park julianowski lodz
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Panowie, przenosimy się na:http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.php?t=780 ???
Rono o której będziesz w Łagiewnikach? Dzisiaj biegam starą dychę po godz. 16:30. Będziesz? Daj znać na nowym forum (jeśli Ci oczywiście ta zmiana odpowiada).
Rono o której będziesz w Łagiewnikach? Dzisiaj biegam starą dychę po godz. 16:30. Będziesz? Daj znać na nowym forum (jeśli Ci oczywiście ta zmiana odpowiada).
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- ART
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć Roewr mam do odbioru w piątek, chyba że się nie wyrobią to mi dadzą znak na komórkę, gdyby piątek wypalił to możemy umówić sie na rowery, chyba że rono ją już oznaczył, wtedy niedziela rano czas uzgodnimy sms-ami, ok ?
GG 8441181
- rono
- Zaprawiony W Bojach
Witam! Dyszka oznaczona, ale jak zawsze, miałem problemy: zabrakło mi farby na 8 km! Musze to poprawić, bo srebro nie jest dobrze widoczne, a ja miałem tylko taki spray. Trasa ma (uwaga) 10457 m wdług mojego licznika (konsultowałem jego wskazania z innymi rowerzystami). Powiedzmy, że jest 10400.
Najlepszy kawałek drogi życiowej, jaką kiedykolwiek mogłem wybrać! Cześć!
Najlepszy kawałek drogi życiowej, jaką kiedykolwiek mogłem wybrać! Cześć!
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Trasa fajna! To oznaczenie faktycznie kiepsko wyszło. Mało widoczne - początkujący zgubił by się "na bank". Może trzeba dać jakiś bardziej intensywny kolorek?
Dzisiaj się przebiegłem i miałem jak na moje możliwości niezły czas: 48,13! Pamiętasz rono jak razem przebiegliśmy w 60 minut i zdychałem? Czyli forma się stopniowo poprawia!
ART, wolał bym w sobotę na rowerek. Będę miał już więcej czasu. Wiesz, jestem przed 20-stym i mam kocioł w biurze. Nawet teraz piszę z biura, a jest 22:03. Napisz co sądzisz.
(Edited by Iwan at 10:13 pm on June 17, 2004)
Dzisiaj się przebiegłem i miałem jak na moje możliwości niezły czas: 48,13! Pamiętasz rono jak razem przebiegliśmy w 60 minut i zdychałem? Czyli forma się stopniowo poprawia!
ART, wolał bym w sobotę na rowerek. Będę miał już więcej czasu. Wiesz, jestem przed 20-stym i mam kocioł w biurze. Nawet teraz piszę z biura, a jest 22:03. Napisz co sądzisz.
(Edited by Iwan at 10:13 pm on June 17, 2004)
- rono
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Iwan. Ty masz niezłą progresję. 48 min. to moja życiówka na "starej". Widzę, że wyrósł mi niezły konkurent! Co do trasy, to trzeba ją po prostu kilka razy przelecieć, a potem już na ślepo. Pozdrowionka!
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Może za tydzień-dwa też się na tą trasę wybiorę z kolegami (3 osoby ze Zgierza) - tylko my robimy sobie na razie wybieganie więc tempo niskie.
GG: 977722
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Super! Myślę, że jeszcze ok 2 tyg będę dochodził do 10 km - trzeba mięśnie odkurzyć . Na razie 6-8 km.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Poprawiło mi się po starcie w Skierniewicach. Tam jeden gościu wygrał też z takim czasem ( 48,35 min.) Tyle, że na... 15 km.Quote: from rono on 11:14 pm on June 17, 2004
Cześć Iwan. Ty masz niezłą progresję. 48 min. to moja życiówka na "starej". Widzę, że wyrósł mi niezły konkurent! Co do trasy, to trzeba ją po prostu kilka razy przelecieć, a potem już na ślepo. Pozdrowionka!
Oj, długa droga przed nami...
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Powiem Ci, że przed przerwą biegałem głównie sam. Wtedy średnio na 10 km miałem ok 48 min. Raz pobiegłem z kolesiem co wykręcił 36 min (jak w naszym gronie nie lada wyczyn hehe - biegł w biegu sylwestrowym jakie 3 lata temu) i udało mi się wytrwać tempo na 42 min - to było coś. Raz biegliśmy w półmaratonie w Wiązownej. Czas straszny :D, o ile pamiętam to jakieś 2.20h
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Eeee nie było tak źle. Ja ostatnio w Skierniewicach pierwsze dziesięć kilometrów przebiegłem w 51 min., a następne 5 km pełznąłem ponad pół godziny...Horror! Wyszło w sumie 01:23:23. Ale to debiut w zawodach i będzie co poprawiać!
(Edited by Iwan at 6:19 pm on June 18, 2004)
(Edited by Iwan at 6:19 pm on June 18, 2004)
- rono
- Zaprawiony W Bojach
Hej! Jestem umówiony z kolegą w knajpie u Jasia (ul. Stanisława Działka, za "kaloryferem". Nie wiem, czy znasz, ale to raczej mekka rowerzystów). Tam zostawiam rower i o 10.00 idę w las na jakąś 15-tkę. Mogę być na starcie "starej" ok. 10.15. Pozdrowienia.