MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
- Życiówka w maratonie: brak
tak !!!
poprzednio dostałem dyplom, że przebiegłem 2000 metrów - tym razem musi być znacznie więcej, choćby nie wiem co
a wracając do tematu koszulek dla BBL Mikołów, to mój kumpel zgodził sie je zaprojektować dla nas
jak mnie pamięć nie myli to Łukasz miał zdaje się jakieś bardziej szczegółowe informacje?? jak ktoś coś wie - niech pisze na priva.
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
a wracając do tematu koszulek dla BBL Mikołów, to mój kumpel zgodził sie je zaprojektować dla nas
jak mnie pamięć nie myli to Łukasz miał zdaje się jakieś bardziej szczegółowe informacje?? jak ktoś coś wie - niech pisze na priva.
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) ![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Kamil Maślanka to ja, to znaczy ten z Knurowa. Dołączyłem do mikołowskiego BBLu w sierpniu. Piękne dzięki za pozdrowienia Wapel. Było mi bardzo miło i zmobilizowało mnie to do zarejestrowania się na forum. Tym samym witam Wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym Wam również podziękować za ciepłe przyjęcie i świetną atmosferę na zajęciach. Tu specjalne ukłony dla składu trenerskiego. Ola i Piotrek - pozdrawiam. Gratuluję wszystkim pięknych startów, zwłaszcza maratończykom!. Jackma - pozdrawiam. Drugiej osoby niestety nie poznałem ale mam swoje podejrzenia.Wapel pisze:Po pierwsze: witam nowych BBLowych forumowiczów
Po drugie: kadil masz znowu minę dzikiego bawoła :D
Po trzecie: nie wiem kto to Kamil Maślanka (o ile się nie mylę) ale biegł dzisiaj ze mną w Knurowie i serdecznie go pozdrawiam :P
Po czwarte: gratulacje dla naszych maratończyków. U Marcina nie umiem się nadziwić jak można tak perfekcyjnie zaplanować bieg i sam przygotowania... respect szwagier!
Przy okazji, Piotrek jak należy potwierdzić Ci start w barwach bbl-u i jaki jest Twój email?
Knurów pozdrawia Mikołów i okolice
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
kammas super że jesteś. Teraz to już jesteś pełnoprawnym forumowiczem a nie podglądaczem :P
Więcej info o startach dam Ci na priv.
Co do dyplomów to spokojna Wasza rozczochrana - właśnie dzisiaj do mnie dotarły razem z numerkami startowymi. Mam ich w sumie 40 więc mam nadzieję że tyle będzie uczestników. Zdradzę że na odwrocie jest tabela także dla uczniów szkół podstawowych klas 4-6 oraz starszych więc jeśli Wasze dzieciaki chcą się sprawdzić to gorąco zapraszam. Dzięki za tyle pozytywów dla akcji BBL. Zdaje mi się że nasz wspólny start-o-piknik potwierdza naszą (wszystkich) więź i zaangażowanie.
btw - ktoś się zna na elektronice, kabelkach, itp.? Dmuchawa w samochodzi mi nie działa :/
Więcej info o startach dam Ci na priv.
Co do dyplomów to spokojna Wasza rozczochrana - właśnie dzisiaj do mnie dotarły razem z numerkami startowymi. Mam ich w sumie 40 więc mam nadzieję że tyle będzie uczestników. Zdradzę że na odwrocie jest tabela także dla uczniów szkół podstawowych klas 4-6 oraz starszych więc jeśli Wasze dzieciaki chcą się sprawdzić to gorąco zapraszam. Dzięki za tyle pozytywów dla akcji BBL. Zdaje mi się że nasz wspólny start-o-piknik potwierdza naszą (wszystkich) więź i zaangażowanie.
btw - ktoś się zna na elektronice, kabelkach, itp.? Dmuchawa w samochodzi mi nie działa :/
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
kammas: No to fajnie, że Cię wywołałem do tablicy
Szkoda, że się nie trafiliśmy w Knurowie bo strasznie mi się dłużyło oczekiwanie na start i potem ceremonia wręczania nagród ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ostatnio zmieniony 03 paź 2012, 19:07 przez Wapel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Żeby Ci jeszcze ich nie zabrakłowandzik20 pisze:Co do dyplomów to spokojna Wasza rozczochrana - właśnie dzisiaj do mnie dotarły razem z numerkami startowymi. Mam ich w sumie 40 więc mam nadzieję że tyle będzie uczestników.
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Dzisiaj odbyłem ostatnią rozmowę i mam już potwierdzony udział wszystkich gmin z naszego powiatu które włączą się do akcji koszulkowej i mam nadzieję że na tym się nie skończy. Czekam jeszcze żeby dogadać parę spraw z Justyną nie "PaniąJacek L pisze:a wracając do tematu koszulek dla BBL Mikołów, to mój kumpel zgodził sie je zaprojektować dla nas
jak mnie pamięć nie myli to Łukasz miał zdaje się jakieś bardziej szczegółowe informacje??
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Mam nadzieję że też powalczę w teście bo już zaczynam coraz normalniej chodzić
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
-
- Rozgrzewający Się
Też bardzo żałuję. Na pocieszenie pozostaje fakt, że mogłeś w skupieniu, nierozproszony moją osobą podziwiać one man show Kolegi Czesława N.Wapel pisze:kammas: No to fajnie, że Cię wywołałem do tablicySzkoda, że się nie trafiliśmy w Knurowie bo strasznie mi się dłużyło oczekiwanie na start i potem ceremonia wręczania nagród
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
Powiem Ci, że Czesław dał nieźle czadu na tym rozdaniu nagródkammas pisze:Też bardzo żałuję. Na pocieszenie pozostaje fakt, że mogłeś w skupieniu, nierozproszony moją osobą podziwiać one man show Kolegi Czesława N.Wapel pisze:kammas: No to fajnie, że Cię wywołałem do tablicySzkoda, że się nie trafiliśmy w Knurowie bo strasznie mi się dłużyło oczekiwanie na start i potem ceremonia wręczania nagród
Mam nadzieję, że dobrze Ci się biegało w moim domowym biegu. Gratuluję życiówki!
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- advula
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:34:79 16.09.12
Ja dzisiaj też Dąbrowę odpuściłam
płuca chcę wypluć
tzn ja nie chcę :P same chcą w kaszlu wyskoczyć :P ale nie dam się
na coopera w sobotę jednak nie dotrę.. za to w następny weekend mam zamiar nadrobić, w sobotę na bbl i w niedzielę wystartować z Wami w Żorach
bo potem znowu 2 kolejne tygodnie mam wyjazdowe (Czechy / Wa-wa) więc bbl w październiQ w moim wykonaniu będzie marnie.. za to może w końcu się wykuruję, bo kaszlę już permanentnie od 3 tygodni jak gruźlik :P
![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Żałuję że nie będą mógł być w sobotę na zajęciach (firma zapewniła mi jednodniowe szkolenie).
Zapowiada się jak zwykle że będzie świetnie, na dodatek pewnie będą relacje naszych maratończyków no i test Coopera.
Test Coopera zrobię za tydzień - w sam raz przed biegiem w Żorach.
Zapowiada się jak zwykle że będzie świetnie, na dodatek pewnie będą relacje naszych maratończyków no i test Coopera.
Test Coopera zrobię za tydzień - w sam raz przed biegiem w Żorach.
-
- Wyga
Dziś na Maviarea o 17.00 realizuje swój plan treningowy, na rowerze, 75%-85% Hrmax, zwiększenie wytrzymałości
Zapraszam jeżeli ktoś ma ochotę mi potowarzyszyć
Tomasz? Szymon?
Ponadto słyszałam o takiej książce Trening metodą Galloway'a jeżeli ktoś może mi ja pożyczyć, byłabym wdzięczna, na pewno ktoś z Was ja ma
Tą, bądź inną, która warta jest przeczytania ![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ponadto słyszałam o takiej książce Trening metodą Galloway'a jeżeli ktoś może mi ja pożyczyć, byłabym wdzięczna, na pewno ktoś z Was ja ma
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Tak koło 19-20 to bym się skusił bo nie miałem jeszcze okazji na takim sprzęcie poćwiczyć.Ewa N. pisze:Dziś na Maviarea o 17.00 realizuje swój plan treningowy, na rowerze, 75%-85% Hrmax, zwiększenie wytrzymałościZapraszam jeżeli ktoś ma ochotę mi potowarzyszyć
Tomasz? Szymon?
Ponadto słyszałam o takiej książce Trening metodą Galloway'a jeżeli ktoś może mi ja pożyczyć, byłabym wdzięczna, na pewno ktoś z Was ja maTą, bądź inną, która warta jest przeczytania
Mogę Ci pożyczyć Bieganie metodą Danielsa jak chcesz to na sobotę zabiorę
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
-
- Wyga
O 18.15 i 19.15 są tam normalne zajęcia grupowe, tylko że takie aerobikowe rowerowe, bez planu - niestety. Dzis już ustawiłam sie na 17.00 ale w sobotę możemy sie dogadać i kiedys grupą umówić. Tymbardziej, że paru chętnych sie deklaruje, no i zima za pasem, a formę trzeba już na wiosnę szykowaćLukas75 pisze: Tak koło 19-20 to bym się skusił bo nie miałem jeszcze okazji na takim sprzęcie poćwiczyć.
Mogę Ci pożyczyć Bieganie metodą Danielsa jak chcesz to na sobotę zabioręno i jeszcze Urodzeni biegacze jak mi sąsiad odda
Za książki byłabym wdzięczna, muszę opanować te Wasze bieganie
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Ale nie Galloway......no proszę Cię ![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)