MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A BBL udostępnia jakieś dyplomy?
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

tak !!! :-) poprzednio dostałem dyplom, że przebiegłem 2000 metrów - tym razem musi być znacznie więcej, choćby nie wiem co :bum:

a wracając do tematu koszulek dla BBL Mikołów, to mój kumpel zgodził sie je zaprojektować dla nas :-)
jak mnie pamięć nie myli to Łukasz miał zdaje się jakieś bardziej szczegółowe informacje?? jak ktoś coś wie - niech pisze na priva.
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
kammas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:Po pierwsze: witam nowych BBLowych forumowiczów ;)

Po drugie: kadil masz znowu minę dzikiego bawoła :D

Po trzecie: nie wiem kto to Kamil Maślanka (o ile się nie mylę) ale biegł dzisiaj ze mną w Knurowie i serdecznie go pozdrawiam :P

Po czwarte: gratulacje dla naszych maratończyków. U Marcina nie umiem się nadziwić jak można tak perfekcyjnie zaplanować bieg i sam przygotowania... respect szwagier! ;)
Kamil Maślanka to ja, to znaczy ten z Knurowa. Dołączyłem do mikołowskiego BBLu w sierpniu. Piękne dzięki za pozdrowienia Wapel. Było mi bardzo miło i zmobilizowało mnie to do zarejestrowania się na forum. Tym samym witam Wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym Wam również podziękować za ciepłe przyjęcie i świetną atmosferę na zajęciach. Tu specjalne ukłony dla składu trenerskiego. Ola i Piotrek - pozdrawiam. Gratuluję wszystkim pięknych startów, zwłaszcza maratończykom!. Jackma - pozdrawiam. Drugiej osoby niestety nie poznałem ale mam swoje podejrzenia.

Przy okazji, Piotrek jak należy potwierdzić Ci start w barwach bbl-u i jaki jest Twój email?

Knurów pozdrawia Mikołów i okolice
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kammas super że jesteś. Teraz to już jesteś pełnoprawnym forumowiczem a nie podglądaczem :P
Więcej info o startach dam Ci na priv.

Co do dyplomów to spokojna Wasza rozczochrana - właśnie dzisiaj do mnie dotarły razem z numerkami startowymi. Mam ich w sumie 40 więc mam nadzieję że tyle będzie uczestników. Zdradzę że na odwrocie jest tabela także dla uczniów szkół podstawowych klas 4-6 oraz starszych więc jeśli Wasze dzieciaki chcą się sprawdzić to gorąco zapraszam. Dzięki za tyle pozytywów dla akcji BBL. Zdaje mi się że nasz wspólny start-o-piknik potwierdza naszą (wszystkich) więź i zaangażowanie.

btw - ktoś się zna na elektronice, kabelkach, itp.? Dmuchawa w samochodzi mi nie działa :/
kammas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Piotrek mam jakiś problem. Nie wychodzą ode mnie wiadomości na priv przez forum. Puściłem bezpośrednio na maila.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

kammas: No to fajnie, że Cię wywołałem do tablicy :) Szkoda, że się nie trafiliśmy w Knurowie bo strasznie mi się dłużyło oczekiwanie na start i potem ceremonia wręczania nagród ;)
Ostatnio zmieniony 03 paź 2012, 19:07 przez Wapel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:Co do dyplomów to spokojna Wasza rozczochrana - właśnie dzisiaj do mnie dotarły razem z numerkami startowymi. Mam ich w sumie 40 więc mam nadzieję że tyle będzie uczestników.
Żeby Ci jeszcze ich nie zabrakło ;-)
Jacek L pisze:a wracając do tematu koszulek dla BBL Mikołów, to mój kumpel zgodził sie je zaprojektować dla nas :-)
jak mnie pamięć nie myli to Łukasz miał zdaje się jakieś bardziej szczegółowe informacje??
Dzisiaj odbyłem ostatnią rozmowę i mam już potwierdzony udział wszystkich gmin z naszego powiatu które włączą się do akcji koszulkowej i mam nadzieję że na tym się nie skończy. Czekam jeszcze żeby dogadać parę spraw z Justyną nie "Panią ;-)" a więc w sobotę będzie już Jacek i reszta więc przekażę co i jak. Ale super Jacek że już kogoś masz do projektu ja też na sobotę przyniosę 2 wersje projektów dam Ci je potem dodamy twoje i pewnie coś się z tego urodzi.

Mam nadzieję że też powalczę w teście bo już zaczynam coraz normalniej chodzić :-).
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
kammas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:kammas: No to fajnie, że Cię wywołałem do tablicy :) Szkoda, że się nie trafiliśmy w Knurowie bo strasznie mi się dłużyło oczekiwanie na start i potem ceremonia wręczania nagród ;)
Też bardzo żałuję. Na pocieszenie pozostaje fakt, że mogłeś w skupieniu, nierozproszony moją osobą podziwiać one man show Kolegi Czesława N. :hahaha: Mam nadzieję, że dobrze Ci się biegało w moim domowym biegu. Gratuluję życiówki!
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

kammas pisze:
Wapel pisze:kammas: No to fajnie, że Cię wywołałem do tablicy :) Szkoda, że się nie trafiliśmy w Knurowie bo strasznie mi się dłużyło oczekiwanie na start i potem ceremonia wręczania nagród ;)
Też bardzo żałuję. Na pocieszenie pozostaje fakt, że mogłeś w skupieniu, nierozproszony moją osobą podziwiać one man show Kolegi Czesława N. :hahaha: Mam nadzieję, że dobrze Ci się biegało w moim domowym biegu. Gratuluję życiówki!
Powiem Ci, że Czesław dał nieźle czadu na tym rozdaniu nagród ;) Trochę przedłużał, ale ogólnie widać, że to szczery chłop :) Biegło się fajnie, trasa bardzo przyjemna, pogoda była fajna i mogłem trochę pozwiedzać Knurów bo nigdy wcześniej tam nie byłem :)
Awatar użytkownika
advula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:34:79 16.09.12

Nieprzeczytany post

Ja dzisiaj też Dąbrowę odpuściłam :( płuca chcę wypluć :( tzn ja nie chcę :P same chcą w kaszlu wyskoczyć :P ale nie dam się :) na coopera w sobotę jednak nie dotrę.. za to w następny weekend mam zamiar nadrobić, w sobotę na bbl i w niedzielę wystartować z Wami w Żorach :) bo potem znowu 2 kolejne tygodnie mam wyjazdowe (Czechy / Wa-wa) więc bbl w październiQ w moim wykonaniu będzie marnie.. za to może w końcu się wykuruję, bo kaszlę już permanentnie od 3 tygodni jak gruźlik :P
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

Żałuję że nie będą mógł być w sobotę na zajęciach (firma zapewniła mi jednodniowe szkolenie).
Zapowiada się jak zwykle że będzie świetnie, na dodatek pewnie będą relacje naszych maratończyków no i test Coopera.
Test Coopera zrobię za tydzień - w sam raz przed biegiem w Żorach.
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziś na Maviarea o 17.00 realizuje swój plan treningowy, na rowerze, 75%-85% Hrmax, zwiększenie wytrzymałości :-) Zapraszam jeżeli ktoś ma ochotę mi potowarzyszyć :-) Tomasz? Szymon?

Ponadto słyszałam o takiej książce Trening metodą Galloway'a jeżeli ktoś może mi ja pożyczyć, byłabym wdzięczna, na pewno ktoś z Was ja ma :-) Tą, bądź inną, która warta jest przeczytania :-)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:Dziś na Maviarea o 17.00 realizuje swój plan treningowy, na rowerze, 75%-85% Hrmax, zwiększenie wytrzymałości :-) Zapraszam jeżeli ktoś ma ochotę mi potowarzyszyć :-) Tomasz? Szymon?

Ponadto słyszałam o takiej książce Trening metodą Galloway'a jeżeli ktoś może mi ja pożyczyć, byłabym wdzięczna, na pewno ktoś z Was ja ma :-) Tą, bądź inną, która warta jest przeczytania :-)
Tak koło 19-20 to bym się skusił bo nie miałem jeszcze okazji na takim sprzęcie poćwiczyć.

Mogę Ci pożyczyć Bieganie metodą Danielsa jak chcesz to na sobotę zabiorę :-) no i jeszcze Urodzeni biegacze jak mi sąsiad odda :-).
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze: Tak koło 19-20 to bym się skusił bo nie miałem jeszcze okazji na takim sprzęcie poćwiczyć.

Mogę Ci pożyczyć Bieganie metodą Danielsa jak chcesz to na sobotę zabiorę :-) no i jeszcze Urodzeni biegacze jak mi sąsiad odda :-)
O 18.15 i 19.15 są tam normalne zajęcia grupowe, tylko że takie aerobikowe rowerowe, bez planu - niestety. Dzis już ustawiłam sie na 17.00 ale w sobotę możemy sie dogadać i kiedys grupą umówić. Tymbardziej, że paru chętnych sie deklaruje, no i zima za pasem, a formę trzeba już na wiosnę szykować :-)

Za książki byłabym wdzięczna, muszę opanować te Wasze bieganie :-) Teoria równie ważna jak praktyka :-)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Ale nie Galloway......no proszę Cię :oczko:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
ODPOWIEDZ