MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ej, nie pisać tak dużo. Dobre 10 min. mi zajmuje na doczytanie tego co rano jeszcze sprawdzałem. :D
Tak jest Adam, nie zapominajmy o przyjemności i granicach naszego organizmu. Pamiętajcie że przetrenowanie czasami przychodzi zupełnie niespodziewanie a później jego konsekwencje są straszliwe. Nic się nie chce, odchodzi pogoda ducha, itp. Jednak wiem że przyjemność różne ma oblicza więc działajcie jak najwięcej.

Asiula - pomoc się przyda w biurze zawodów. Postaram się załatwić ładny stolik za którym zasiądziesz :D

Spinning - rzeczywiście daje radę. Ja się kiedyś wybrałem i ciężko mi było zgrywać cwaniaka :/ Myślałem że jestem dobry ale te zajęcia wszystko zweryfikowały.

Marjas - przyniosę (jak nie zapomnę) książki Skarżyńskiego.

Już nie pamiętam kto pisał - chyba Łukasz - jeśli możesz to pożycz proszę "Urodzeni biegacze".

Do wszystkich gruźlików - nie martwcie się - sam się zmagam z tą lekką uciążliwością :D
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
J@SIEK pisze:My chyba raczej będziemy tak: http://www.youtube.com/watch?v=Wm6s8CccI0E
hahahahahahhaahhahahahha uwielbiam twoje porównania ;-). W 100% popieram :-).
ja już chyba też pisałem, że kocham wpisy Jaśka :hahaha: znowu muszę to potwierdzić :hej: tylko się nie zajedźcie na tych rowerkach ;P ja poczekam na Wasze efekty zanim wejdę na nieznane wody ;) zresztą na zimę to zapowiada mi się, że będę miał co robić ;)
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:Ja też się piszę :-). Żeby nam tych rowerków wystarczyło ;-)

Dobrze Panowie i Panie.
Skoro mamy już uzbieraną grupkę chętnych to ustalmy kiedy w przyszłym tygodniu umawiamy się na spining pod okiem Ewy.
Może Ewa zaproponuje nam kiedy moglibyśmy poćwiczyć.
Cieszę się że mamy tak zgraną ekipę.
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Hej.
Mam taką Ciekawostkę poczytałem wczoraj fora paru innych bbl-i ale najbardziej ucieszył mnie Kraków. I po ostatnim naszym przeskoku na 2 miejsce pojawiły się pytania że przegrywają z nami a nawet nie wiedzą gdzie jest ten Mikołów cytat: "Żeby Mikołów nas przegonił?! Gdzie to w ogóle jest? :-)" i dzięki akcji już w Krakowie wiedzą gdzie leży Mikołów :-).
Może byśmy się sprężyli na niedzielę to i w Toruniu by nas poznali a mamy świetną okazję w Tychach na prele dystanse od 7km do maratonu czyli dla każdego coś miłego :-). Zresztą ktoś na forum w Krakowie tak prognozuje. Co wy na to?
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
Asiula pisze:Ma ktoś pożyczyć pulsmometr na tydzien? :oczko:
Ja mogę pożyczyć ale jakoś nie jestem przekonany do jego pomiaru super firma "CUPS" zakupiony w Auchan. Jakoś wydawało mi się że ma za duże opóźnienie tzn zmieniałem tempo a zmiana pulsu pokazywała się po ok. 5-10 sekundach ale jeśli nie trafi Ci się nic lepszego to przyniosę bo obecnie to leży na szafie ;-).
Byłaby wdzięczna :oczko:
Licytuję jeden na allegro, ale zanim aukcja sie skonczy i ewentualnie do mnie dotrze trochę minie...
a teraz każdą aktywność muszę mieć po kontrola :tonieja: A tempo 7:30 mnie zabija psychicznie... :hej: :oczko:

A co do startów to teraz co tydzień gdzieś można coś wybrać :taktak: A ja wam będę robić piękne fotki :hej:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

danielcz pisze:
Ja spinningowałem dzisiaj więc pierwsze wrażenia na gorąco :) W sali jest dużo rowerów więc myślę że nawet 20 osób się zmieści.
Stan przedzawałowy to chyba nie był (no chyba że Ewa ma inne zdanie :hej: ) ale fakt, moje bieganie przy tym to mały pikuś, po kilku minutach już się ze mnie lało ale dzielnie wytrwałem do końca :bum: Co prawda po pewnym czasie jechaliśmy już różnymi trasami, Ewa pod górkę, ja już raczej z górki byle do mety :hahaha: . Ale z bieganiem na początku też tak miałem więc jestem pozytywnie nastawiony - gorzej niż dzisiaj było już nie będzie.
No a największe wrażenie zrobiło na mnie profesjonalne podejście Ewy do tematu i wiedza, co po co jak i dlaczego :)
Także Ewa wielki szacun dla Ciebie :)
Zrozumienie ponad wszystko, dziękuję Szymon. Bravo dla Ciebie za pozycję, na końcu wyglądało PROFI :-) A przede wszystkim za to że byłeś :-) Fala na cześć Szymona........ Yeah :-)
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Adam_W pisze:
Lukas75 pisze:Ja też się piszę :-). Żeby nam tych rowerków wystarczyło ;-)

Dobrze Panowie i Panie.
Skoro mamy już uzbieraną grupkę chętnych to ustalmy kiedy w przyszłym tygodniu umawiamy się na spining pod okiem Ewy.
Plan na Mavi jest pod linkiem:
http://maviarea.pl/mavi_bike.html

Moja propozycja poniedziałek 19.30, bądź środa 17.30. Z tego co czytam to większość osób będzie pierwszy raz, a żeby wszystko spokojnie wytłumaczyć potrzebujemy 15-30min przed zajęciami i 1h na same zajęcia. W sumie 1,5h trzeba zarezerwować, potem już nie będzie tłumaczenia :-)
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Jak dla mnie to im później, tym lepiej - wybieram więc poniedziałek z lekką sugestią na start po godz 20.00, ale jak się nie da to postaram się dostosować :-)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:
Adam_W pisze: Dobrze Panowie i Panie.
Plan na Mavi jest pod linkiem:
http://maviarea.pl/mavi_bike.html

Moja propozycja poniedziałek 19.30, bądź środa 17.30. Z tego co czytam to większość osób będzie pierwszy raz, a żeby wszystko spokojnie wytłumaczyć potrzebujemy 15-30min przed zajęciami i 1h na same zajęcia. W sumie 1,5h trzeba zarezerwować, potem już nie będzie tłumaczenia :-)
ALBO jeszcze inaczej, niech to będzie moja propozycja na poniedziałek dla chętnych:
19:15 - 19:30 - intro
19:30 - 20:30 - zajęcia
20:30 - 20:45 - prysznic (każdy osobno)
20:45 - 21:30 - sauny + grota solna

A co lepsze jeżeli zbierze nam się grupa to załatwimy wejściówki za freee :-)
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jacek L pisze:Jak dla mnie to im później, tym lepiej - wybieram więc poniedziałek z lekką sugestią na start po godz 20.00, ale jak się nie da to postaram się dostosować :-)
Mavi otwarte jest do 22:00
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

kurde.....na regenerację w sam raz....jakby mnie przestało boleć do pon to chętnie bym wpadł..zawsze to jakas odmiana....ale z tym że to większy wysiłek niż bieganie to się absolutnie nie zgadzam... 2 godz na rowerze to u mnie ok 450kcal...dwie godziny biegu to...2000kcal.....a to że się spocę..no cóż...toż to przyjemność w najlepszej postaci :hej:

Piotrek, tego Skarżyńskiego chętnie wezmę od Ciebie... w zamian proponuję Urodzonych Biegaczy..problem tylko ze przez chyba 3 tyg mnie na zajęciach napewno nie będzie....podeslij tel na PW to jak będziesz na orliku kiedyś to podjadę...

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Piotrek, tego Skarżyńskiego chętnie wezmę od Ciebie... w zamian proponuję Urodzonych Biegaczy..problem tylko ze przez chyba 3 tyg mnie na zajęciach napewno nie będzie....podeslij tel na PW to jak będziesz na orliku kiedyś to podjadę...
Skarżyńskiego od Piotrka mogę Ci wziąc - we wtorek Ci przekaże :usmiech:
A Urodzonych Biegaczy mu dam za tydzień jak mi ją dasz we wtorek..., bo moją to jeszcze trochę poczytamy :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:ALBO jeszcze inaczej, niech to będzie moja propozycja na poniedziałek dla chętnych:
19:15 - 19:30 - intro
19:30 - 20:30 - zajęcia
20:30 - 20:45 - prysznic (każdy osobno)
20:45 - 21:30 - sauny + grota solna

A co lepsze jeżeli zbierze nam się grupa to załatwimy wejściówki za freee :-)
Ja się wpisuję nawet z osobnym prysznicem ;-) i poniedziałek też super, intro też chociaż kompletnie nie wiem co to jest. Ewa ile osób musi być żeby nas traktować jako grupę i może zrób posta w którym zapiszemy chętnych.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2012, 08:53 przez Lukas75, łącznie zmieniany 1 raz.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

czekaj, moze da się jeszcze ten prysznic renegocjować :hejhej:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
danielcz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:56:75

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:
Zrozumienie ponad wszystko, dziękuję Szymon. Bravo dla Ciebie za pozycję, na końcu wyglądało PROFI :-) A przede wszystkim za to że byłeś :-) Fala na cześć Szymona........ Yeah :-)
Dzięki :) Ja też się piszę na poniedziałek, termin bardziej mi odpowiada niż środa.

Info dla osób posiadających kartę BENEFIT - wejście jest za friko :)
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)

Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
ODPOWIEDZ