KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:13
- Życiówka w maratonie: brak
Oglądałem wczoraj wieczorem Kronikę na TVP Info i pokazywali relację z Niepodległościowej Jedenastki i widziałem (tak mi się wydaje) start i Władka z Emilem (Emil, tak?) dosłownie taka migawka no ale jednak w TV
- elawinia
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55min
Hej hej,
Tak Chłopaków było widac w kronice, Władek z Emilem startowali z pierwszej linii. Władek startuje bardzo szybko, a z wózkiem trudno sie jest przebić przez grupę, więc zawsze ustawia się w pierwszej linii z któregoś boku.
Faktycznie na podium bylismy dwa razy, Władek zajął 7 miejsce w generalce i 2 w kategorii, jako małżenstwo drugie miejsce ( ja też się starałam :D). Nie było niestety kategorii: małżeństwo biegnące z dzieckiem, bo mielibyśmy pierwsze miejsce hehe. Ci co biegli po trasie widzieli tą ścianę płaczu - podbieg serpentynami między 4 a 8 km a później polne drogi - Władek wszędzie wypchał Emila, cały zestaw waży około 25 kg
Tak Chłopaków było widac w kronice, Władek z Emilem startowali z pierwszej linii. Władek startuje bardzo szybko, a z wózkiem trudno sie jest przebić przez grupę, więc zawsze ustawia się w pierwszej linii z któregoś boku.
Faktycznie na podium bylismy dwa razy, Władek zajął 7 miejsce w generalce i 2 w kategorii, jako małżenstwo drugie miejsce ( ja też się starałam :D). Nie było niestety kategorii: małżeństwo biegnące z dzieckiem, bo mielibyśmy pierwsze miejsce hehe. Ci co biegli po trasie widzieli tą ścianę płaczu - podbieg serpentynami między 4 a 8 km a później polne drogi - Władek wszędzie wypchał Emila, cały zestaw waży około 25 kg
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49min
- Życiówka w maratonie: 4h28
Widać dokładnie patrząc na ekran po prawej stronie; zawsze można to zobaczyć " klatka po klatce" w zapisie internetowym Kroniki;elawinia pisze:Hej hej,
cyt.: ...Ci co biegli po trasie widzieli tą ścianę płaczu ...., powiem więcej, ci co biegli to czuli ,
ale polne drogi z wózkiem !!!
Majstersztyk !!!
Gratulacje nieustające......
MP
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
zdjęcia z wczorajszej jedenastki są na FB
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 712&type=1
-
- Wyga
- Kontakt:
dopiero dziś w nogach poczułem jak w kość dostałem na tym biegu, ale warto było
-
- Zaprawiony W Bojach
oczywiscie goraco Wam gratuluje )))elawinia pisze:Hej hej,
swoja droga dobrze wiedziec ile caly zestaw wazy
przyda sie ta wiedza na wiosne;p
- elawinia
- Dyskutant
Mariola, dzięki za zdjęcia !! Bardzo fajnemariolaB pisze:zdjęcia z wczorajszej jedenastki są na FB
Tak, ja też dzisiaj w nogach czuję, że dostałąm w kość, a wydawało się że to "tylko" 11 km.
Grzesio - waga zestawu zmienia się wraz z wagą wkładu, wliczając w to młodzież i dodatki w postaci wody itp. Jak zaczynaliśmy biegać to było sporo kilo mniej
-
- Zaprawiony W Bojach
zdaje sobie z tego spraweelawinia pisze:mariolaB pisze:
Grzesio - waga zestawu zmienia się wraz z wagą wkładu, wliczając w to młodzież i dodatki w postaci wody itp. Jak zaczynaliśmy biegać to było sporo kilo mniej
zaczalem monitorowac aukcje w poszukiwaniu czegos
kied zaczeliscie z wozkiem zasuwac?
tzn ile Mlody mial ?
- elawinia
- Dyskutant
3 miesiące Ale do tego potrzebujesz specjalny wózek,w naszym montowało się specjalny hamaczek w którym maluch leżał. Wózek jest też mocno amortyzowany, ale na początku biegaliśmy na asfalcie, żeby zminimalizować wstrząsy. Na spacery chodziliśmy od pierwszych dni życia (nie mieliśmy innego wózka ). Większość wózków biegowych można używać dopiero jak maluch siedzi, czyli mniej więcej od 6-9 miesiąca.Grzesio80 pisze:zdaje sobie z tego sprawe zaczalem monitorowac aukcje w poszukiwaniu czegos kied zaczeliscie z wozkiem zasuwac?tzn ile Mlody mial ?
-
- Wyga
Wielkie dzięki za zdjęcia!mariolaB pisze:zdjęcia z wczorajszej jedenastki są na FB
Zapraszam w sobotę 17.11.2012 na bieg;- będzie okazja na kolejne zdjęcia - jest szansa ?
Też będzie las, podbiegi i piękna pogoda. - to gwarancja tła pięknych zdjęć + oczywiście my na 1 planie
A nas BBL Kraków -jest już prawie 20 osób na coś ponad 200
a będzie więcej....
bo cały czas można się zgłosić - czy pobijemy swój rekord 32 osoby na AEK?
Przypominam do środy opłata zniżkowa 15zł - w sobotę 20zł - albo taniej za cały cykl 5 biegów
MP
Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 16:29 przez Marrek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
a czy mozna prosic ewentualnie jakiegos linka do "waszego" wozka? albo przynajmniej coz to za model?elawinia pisze:3 miesiące Ale do tego potrzebujesz specjalny wózek,w naszym montowało się specjalny hamaczek w którym maluch leżał. Wózek jest też mocno amortyzowany, ale na początku biegaliśmy na asfalcie, żeby zminimalizować wstrząsy. Na spacery chodziliśmy od pierwszych dni życia (nie mieliśmy innego wózka ). Większość wózków biegowych można używać dopiero jak maluch siedzi, czyli mniej więcej od 6-9 miesiąca.Grzesio80 pisze:zdaje sobie z tego sprawe zaczalem monitorowac aukcje w poszukiwaniu czegos kied zaczeliscie z wozkiem zasuwac?tzn ile Mlody mial ?
-
- Wyga
- Kontakt:
dobra wiadomość, mamy następny bieg w Krakowie
http://maratony24.pl/bieg,I_Krakowski_N ... k,710.html
-
- Zaprawiony W Bojach
jakis mikolajkowy ) ??????????misiek. pisze:dobra wiadomość, mamy następny bieg w Krakowie
w Toruniu maja coroczny z pewnoscia podbija startami
-
- Wyga
Jeszcze nie wszystko stracone - czyli pełna mobilizacja;Grzesio80 pisze:jakis mikolajkowy ) ??????????misiek. pisze:dobra wiadomość, mamy następny bieg w Krakowie
w Toruniu maja coroczny z pewnoscia podbija startami
Problem jednak w tym, że jak podejrzewam, większość osób z forum raczej nie unika startów, ale przypominam:
Dzisiaj do 23.59 przyjmowane są zgłoszenia internetowe na bieg 17.11.2012
Potem już wyłącznie w dniu startu
Przy okazji przypominam ustalenia z ostatniego BBL w sobotę
Spotykamy się na miejscu startu i tam rozgrzewka.....
Ci co mogą zabierają samochodami o 9.30 chętnych z Grobli z zajęć
Ja będę o 9.30 i spróbuję namówić niezdecydowanych ! = dowieźć na start
MP
PS.Polecam wytrwałym 18.11.2012 w podkrakowskich Racławicach I Bieg Ku Słońcu - super miejsce, a niedaleko....