MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ej, nie pisać tak dużo. Dobre 10 min. mi zajmuje na doczytanie tego co rano jeszcze sprawdzałem. :D
Tak jest Adam, nie zapominajmy o przyjemności i granicach naszego organizmu. Pamiętajcie że przetrenowanie czasami przychodzi zupełnie niespodziewanie a później jego konsekwencje są straszliwe. Nic się nie chce, odchodzi pogoda ducha, itp. Jednak wiem że przyjemność różne ma oblicza więc działajcie jak najwięcej.
Asiula - pomoc się przyda w biurze zawodów. Postaram się załatwić ładny stolik za którym zasiądziesz :D
Spinning - rzeczywiście daje radę. Ja się kiedyś wybrałem i ciężko mi było zgrywać cwaniaka :/ Myślałem że jestem dobry ale te zajęcia wszystko zweryfikowały.
Marjas - przyniosę (jak nie zapomnę) książki Skarżyńskiego.
Już nie pamiętam kto pisał - chyba Łukasz - jeśli możesz to pożycz proszę "Urodzeni biegacze".
Do wszystkich gruźlików - nie martwcie się - sam się zmagam z tą lekką uciążliwością :D
Tak jest Adam, nie zapominajmy o przyjemności i granicach naszego organizmu. Pamiętajcie że przetrenowanie czasami przychodzi zupełnie niespodziewanie a później jego konsekwencje są straszliwe. Nic się nie chce, odchodzi pogoda ducha, itp. Jednak wiem że przyjemność różne ma oblicza więc działajcie jak najwięcej.
Asiula - pomoc się przyda w biurze zawodów. Postaram się załatwić ładny stolik za którym zasiądziesz :D
Spinning - rzeczywiście daje radę. Ja się kiedyś wybrałem i ciężko mi było zgrywać cwaniaka :/ Myślałem że jestem dobry ale te zajęcia wszystko zweryfikowały.
Marjas - przyniosę (jak nie zapomnę) książki Skarżyńskiego.
Już nie pamiętam kto pisał - chyba Łukasz - jeśli możesz to pożycz proszę "Urodzeni biegacze".
Do wszystkich gruźlików - nie martwcie się - sam się zmagam z tą lekką uciążliwością :D
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
ja już chyba też pisałem, że kocham wpisy Jaśka znowu muszę to potwierdzić tylko się nie zajedźcie na tych rowerkach ;P ja poczekam na Wasze efekty zanim wejdę na nieznane wody zresztą na zimę to zapowiada mi się, że będę miał co robićLukas75 pisze:hahahahahahhaahhahahahha uwielbiam twoje porównania . W 100% popieram .J@SIEK pisze:My chyba raczej będziemy tak: http://www.youtube.com/watch?v=Wm6s8CccI0E
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Lukas75 pisze:Ja też się piszę . Żeby nam tych rowerków wystarczyło
Dobrze Panowie i Panie.
Skoro mamy już uzbieraną grupkę chętnych to ustalmy kiedy w przyszłym tygodniu umawiamy się na spining pod okiem Ewy.
Może Ewa zaproponuje nam kiedy moglibyśmy poćwiczyć.
Cieszę się że mamy tak zgraną ekipę.
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Hej.
Mam taką Ciekawostkę poczytałem wczoraj fora paru innych bbl-i ale najbardziej ucieszył mnie Kraków. I po ostatnim naszym przeskoku na 2 miejsce pojawiły się pytania że przegrywają z nami a nawet nie wiedzą gdzie jest ten Mikołów cytat: "Żeby Mikołów nas przegonił?! Gdzie to w ogóle jest? " i dzięki akcji już w Krakowie wiedzą gdzie leży Mikołów .
Może byśmy się sprężyli na niedzielę to i w Toruniu by nas poznali a mamy świetną okazję w Tychach na prele dystanse od 7km do maratonu czyli dla każdego coś miłego . Zresztą ktoś na forum w Krakowie tak prognozuje. Co wy na to?
Mam taką Ciekawostkę poczytałem wczoraj fora paru innych bbl-i ale najbardziej ucieszył mnie Kraków. I po ostatnim naszym przeskoku na 2 miejsce pojawiły się pytania że przegrywają z nami a nawet nie wiedzą gdzie jest ten Mikołów cytat: "Żeby Mikołów nas przegonił?! Gdzie to w ogóle jest? " i dzięki akcji już w Krakowie wiedzą gdzie leży Mikołów .
Może byśmy się sprężyli na niedzielę to i w Toruniu by nas poznali a mamy świetną okazję w Tychach na prele dystanse od 7km do maratonu czyli dla każdego coś miłego . Zresztą ktoś na forum w Krakowie tak prognozuje. Co wy na to?
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Byłaby wdzięcznaLukas75 pisze:Ja mogę pożyczyć ale jakoś nie jestem przekonany do jego pomiaru super firma "CUPS" zakupiony w Auchan. Jakoś wydawało mi się że ma za duże opóźnienie tzn zmieniałem tempo a zmiana pulsu pokazywała się po ok. 5-10 sekundach ale jeśli nie trafi Ci się nic lepszego to przyniosę bo obecnie to leży na szafie .Asiula pisze:Ma ktoś pożyczyć pulsmometr na tydzien?
Licytuję jeden na allegro, ale zanim aukcja sie skonczy i ewentualnie do mnie dotrze trochę minie...
a teraz każdą aktywność muszę mieć po kontrola A tempo 7:30 mnie zabija psychicznie...
A co do startów to teraz co tydzień gdzieś można coś wybrać A ja wam będę robić piękne fotki
-
- Wyga
Zrozumienie ponad wszystko, dziękuję Szymon. Bravo dla Ciebie za pozycję, na końcu wyglądało PROFI A przede wszystkim za to że byłeś Fala na cześć Szymona........ Yeahdanielcz pisze:
Ja spinningowałem dzisiaj więc pierwsze wrażenia na gorąco W sali jest dużo rowerów więc myślę że nawet 20 osób się zmieści.
Stan przedzawałowy to chyba nie był (no chyba że Ewa ma inne zdanie ) ale fakt, moje bieganie przy tym to mały pikuś, po kilku minutach już się ze mnie lało ale dzielnie wytrwałem do końca Co prawda po pewnym czasie jechaliśmy już różnymi trasami, Ewa pod górkę, ja już raczej z górki byle do mety . Ale z bieganiem na początku też tak miałem więc jestem pozytywnie nastawiony - gorzej niż dzisiaj było już nie będzie.
No a największe wrażenie zrobiło na mnie profesjonalne podejście Ewy do tematu i wiedza, co po co jak i dlaczego
Także Ewa wielki szacun dla Ciebie
-
- Wyga
Plan na Mavi jest pod linkiem:Adam_W pisze:Lukas75 pisze:Ja też się piszę . Żeby nam tych rowerków wystarczyło
Dobrze Panowie i Panie.
Skoro mamy już uzbieraną grupkę chętnych to ustalmy kiedy w przyszłym tygodniu umawiamy się na spining pod okiem Ewy.
http://maviarea.pl/mavi_bike.html
Moja propozycja poniedziałek 19.30, bądź środa 17.30. Z tego co czytam to większość osób będzie pierwszy raz, a żeby wszystko spokojnie wytłumaczyć potrzebujemy 15-30min przed zajęciami i 1h na same zajęcia. W sumie 1,5h trzeba zarezerwować, potem już nie będzie tłumaczenia
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
Jak dla mnie to im później, tym lepiej - wybieram więc poniedziałek z lekką sugestią na start po godz 20.00, ale jak się nie da to postaram się dostosować
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
-
- Wyga
ALBO jeszcze inaczej, niech to będzie moja propozycja na poniedziałek dla chętnych:Ewa N. pisze:Plan na Mavi jest pod linkiem:Adam_W pisze: Dobrze Panowie i Panie.
http://maviarea.pl/mavi_bike.html
Moja propozycja poniedziałek 19.30, bądź środa 17.30. Z tego co czytam to większość osób będzie pierwszy raz, a żeby wszystko spokojnie wytłumaczyć potrzebujemy 15-30min przed zajęciami i 1h na same zajęcia. W sumie 1,5h trzeba zarezerwować, potem już nie będzie tłumaczenia
19:15 - 19:30 - intro
19:30 - 20:30 - zajęcia
20:30 - 20:45 - prysznic (każdy osobno)
20:45 - 21:30 - sauny + grota solna
A co lepsze jeżeli zbierze nam się grupa to załatwimy wejściówki za freee
-
- Wyga
Mavi otwarte jest do 22:00Jacek L pisze:Jak dla mnie to im później, tym lepiej - wybieram więc poniedziałek z lekką sugestią na start po godz 20.00, ale jak się nie da to postaram się dostosować
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
kurde.....na regenerację w sam raz....jakby mnie przestało boleć do pon to chętnie bym wpadł..zawsze to jakas odmiana....ale z tym że to większy wysiłek niż bieganie to się absolutnie nie zgadzam... 2 godz na rowerze to u mnie ok 450kcal...dwie godziny biegu to...2000kcal.....a to że się spocę..no cóż...toż to przyjemność w najlepszej postaci
Piotrek, tego Skarżyńskiego chętnie wezmę od Ciebie... w zamian proponuję Urodzonych Biegaczy..problem tylko ze przez chyba 3 tyg mnie na zajęciach napewno nie będzie....podeslij tel na PW to jak będziesz na orliku kiedyś to podjadę...
Piotrek, tego Skarżyńskiego chętnie wezmę od Ciebie... w zamian proponuję Urodzonych Biegaczy..problem tylko ze przez chyba 3 tyg mnie na zajęciach napewno nie będzie....podeslij tel na PW to jak będziesz na orliku kiedyś to podjadę...
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Skarżyńskiego od Piotrka mogę Ci wziąc - we wtorek Ci przekażemar_jas pisze:
A Urodzonych Biegaczy mu dam za tydzień jak mi ją dasz we wtorek..., bo moją to jeszcze trochę poczytamy
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Ja się wpisuję nawet z osobnym prysznicem i poniedziałek też super, intro też chociaż kompletnie nie wiem co to jest. Ewa ile osób musi być żeby nas traktować jako grupę i może zrób posta w którym zapiszemy chętnych.Ewa N. pisze:ALBO jeszcze inaczej, niech to będzie moja propozycja na poniedziałek dla chętnych:
19:15 - 19:30 - intro
19:30 - 20:30 - zajęcia
20:30 - 20:45 - prysznic (każdy osobno)
20:45 - 21:30 - sauny + grota solna
A co lepsze jeżeli zbierze nam się grupa to załatwimy wejściówki za freee
Ostatnio zmieniony 05 paź 2012, 08:53 przez Lukas75, łącznie zmieniany 1 raz.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
czekaj, moze da się jeszcze ten prysznic renegocjować
- danielcz
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:56:75
Dzięki Ja też się piszę na poniedziałek, termin bardziej mi odpowiada niż środa.Ewa N. pisze:
Zrozumienie ponad wszystko, dziękuję Szymon. Bravo dla Ciebie za pozycję, na końcu wyglądało PROFI A przede wszystkim za to że byłeś Fala na cześć Szymona........ Yeah
Info dla osób posiadających kartę BENEFIT - wejście jest za friko
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.