KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!

Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Oglądałem wczoraj wieczorem Kronikę na TVP Info i pokazywali relację z Niepodległościowej Jedenastki i widziałem (tak mi się wydaje) start i Władka z Emilem (Emil, tak?) dosłownie taka migawka no ale jednak w TV ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 55min

Nieprzeczytany post

Hej hej,
Tak :) Chłopaków było widac w kronice, Władek z Emilem startowali z pierwszej linii. Władek startuje bardzo szybko, a z wózkiem trudno sie jest przebić przez grupę, więc zawsze ustawia się w pierwszej linii z któregoś boku.
Faktycznie na podium bylismy dwa razy, Władek zajął 7 miejsce w generalce i 2 w kategorii, jako małżenstwo drugie miejsce ( ja też się starałam :D). Nie było niestety kategorii: małżeństwo biegnące z dzieckiem, bo mielibyśmy pierwsze miejsce hehe. Ci co biegli po trasie widzieli tą ścianę płaczu - podbieg serpentynami między 4 a 8 km a później polne drogi - Władek wszędzie wypchał Emila, cały zestaw waży około 25 kg :)
Marrek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49min
Życiówka w maratonie: 4h28

Nieprzeczytany post

elawinia pisze:Hej hej,
Tak :) Chłopaków było widac w kronice, Władek z Emilem startowali z pierwszej linii. Władek startuje bardzo szybko, a z wózkiem trudno sie jest przebić przez grupę, więc zawsze ustawia się w pierwszej linii z któregoś boku.
Faktycznie na podium bylismy dwa razy, Władek zajął 7 miejsce w generalce i 2 w kategorii, jako małżenstwo drugie miejsce ( ja też się starałam :D). Nie było niestety kategorii: małżeństwo biegnące z dzieckiem, bo mielibyśmy pierwsze miejsce hehe. Ci co biegli po trasie widzieli tą ścianę płaczu - podbieg serpentynami między 4 a 8 km a później polne drogi - Władek wszędzie wypchał Emila, cały zestaw waży około 25 kg :)
Widać dokładnie patrząc na ekran po prawej stronie; zawsze można to zobaczyć " klatka po klatce" w zapisie internetowym Kroniki;

cyt.: ...Ci co biegli po trasie widzieli tą ścianę płaczu ...., powiem więcej, ci co biegli to czuli ,

ale polne drogi z wózkiem !!!

Majstersztyk !!!

Gratulacje nieustające......

MP
mariolaB
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

zdjęcia z wczorajszej jedenastki są na FB
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 712&type=1
misiek.
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dopiero dziś w nogach poczułem jak w kość dostałem na tym biegu, ale warto było :)
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

elawinia pisze:Hej hej,
oczywiscie goraco Wam gratuluje :))))

swoja droga dobrze wiedziec ile caly zestaw wazy :)
przyda sie ta wiedza na wiosne;p
Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

mariolaB pisze:zdjęcia z wczorajszej jedenastki są na FB
Mariola, dzięki za zdjęcia !! Bardzo fajne :-)
Tak, ja też dzisiaj w nogach czuję, że dostałąm w kość, a wydawało się że to "tylko" 11 km.

Grzesio - waga zestawu zmienia się wraz z wagą wkładu, wliczając w to młodzież i dodatki w postaci wody itp. Jak zaczynaliśmy biegać to było sporo kilo mniej :)
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

elawinia pisze:
mariolaB pisze:
Grzesio - waga zestawu zmienia się wraz z wagą wkładu, wliczając w to młodzież i dodatki w postaci wody itp. Jak zaczynaliśmy biegać to było sporo kilo mniej :)
zdaje sobie z tego sprawe :)
zaczalem monitorowac aukcje w poszukiwaniu czegos :)
kied zaczeliscie z wozkiem zasuwac?
tzn ile Mlody mial ?
Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Grzesio80 pisze:zdaje sobie z tego sprawe zaczalem monitorowac aukcje w poszukiwaniu czegos kied zaczeliscie z wozkiem zasuwac?tzn ile Mlody mial ?
3 miesiące :) Ale do tego potrzebujesz specjalny wózek,w naszym montowało się specjalny hamaczek w którym maluch leżał. Wózek jest też mocno amortyzowany, ale na początku biegaliśmy na asfalcie, żeby zminimalizować wstrząsy. Na spacery chodziliśmy od pierwszych dni życia (nie mieliśmy innego wózka ;) ). Większość wózków biegowych można używać dopiero jak maluch siedzi, czyli mniej więcej od 6-9 miesiąca.
Marrek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mariolaB pisze:zdjęcia z wczorajszej jedenastki są na FB
Wielkie dzięki za zdjęcia!

Zapraszam w sobotę 17.11.2012 na bieg;- będzie okazja na kolejne zdjęcia - jest szansa ?

Też będzie las, podbiegi i piękna pogoda. - to gwarancja tła pięknych zdjęć + oczywiście my na 1 planie

A nas BBL Kraków -jest już prawie 20 osób na coś ponad 200

a będzie więcej....

bo cały czas można się zgłosić - czy pobijemy swój rekord 32 osoby na AEK?

Przypominam do środy opłata zniżkowa 15zł - w sobotę 20zł - albo taniej za cały cykl 5 biegów

MP
Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 16:29 przez Marrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

elawinia pisze:
Grzesio80 pisze:zdaje sobie z tego sprawe zaczalem monitorowac aukcje w poszukiwaniu czegos kied zaczeliscie z wozkiem zasuwac?tzn ile Mlody mial ?
3 miesiące :) Ale do tego potrzebujesz specjalny wózek,w naszym montowało się specjalny hamaczek w którym maluch leżał. Wózek jest też mocno amortyzowany, ale na początku biegaliśmy na asfalcie, żeby zminimalizować wstrząsy. Na spacery chodziliśmy od pierwszych dni życia (nie mieliśmy innego wózka ;) ). Większość wózków biegowych można używać dopiero jak maluch siedzi, czyli mniej więcej od 6-9 miesiąca.
a czy mozna prosic ewentualnie jakiegos linka do "waszego" wozka? albo przynajmniej coz to za model?
misiek.
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dobra wiadomość, mamy następny bieg w Krakowie :)

http://maratony24.pl/bieg,I_Krakowski_N ... k,710.html
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

misiek. pisze:dobra wiadomość, mamy następny bieg w Krakowie :)

jakis mikolajkowy :)) ??????????

w Toruniu maja coroczny z pewnoscia podbija startami
Marrek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Grzesio80 pisze:
misiek. pisze:dobra wiadomość, mamy następny bieg w Krakowie :)

jakis mikolajkowy :)) ??????????

w Toruniu maja coroczny z pewnoscia podbija startami
Jeszcze nie wszystko stracone - czyli pełna mobilizacja;

Problem jednak w tym, że jak podejrzewam, większość osób z forum raczej nie unika startów, ale przypominam:

Dzisiaj do 23.59 przyjmowane są zgłoszenia internetowe na bieg 17.11.2012

Potem już wyłącznie w dniu startu

Przy okazji przypominam ustalenia z ostatniego BBL w sobotę

Spotykamy się na miejscu startu i tam rozgrzewka.....

Ci co mogą zabierają samochodami o 9.30 chętnych z Grobli z zajęć

Ja będę o 9.30 i spróbuję namówić niezdecydowanych ! = dowieźć na start

MP

PS.Polecam wytrwałym 18.11.2012 w podkrakowskich Racławicach I Bieg Ku Słońcu - super miejsce, a niedaleko....
KingaS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witajcie,
czy odbędą się sobotnie zajęcia na stadionie?
pozdrawiam,
Kinga
ODPOWIEDZ