GRUPA GÓRNOŚLĄSKA 2004
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluję Wam wszystkim Waszych wyników mnie tu jakiś czas nie było bo najpierw dzielnie walczyłem w Lipsku, a końcówke tygodnia przepływałem-przerowerowałem i przebiegałem w Zakopanem. I nawet trochę powalczyłem.
Ulka - obiecałaś mi kiedyś parę informacji o triatlonie w lipcu w Tychach. Czy dowiedziałaś się czegoś?
Ulka - obiecałaś mi kiedyś parę informacji o triatlonie w lipcu w Tychach. Czy dowiedziałaś się czegoś?
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Frosty, pamiętam, tylko nigdzie nie ma tych informacji. Były na stronie Urzędu Miejskiego, może wcisnęli już do archiwum. Pochwal się wywalczonymi wynikami.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
-
- Zaprawiony W Bojach
Lecho
Maratonów nie biegam bo jestem na nie jeszcze za młody:) Gdyby w Poznaniu był półmaraton, to może bym się skusił.
Chciałbym do Lublińca, bo jeszcze tam nie byłem (jako biegacz:) ), ale obowiązki domowe mi raczej nie pozwolą. Jak się uda to moze w Mysłowicach pobiegnę.?
Maratonów nie biegam bo jestem na nie jeszcze za młody:) Gdyby w Poznaniu był półmaraton, to może bym się skusił.
Chciałbym do Lublińca, bo jeszcze tam nie byłem (jako biegacz:) ), ale obowiązki domowe mi raczej nie pozwolą. Jak się uda to moze w Mysłowicach pobiegnę.?
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Wiem Foma ja też jestem młody ale maratony uwielbiam:)
Dziś był ostatni długi trening przed maratonem Poznańskim i o dziwo żyje;)
Ula ty się szykuj co w Lublińcu jakoś wypadniesz.O której będziemy wyjeżdżać i jak długo się tam jedzie?
Dziś był ostatni długi trening przed maratonem Poznańskim i o dziwo żyje;)
Ula ty się szykuj co w Lublińcu jakoś wypadniesz.O której będziemy wyjeżdżać i jak długo się tam jedzie?