Tak, już było o tym mówione, że przez cały Październik będzie można zrobić test CooperaWapel pisze:Pytanie do naszych treneiro: czy w sobotę będzie organizowany test Coopera na zajęciach?
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Tak, już było o tym mówione, że przez cały Październik będzie można zrobić test CooperaWapel pisze:Pytanie do naszych treneiro: czy w sobotę będzie organizowany test Coopera na zajęciach?
Z kolei zajęcia BbL w Mikołowie stanęły pod znakiem biegu mikołowskiego. Większość uczestników biegu przyszło na zajęcia, żeby wspólnie się rozgrzać przed zawodami. - Można powiedzieć, że wszyscy zachowali się, jak profesjonaliści przychodząc 1,5 godziny przed startem. A zaraz przed biegiem, kiedy ustawialiśmy się na linii startu wszyscy BbL-owicze skandowali „Biegam bo lubię!” Nie dało się nas nie zauważyć - na 231 zawodników aż 31 było zgłoszonych jako „BBL Mikołów”! – opowiada Piotr Wajda, tamtejszy trener BbL. – Bardzo nas cieszy, że tak wielu spośród naszych uczestników postanowiło sprawdzić się na zawodach. Tylko sześć osób nie wystartowała. Dla nich przygotowaliśmy bieg 2-minutowy z przerwą 2 minuty. Cały cykl powtórzył się pięć razy.
Widać że trener to prawdziwy sportowiec, a nie jakiś polonista w przebraniuwandzik20 pisze:co żadko się zdarza
Kocham Twoje wpisyJ@SIEK pisze:Widać że trener to prawdziwy sportowiec, a nie jakiś polonista w przebraniuwandzik20 pisze:co żadko się zdarza
Jako że tydzień roboczy się zaczął, do weekendu masę czasu, to może by tak trochę pracy przy komputerze?
Jest nas coraz więcej na BBL, forumowiczów też przybywa, proponuję umieszczenie awatarów, bo coraz trudniej się połapać who is who. No chyba że wybierzemy "drogę kadila" (ang. The Way of The Kadil) i będziemy biegać w koszulce z nickiem z forum
Fotki biegowe mamy chociażby z ostatniego biegu.
PS. Przeglądałem wyniki z biegu mikołowskiego, fajnie wygląda kategoria seniorska, jestem jedynie 7 minut gorszy od zwycięzcy kategorii M70, który w trakcie Powstania Warszawskiego był dzielnym 3-latkiem.
To zdjęcie wisi u moich szefów na drzwiach do biura, nie widać, ale u góry jest napis "Ten klient nie zapłacił"J@SIEK pisze:mppietia, to już chyba wiem dlaczego chcesz szybko biegać