Skierniewice - Zalew Zadębie - Puszcza Bolimowska
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Panowie, chciałbym zaproponowac zmianę godziny soboitnich wybiegań na jakąś wczesniejszą. co Wy na to? proponowąłbym 9:00 albo nawet poł godziny wczesniej. dotego może udawało by nam się umawiac także np. we wtorek? popołudniem lub wczesnym wieczorem o 19 lu 20?
jaka jest wasza opinia?
jaka jest wasza opinia?
- Chrispeedy
- Wyga
Jestem za a nawet.... przeciw. Godzina 13.30 jest trochę niezręczna, bo w sumie cały dzień rozklekotany. Dziewiąta jest w porządku, choć 9.30 -10.00 wydaje się być dla mnie lepsza. Po prostu z samego rańca nie czuję się za mocny. Pewnie gdy zrobi się ciepło lepiej będzie biegać wcześniej, ale na razie 9-10 wydaje się optymalna. Ciekawe co inni o tym sądzą ?????
Pozdrowionka
Pozdrowionka
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Ja już przyzwyczaiłem się do 13.30
, ale jeśli rano to raczej 10.00 niż 9.00.
Pozdrawiam z rana

Pozdrawiam z rana
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
- sylvito
- Wyga
- Chrispeedy
- Wyga
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
i fajnie sie biega o 10:00! zrobiliśmy z Krzyśkiem dużą pętle przez las pamięcki, droga trochę rozjechana przez drwali ale dało się przebiec.
zmieniam godzinę w temacie:)
zmieniam godzinę w temacie:)
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
Drodzy, w tą niedziele, nasi koledzy z tRUCHtu Skierniewice zapraszają na biegi zorganizowane w ramach akcji "Polska Biega". wszystko zaczyna się nad zalewem o 10 rano, najpierw bieg na 1200m a potem bieg wokół zalewu :D
-
- Rozgrzewający Się
Witam 
Chciałem się dowiedzieć ile osób liczy wasza grupa, bo jestem z okolic Skierniewic i biegam prawie 2 miesiące, więc może bym mógł dołączyć do Was. I ile biegacie jednorazowo( czy okrążenie lub okrążenia zalewu czy na czas)?

Chciałem się dowiedzieć ile osób liczy wasza grupa, bo jestem z okolic Skierniewic i biegam prawie 2 miesiące, więc może bym mógł dołączyć do Was. I ile biegacie jednorazowo( czy okrążenie lub okrążenia zalewu czy na czas)?

- sylvito
- Wyga
Do .:BlizarD:.-----W tygodniu biegamy indywidualnie(raczej po południu), natomiast w soboty o 10:00 biegamy razem (zdarzało się nawet 5-6 osób),Jeżeli chodzi o dystans to różnie bywa zależy jak kto stoi z czasem.Zapraszam w tą niedzielę na 10:00 lub 10:30 nad zalewem będą zawody to można sobie pobiec i umówić się z nami na przyszłe bieganie.
Do 1910--------Myślę ,że piętnastka się odbędzie gdzieś w połowie czerwca ale na razie nic w necie na ten temat nie mogłem znaleźć.Może w niedzielę coś śię dowiemy.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich
Do 1910--------Myślę ,że piętnastka się odbędzie gdzieś w połowie czerwca ale na razie nic w necie na ten temat nie mogłem znaleźć.Może w niedzielę coś śię dowiemy.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich

- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
"Skierniewicka 15" 2010
12 czerwca 2010 r. nad zalewem odbędzie się bieg na dystansie 15 km (trzy kółka z okładem
)
Start godzina 12.00 kilometr dalej od biura zawodów przy którym będzie znajdowała się meta.
Biuro czynne od godziny 10.00 w budynku ratowników przy plaży. Cena 20 zł. Regulamin 2008 http://www.osir.skierniewice.info.pl/Ar ... cka15.aspx ten sam będzie obowiązywał w tym roku (jednak szczegóły będę znał później).
Zapraszam to już XIV bieg nad zalewem - ponieważ biegam już nad zalewem 3 lata z hakiem mogę powiedzieć, że bardzo fajnie się tu biega a na 15-stce panuje super atmosfera.
Pozdrawiam znad zalewu
Edit: zmiana koloru
12 czerwca 2010 r. nad zalewem odbędzie się bieg na dystansie 15 km (trzy kółka z okładem

Start godzina 12.00 kilometr dalej od biura zawodów przy którym będzie znajdowała się meta.
Biuro czynne od godziny 10.00 w budynku ratowników przy plaży. Cena 20 zł. Regulamin 2008 http://www.osir.skierniewice.info.pl/Ar ... cka15.aspx ten sam będzie obowiązywał w tym roku (jednak szczegóły będę znał później).
Zapraszam to już XIV bieg nad zalewem - ponieważ biegam już nad zalewem 3 lata z hakiem mogę powiedzieć, że bardzo fajnie się tu biega a na 15-stce panuje super atmosfera.
Pozdrawiam znad zalewu
Edit: zmiana koloru

Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem