Poznań
- Nadi
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O ile na Olimpię mam 5 min drogi tak na Maltę to wielka wyprawa. no trudno pojawię się za tydzień na stadionie a wszytskim Maniakom życzę powodzenia
"Sam talent nie wystarczy, silny charakter
Liczy się nakład pracy, nie trenowanie na raty
Bo nie tacy się przeliczyli
W jednej chwili talenty przekreślili"
Liczy się nakład pracy, nie trenowanie na raty
Bo nie tacy się przeliczyli
W jednej chwili talenty przekreślili"
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
jestem bardzo zainteresowana. jak można się uśmiechnąć po książkę?yacool pisze: Niektórzy z nas są dziś po wykładzie dotyczącym zdrowego odżywiania. Jeśli ktoś jest zainteresowany tą tematyką i chciałby przestudiować poruszane zagadnienia, to mogę udostępnić książkę pt. Dieta życia, w której znajdziecie najważniejsze informacje.
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- ROLL4LIFE
- Rozgrzewający Się
Spotykamy sie o 11 za trybunami????
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie,
będę NAPIERDALAŁ W BĘBEN!!! Na balkonie Romea, przy hangarach, o 10:30
będę NAPIERDALAŁ W BĘBEN!!! Na balkonie Romea, przy hangarach, o 10:30
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
To my pięknie dziękujemy!! Przydaje się usystematyzować wiedzę, by żyć bardziej świadomie No i była okazja by się spotkać poza maltańskim buszemATGO pisze:yacool pisze:Dziękuję wszystkim przybyłym na dzisiejszy wykład - mam nadzieję, że usłyszeliście na nim coś co przyda Wam się w dalszym funkcjonowaniu
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
-
- Zaprawiony W Bojach
gratulacje Quentino przodownik pracy, gratulacje Mariusz - złamane 40!
Robert, co się stało? Trzymałem kciuki, że też zejdziesz poniżej 40 minut...
Osobiste gratulacje dla Bartka - złamane 45 i dobry prognostyk na 1:40 w połówce! Będziesz mnie w razie czego ciągnął do mety!!!!
Gratulacje dla wszystkich!!!!!!
Robert, co się stało? Trzymałem kciuki, że też zejdziesz poniżej 40 minut...
Osobiste gratulacje dla Bartka - złamane 45 i dobry prognostyk na 1:40 w połówce! Będziesz mnie w razie czego ciągnął do mety!!!!
Gratulacje dla wszystkich!!!!!!
- Sandi9
- Wyga
A ja Was dzisiaj tylko z okien tramwaju widziałam ale mówcie jak było i jak w tej pogodzie Wam się śmigało
Agata, dzięki wielkie za ten wykład, moja siostra wreszcie stwierdziła "Ty nie jesteś jednak aż tak szalona jak myślałam, to ma rzeczywiście sens" !
Agata, dzięki wielkie za ten wykład, moja siostra wreszcie stwierdziła "Ty nie jesteś jednak aż tak szalona jak myślałam, to ma rzeczywiście sens" !
Dzięki Michałowi mamy ją w PDF-ie, więc uśmiechaj się w prywatnychjak można się uśmiechnąć po książkę?
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Etiopskie rytmy Yacoola otwarły kolejny sezon BBL. Pogoda dopisała i towarzystwo. Jak zawsze zresztą. Było pięknie.
- ROLL4LIFE
- Rozgrzewający Się
Brutto 52:57
netto 51:53
5km - 27:16
Było spoko tylko słonko ostro świeciło na co sie nie przygotowałem i pot by mi oczy wypalił :P
Miałem plan na 50 , w pewnym momencie puściłem tępo i sie nie udało. Troche jeszcze potrenuje i następna 10 poniżej 50 jak nic
ma ktoś jakieś informacje na temat http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie
netto 51:53
5km - 27:16
Było spoko tylko słonko ostro świeciło na co sie nie przygotowałem i pot by mi oczy wypalił :P
Miałem plan na 50 , w pewnym momencie puściłem tępo i sie nie udało. Troche jeszcze potrenuje i następna 10 poniżej 50 jak nic
ma ktoś jakieś informacje na temat http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie
Ostatnio zmieniony 17 mar 2012, 22:22 przez ROLL4LIFE, łącznie zmieniany 3 razy.
- ROLL4LIFE
- Rozgrzewający Się
na półmaraton już zamknęli zapisy , znowu obudziłem sie z ręką w nocniku ;(
-
- Zaprawiony W Bojach
Było świetnie - jak zawsze Nasz ulubiony drwal nie tylko bębnił wytrwale ale przyprawił też Agatę o miękkie nogi Z Markiem doszedł tylko do "dziewiątki"...Dorotka Gonitwa pisze:Etiopskie rytmy Yacoola otwarły kolejny sezon BBL. Pogoda dopisała i towarzystwo. Jak zawsze zresztą. Było pięknie.
Gratulacje dla wszystkich maniackich maniackich dziesiątkowców
-
- Wyga
Tak byla dziewiatka, ale tylko jeden jedyny raz, z reguly pokrzykiwalem calkiem przyjemne szostki i siodemki Poza tym uslyszalem,ze mam lydki jak Agata uda i teraz nie wiem czy to byl komplement czy raczej zarzut, ze sie Jacek musi bardziej napracowac
Zrobilem troche zdjec i filmikow z dzisiejszego dnia, ale na razie nie moge ich udoestepnic, bo od 15 nie mam stacjonarnego internetu. Jak tylko pojawi sie taka mozliwosc to zrobie album i wrzuce tutaj link do Picasa.
Zrobilem troche zdjec i filmikow z dzisiejszego dnia, ale na razie nie moge ich udoestepnic, bo od 15 nie mam stacjonarnego internetu. Jak tylko pojawi sie taka mozliwosc to zrobie album i wrzuce tutaj link do Picasa.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niebawem uzupełnię nasze statystyki o wyniki z Maniackiej dziesiątki. Bardzo cieszę się, nazwę to wprost, z biomechanicznych postępów podopiecznych doktora eksperymentatora. Tu zwłaszcza specjalne wyróżnienie dla Gazeli paszy de zoo, za miły wytrawnemu oku, pokaz biegania ze śródkopycia. Brawo i poproszę o więcej. Gratuluję życiówek, bo trochę ich padło. Nowych i niezdecydowanych zapraszam za tydzień na stadion Olimpii na godzinę 10:00. Wcześniej nie dam rady, gdyż się spóźnię. Stałych bywalców proszę więc o pomoc w zapewnieniu logistycznego komfortu tym, którzy jeszcze nie znają naszych przedstartowych zwyczajów. Przypominam, że za tydzień startujemy w gp i zajęcia będą miały formę rozgrzewki przed startem.
-----------------------
Książkę dotyczącą diety będę miał na najbliższych zajęciach, jeśli ktoś nie przepada za czytaniem e-booków.
-----------------------
Już nieco za późno na takie ogłoszenia ale jutro o 10:00 spotykamy się na pętli w Zielińcu, by sobie trochę pohasać na boso. Jak się pomysł przyjmie, to możliwe, że stanie się rytuałem. Ponad tysiąc-metrowa pętla pod bosaka, jest wykarczowana własnoręcznie i okraszona krwawicą po zdartym siekierą naskórku. Dlatego naprawdę warto to poczuć. Serdecznie zapraszam!
-----------------------
Książkę dotyczącą diety będę miał na najbliższych zajęciach, jeśli ktoś nie przepada za czytaniem e-booków.
-----------------------
Już nieco za późno na takie ogłoszenia ale jutro o 10:00 spotykamy się na pętli w Zielińcu, by sobie trochę pohasać na boso. Jak się pomysł przyjmie, to możliwe, że stanie się rytuałem. Ponad tysiąc-metrowa pętla pod bosaka, jest wykarczowana własnoręcznie i okraszona krwawicą po zdartym siekierą naskórku. Dlatego naprawdę warto to poczuć. Serdecznie zapraszam!
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Nasz drwal przyprawia o miękkie nogi większość płci pięknej ha, ha, ha. Zresztą większość z nas pada przed nim na kolana w trakcie spotkań.Nasz ulubiony drwal nie tylko bębnił wytrwale ale przyprawił też Agatę o miękkie nogi