BIAŁYSTOK - ul. 11 Listopada 28. Sobota 9:30!
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zdjecia z jesiennego testu coopera
http://www.facebook.com/?ref=home#!/med ... 337&type=3
pozdrawiam...
http://www.facebook.com/?ref=home#!/med ... 337&type=3
pozdrawiam...
"Życie faktycznie nie ma sensu. Dopóki go sobie nie stworzymy" (Lisak)[/b]
-
- Stary Wyga
U nas pogda była super. Właściwie bez wiatru. Ludzi faktycznie sporo, ale najfajniejsze, że w całym zakresie wiekowym Bieg z 7-9-latkami jest fajny. Dzieciaczki były bardzo dzielne. Aż szkoda było je wyprzedzać Co do wyników, to... są barrrrdzo przyzwoite!!!!
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
Jutro (sobota ) BBL Białystok 9.30 stadion MOSIR w Zwierzyncu.Zapraszam
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
22.10.11 BiegamBoLubie w Zawierzyncu stadion MOSIR Białystok 9.30 zapraszamy
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
Zdjecia z dzisiejszych sobotnich zajec 22.10.11 sa juz na facebooku:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 337&type=1
Jutro niedziela 23.10.11 zapraszam na bieg godzinny STADION MOSIR org. MKS Juvenia jest mozliwosc zapisu w dniu zawodów.
Pozdrawiam
Agnieszka BBL Białystok
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 337&type=1
Jutro niedziela 23.10.11 zapraszam na bieg godzinny STADION MOSIR org. MKS Juvenia jest mozliwosc zapisu w dniu zawodów.
Pozdrawiam
Agnieszka BBL Białystok
-
- Dyskutant
Hejka Agnieszka . Jutro na pewno stawiam się na stadionie, i uprzedzając Twoje pytanie odpowiadam: TAK, żona też będzie . Do biegu zgłoszony, opłacony więc i stawić się trzeba. Niestety będzie to chyba bieg co najwyżej rekreacyjny bo mam ciągłe nawroty bólu kolana . Ale zgodnie z duchem walki podejmę wyzwanie .
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
29.10.2011 zapraszam 9.30 stadion MOSIR na Zwierzyncu. Pamietajcie nie wazne w jaką pogode biegamy wazne z kim... W grupie siła.
Zapraszam Agnieszka BBL Białystok
Zapraszam Agnieszka BBL Białystok
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
Zbiearmy osoby chetne do wspólnego wyjazdu na Bieg Niepodległosci w Warszawie 11 listopada. Chcemy wynajac busa lub autokar, osoby chetne prosze o pilny kontak meilowy z członkiem Podlaskiego Klubu Biegowe Piotrkiem Sawickim zapisy: klubbiegowy@o2.pl badz bezposrednio na zajeciach BBL Białystok.
-
- Dyskutant
Cześć Agnieszka . Ja jestem chętny jak najbardziej, Justyna też, także nas możesz od razu wpisywać . Na zajęciach raczej nie będziemy , niestety praca już drugi weekend zmusza nas do podejmowania tak drastycznych decyzji jak odmowa uczestnictwa w zajęciach . Dzisiaj zamierzamy odrobić jutro . Do Warszawy się wybieramy, mamy tylko nadzieję, że da się ludzi tyle uzbierać
-
- Dyskutant
A czy ktoś zaglądał na listę zapisanych do białostockiego biegu niepodległości? Sporo dobrych biegaczy się zbiera, silnie obsadzony bieg będzie. Jeśli wszyscy pobiegną to rekord trasy będzie miał nowego właściciela . Jeśli ktoś się jeszcze waha to zapisywać się jak najszybciej. Pogoda też ma być niezła Fajna impreza się zapowiada
-
- Dyskutant
Wczoraj odbył się bieg niepodległości w Białymstoku. I tym biegiem kończę ten rok startowy i biegowy(czas odpocząć). Może nie był to jakiś rok rewelacyjny w wyniki ale biorąc pod uwagę, że jeszcze w kwietniu ledwo powłóczyłem nogami, ważyłem 85kg, bieganie było dla mnie kosmosem a kilometr przebiec w nieco szybszym niż 5 min. tempie to było nie lada wyzwanie skłania mnie do pozytywnych refleksji .
W Białymstoku pojawiło się "biegam bo lubię", które w znacznym stopniu pomogło mi stać się zupełnie inną osobą. I już zupełnie zapomniałem o tym, że biegać zacząłem tylko i wyłącznie po to, żeby trochę poprawić kondycję przed lipcowym wyjazdem w Tatry . Dziś robię kilometrów tyle ile zechcę, a nie tyle ile organizm mi pozwala, ważę 65kg, mam za sobą starty w kilku jesiennych biegach i całkiem przyzwoite życiówki i w ogóle jestem zadowolony z życia . Nie żebym wcześniej nie był, ale w tym momencie wiem, że to nie była najlepsza droga . I może ostatnio byłem rzadkim bywalcem na sobotnich spotkaniach, co było spowodowane różnymi przyczynami, często niezależnymi ode mnie to jednak będę ciągle reprezentować ten jedyny w swoim rodzaju ogólnopolski klub biegowy . I choć oficjalnie buty odstawiłem już do szafy to postaram się jeszcze pojawić do końca roku w miarę możliwości .
W Białymstoku pojawiło się "biegam bo lubię", które w znacznym stopniu pomogło mi stać się zupełnie inną osobą. I już zupełnie zapomniałem o tym, że biegać zacząłem tylko i wyłącznie po to, żeby trochę poprawić kondycję przed lipcowym wyjazdem w Tatry . Dziś robię kilometrów tyle ile zechcę, a nie tyle ile organizm mi pozwala, ważę 65kg, mam za sobą starty w kilku jesiennych biegach i całkiem przyzwoite życiówki i w ogóle jestem zadowolony z życia . Nie żebym wcześniej nie był, ale w tym momencie wiem, że to nie była najlepsza droga . I może ostatnio byłem rzadkim bywalcem na sobotnich spotkaniach, co było spowodowane różnymi przyczynami, często niezależnymi ode mnie to jednak będę ciągle reprezentować ten jedyny w swoim rodzaju ogólnopolski klub biegowy . I choć oficjalnie buty odstawiłem już do szafy to postaram się jeszcze pojawić do końca roku w miarę możliwości .
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
Mój obecny stan błogosławiony spowodował ze złapało mnie małe lenistwo, obiecuje ze lista druzynowa BBL BIałystok napewno dotrze do zakładki Zawodnicy BBL:. Wybaczcie obiecuje poprawe. Pozdrawiam gorąco Państwa Z.
- Bartoszka9
- Zaprawiony W Bojach
Zdjecia z "Biegu Godzinnego" gdzie licznie stawiła sie ekipa BBL Białystok do Waszego wglądu
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Pozdrawiam Agnieszka
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Pozdrawiam Agnieszka