![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Myślę że raz w tygodniu byłoby fajnie spotkać się ekipę na wspólny rowerowy trening. Przez zimę ja się piszę ale tak jak mówię mi najbardziej pasują wieczory w tygodniu bo weekend raczej będą wybiegania bez latarkiEwa N. pisze:O 18.15 i 19.15 są tam normalne zajęcia grupowe, tylko że takie aerobikowe rowerowe, bez planu - niestety. Dzis już ustawiłam sie na 17.00 ale w sobotę możemy sie dogadać i kiedys grupą umówić. Tymbardziej, że paru chętnych sie deklaruje, no i zima za pasem, a formę trzeba już na wiosnę szykować
Za książki byłabym wdzięczna, muszę opanować te Wasze bieganieTeoria równie ważna jak praktyka
No właśnie ale myślę że Ewie to nie grozimar_jas pisze:Ale nie Galloway......no proszę Cię
Puki co to żadnej książki o bieganiu w ręku nie miałam, więc wszystko przyjmę, potem przeczytam i wyrażę swoje zdaniemar_jas pisze:Ale nie Galloway......no proszę Cię
Mam Ci wyciągnąć z Twojego bloga ten trening gdzie się wspomagałeś Gallowayemmar_jas pisze:Ale nie Galloway......no proszę Cię
Przerwy w marszu pomiędzy interwałami się nie licząmppietia pisze:Mam Ci wyciągnąć z Twojego bloga ten trening gdzie się wspomagałeś Gallowayemmar_jas pisze:Ale nie Galloway......no proszę Cię
Już dzięki, Szymon ma mi dzisiaj pożyczyć, gdyby zapomniał to się odezwę, potem ta od Łukasza i myślę ze puki co starczyJ@SIEK pisze:Ewa, jak jednak byś chciała Gallowaya, to mam wersję papierową.
Proszę bardzoMiało być długie wybieganie a wyszła 10km w słabym tempie gąsiora plus 6km gallowayem :D
Dyscyplina Bieganie
Start 2012-06-18 18:46
Dystans 15.81 km
Czas trwania 1g:47m:00s
Średnia prędkość 6:46 min/km
Kalorie 1451 kcal
Pożyczę pod warunkiem, że mnie za daleko nie zostawisz z tyłu na tym rowerku spinningowymEwa N. pisze:Już dzięki, Szymon ma mi dzisiaj pożyczyć, gdyby zapomniał to się odezwę, potem ta od Łukasza i myślę ze puki co starczyJ@SIEK pisze:Ewa, jak jednak byś chciała Gallowaya, to mam wersję papierową.Po przeczytaniu będę nękać pytaniami właścicieli, którzy zakładam że przeczytali, rozumieją i stosują
więc uwaga!
mppietia pisze:Proszę bardzoMiało być długie wybieganie a wyszła 10km w słabym tempie gąsiora plus 6km gallowayem :D
Dyscyplina Bieganie
Dystans 15.81 km
Kalorie 1451 kcal
Nie ma to jak bezwarunkowa przyjaźń... ech....danielcz pisze:
Pożyczę pod warunkiem, że mnie za daleko nie zostawisz z tyłu na tym rowerku spinningowym, ale o to chyba nie muszę się tym razem martwić
mar_jas pisze:mppietia pisze:Proszę bardzoMiało być długie wybieganie a wyszła 10km w słabym tempie gąsiora plus 6km gallowayem :D
Dyscyplina Bieganie
Dystans 15.81 km
Kalorie 1451 kcal![]()
![]()
Na usprawiedliwienie mam tylko że był straszny upał a ja byłem po dwóch ciężkich wcześniejszych treningach...poprostu się zagalopowałem......wstydzę się tego treningu