... to ja przepraszam...Quote: from grubcio on 11:34 am on Mar. 20, 2003
Joy! Z krainy deszczowców? w dodatku szpieg?
Sobotni Bielański Bieg Poranny - część 3
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Grubcio, rozmawiasz w NB z głownym prezesem czy w sklepie? Ja ostatnio własnie kupiłem NB1020 koło Centralnego i dobrze mi sie w nich biega. A jeszcze oglądałem takie prawie startowe buty 830 i myśle o nich bo wygladało, że mam w nich sznase na kończenie maratonu z kompletem paznokci. Może sobie je juz na Dębno kupię. A Ty jaki model chcesz kupić?
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Grupcio jak chcesz to Ci moge przywiesc?
Juz sprawdzialam ktore sklepy maja;)
Tylko bys sie musial szybko zdecydowac, bo chyba mam dwie soboty kiedy jestem wstanie cos zalatwic pozniej sie ulatniam. A w wawie powinnam byc juz przed swietami
Juz sprawdzialam ktore sklepy maja;)
Tylko bys sie musial szybko zdecydowac, bo chyba mam dwie soboty kiedy jestem wstanie cos zalatwic pozniej sie ulatniam. A w wawie powinnam byc juz przed swietami
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Joy! No coś ty!
Pit. Rozmawiałem z panem z magazynu NB ...
NB1020 są dla mnie za miękkie. pytałem o 705 - trialowe i takie trochę futurystyczne na asfalt - 620.
W tej chwili brak. Przy okazji czy wiecie o jakiejś stronce z zestawieniem numeracji różnych producentów obuwia? np jak przeliczać 47 Reebooka na NB, itepe?
wow Caryca! to się nazywa serwis . Dzięki! Odezwe się na priva.
Pit. Rozmawiałem z panem z magazynu NB ...
NB1020 są dla mnie za miękkie. pytałem o 705 - trialowe i takie trochę futurystyczne na asfalt - 620.
W tej chwili brak. Przy okazji czy wiecie o jakiejś stronce z zestawieniem numeracji różnych producentów obuwia? np jak przeliczać 47 Reebooka na NB, itepe?
wow Caryca! to się nazywa serwis . Dzięki! Odezwe się na priva.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
z tego co widzialam to kazda firma podaje rozmiar w centymetrach.... wiec powinno sie spokojnie przeliczyc?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Goodmorning
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Będę się starał.
Kilka dni temu zrobio mi się w nocy ciepło i ściągnałem teashirta. Potem zrobiło się zimno i czułem to w nocy ale byłem taki śpiący, że nie miałem siły go zakładać.
No i trochę zachorowałem - na gardło chyba - poszedłem biegać rano owego dnia i było beznadziejnie - po 2 km zawróciłem.
Wczoraj jeszcze nie było dobrze. Moje normalne tętno spoczynkowe to około 42. Wczoraj po południu miałem prawie 80.
Ale załozyłem sobie na noc tętnomierz (kupiłem wczoraj w związku z zakładanym powazym treningiem) i przez cała noc rejestrowałem tętno.
Cały czas było około 50-52 czyli lepiej ale nadal za dużo. No i fakt, ze nie czuję się jescze zbyt mocno.
Więc zobaczę - jak będę się dobrze czuł to oczywiście przyjdę.
Kilka dni temu zrobio mi się w nocy ciepło i ściągnałem teashirta. Potem zrobiło się zimno i czułem to w nocy ale byłem taki śpiący, że nie miałem siły go zakładać.
No i trochę zachorowałem - na gardło chyba - poszedłem biegać rano owego dnia i było beznadziejnie - po 2 km zawróciłem.
Wczoraj jeszcze nie było dobrze. Moje normalne tętno spoczynkowe to około 42. Wczoraj po południu miałem prawie 80.
Ale załozyłem sobie na noc tętnomierz (kupiłem wczoraj w związku z zakładanym powazym treningiem) i przez cała noc rejestrowałem tętno.
Cały czas było około 50-52 czyli lepiej ale nadal za dużo. No i fakt, ze nie czuję się jescze zbyt mocno.
Więc zobaczę - jak będę się dobrze czuł to oczywiście przyjdę.
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
w temacie butow to kupilem sobie niedawno NB 716, jeszcze je rozchodze, dzisiaj dopiero pierwszy raz biore je na "spacer" , ale coraz bardziej mi sie podobaja
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
:D
rozważam ewentualne skrócenie stopy. wtedy wszystkie te buty moje. dalej kaszelek. ale to już chyba z przyzwyczajenia. ale pogoda co?
rozważam ewentualne skrócenie stopy. wtedy wszystkie te buty moje. dalej kaszelek. ale to już chyba z przyzwyczajenia. ale pogoda co?
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Niech sie Wam dobrze biegnie
ja znow zamiast do lasu to do roboty:(
Ale w niedziele w planie jakis dlugi bieg:)
ja znow zamiast do lasu to do roboty:(
Ale w niedziele w planie jakis dlugi bieg:)
biec goniąc marzenia
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Halloo?!
Był dzisiaj ktoś? Taka ładna pogoda a ja w domu siedzieć musiałem.
Był dzisiaj ktoś? Taka ładna pogoda a ja w domu siedzieć musiałem.