacją do pobiegnięcia może być żurek na mecie.
Do zobaczenia jutro!
- Daro76
- Wyga
Dziękuje wszystkim za wspólny trening a trenerowi za ... wiadomo
Tutaj znajdziecie fotki:
Do zobaczenia w Lasku Wolskim.
Tutaj znajdziecie fotki:
Do zobaczenia w Lasku Wolskim.
- Daro76
- Wyga
Każde zawody kiedyś się kończą pozostają tylko medale i wspomnienia
macie więc porcje wspomnień
macie więc porcje wspomnień
-
- Wyga
15.02. będzie trening ?Krzysztof Janik pisze:W piątek 25.01 o godz. 19:30 jest kolejny trening na siłowni.
Proszę żeby osoby chętne pisały do mnie informację trenerjanik[małpa]gmail.com
Na razie brakuje kilka duszyczek żeby trening mógł się odbyć
Więc zgłaszajcie się!
zgłaszam akces
MP