Cześć jestem z Łodzi.

Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Astronom pisze:Hmm...pozwole sobie wtrącić się, bo po pierwsze, na jakim Ty świecie żyjesz pisząc że wszedzie jest bezpiecznie, rozumiem że to jakiś żart, gdyż dużo łatwiej obronic teze iż wszędzie jest niebezpiecznie...[.........] To zwyczajna reklama, spam...To tyle ode mnie, wszystkiego dobrego, pozdrawiam...
:ojnie: chyba "trochę" przesadzasz....
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pozzie
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Astronom pisze:...przepraszam, ale to "dyrdymały" co piszesz......Wybacz ale ta Twoja wypowiedź wzbudziła we mnie niezbyt przyjemne odczucia i takowe tez refleksje na temat dzisiejszego świata, w którym pogoń za pieniądzem, tzw. wyścig szczurów, obłuda dominują...a trak na marginesie, nie wszystkim muszą sie podobac tak bardzo te imprezy zbiorowe, tudzież bieganie z "Pumą", jak dla mnie to bieganie na pokaz...
uff, ktoś miał chyba ciężki dzień...
KDzierzek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam Łódzkich biegaczy.
Mieszkam w Łodzi nawet nie od miesiące, chciałbym zacząć tu biegać.
Czy niedaleko od Piotrkowskiej/Rewolucji znajdują się jakieś "odludne" miejsca gdzie można sobie rano pobiegać bez spojrzeń gapiów :oczko: ?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź :)
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:11
Życiówka w maratonie: 2:55:41
Kontakt:

Nieprzeczytany post

KDzierzek pisze:Witam Łódzkich biegaczy.
Mieszkam w Łodzi nawet nie od miesiące, chciałbym zacząć tu biegać.
Czy niedaleko od Piotrkowskiej/Rewolucji znajdują się jakieś "odludne" miejsca gdzie można sobie rano pobiegać bez spojrzeń gapiów :oczko: ?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź :)
może być ciężko, ale z drugiej strony to najlepsza promocja biegania:)...spróbuj pobiegać w parku na Nowomiejskiej, bardzo fajnym miejsce jest Park 3 maja ale będziesz miał do niego ~4km.
Zapraszam w niedzielę na Światowy Dzień Biegania do Arturówka, a w czwartki na Puma z biegiem Łodzi - startujemy prawie z pod twojego domu bo z Placu Wolności o 19.
Pozdrawiam
attuna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie!

Serce mi drży z przejęcia, bo właśnie piszę pierwszy post na forum, które czytam regularnie od kilku miesięcy :)

Poszukuję towarzystwa do biegania w uroczej dzielnicy Bałuty. Mieszkam niedaleko komendy na Lutomierskiej. Interesuje mnie bieganie po polu obok komendy, jak również po osiedlowych alejkach. Widziałam też parę osób biegających po ścieżce rowerowej ul.Włókniarzy, ten rejon też mnie interesuje.

Latem trochę biegałam po Zdrowiu, ale w tej chwili moja forma sięgnęła zera. Miło by było biegać z kimś, kto też zaczyna. Ale tak naprawdę potrzebuję tylko kogoś, kto by mnie motywował do wyjścia z domu w tę pogodę i nieprzejmowania się przechodniami. Więc możemy się spotykać, a potem biegać każdy sam.

Jeśli chodzi o porę: pasuje mi rano, o ile trening skończy się do 8.20. Wieczorem pasuje mi po 19.
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

attuna pisze:Witam serdecznie!

Serce mi drży z przejęcia, bo właśnie piszę pierwszy post na forum, które czytam regularnie od kilku miesięcy :)

Poszukuję towarzystwa do biegania w uroczej dzielnicy Bałuty. Mieszkam niedaleko komendy na Lutomierskiej. Interesuje mnie bieganie po polu obok komendy, jak również po osiedlowych alejkach. Widziałam też parę osób biegających po ścieżce rowerowej ul.Włókniarzy, ten rejon też mnie interesuje.

Latem trochę biegałam po Zdrowiu, ale w tej chwili moja forma sięgnęła zera. Miło by było biegać z kimś, kto też zaczyna. Ale tak naprawdę potrzebuję tylko kogoś, kto by mnie motywował do wyjścia z domu w tę pogodę i nieprzejmowania się przechodniami. Więc możemy się spotykać, a potem biegać każdy sam.

Jeśli chodzi o porę: pasuje mi rano, o ile trening skończy się do 8.20. Wieczorem pasuje mi po 19.
zapraszam w czwartki o 19 na plac wolności - przychodzi kilku "bałuciarzy" więc może znajdziesz kompana do wspólnych treningów. w niedzielę możesz się wybrać do Arturówka na trening KB Arturówek.
pawels72
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam,
attuna pisze: Widziałam też parę osób biegających po ścieżce rowerowej ul.Włókniarzy, ten rejon też mnie interesuje.
Ja biegam zaczynając Adwokacka-Zgierska-Julianowska-Łagiewnicka-Sikorskiego-Włókniarzy-Limanowskiego-Grunwaldzka-Srebrna-K.Brzóski - i dookoła parku Struga - wychodzi 10km z haczykiem - wieczorami spokój - trasa sprawia wrażenie bezpiecznej mimo miejscami nieciekawych okolic.
attuna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czesc!
Dzieki za odpowiedzi.
A na jakim trzeba byc poziomie, aby sie nie zblaznic na pl.Wolnosci? :) To moze popracuje nad soba i wpadne za kilka tygodni...

Pozdrawiam!!
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

attuna pisze:Czesc!
Dzieki za odpowiedzi.
A na jakim trzeba byc poziomie, aby sie nie zblaznic na pl.Wolnosci? :) To moze popracuje nad soba i wpadne za kilka tygodni...

Pozdrawiam!!
Tempo dostosowujemy do najwolniejszego biegacza, to ma być przyjemność, a nie mocny trening:) zapraszam już w najbliższy czwartek:)
attuna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej,

dzieki za zaproszenie, poki co umowilam sie z osoba na moim poziomie na wspolny trening, wiec jest niezle :)

A jaka trasa biegniecie w czwartki?

Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Plac Wolności, Piotrkowska, Al. Piłsudskiego, Sienkiewicza, Pasaż Schillera, Piotrkowska, Legionów, Ogrodowa, Manufaktura, Zachodnia, Ogrodowa, Nowomiejska, Plac Wolności - z małymi korektami podczas zajęć:)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

...na najbliższym spotkaniu Puma z Biegiem Łodzi odbędzie się konkurs na najlepsze przebranie Mikołajkowe:)...najlepsze kreacje zostaną nagrodzone :)
zapraszam 3 grudnia na Mikołajowe bieganie po Łodzi:)
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W dniu 7 stycznia 2010 ruszyła ogólnopolska akcja na najszybciej przebiegnięte 5km oraz na miasto, które przebiegnie najwięcej km podczas zajęć Puma z biegiem miast. Spotkania odbywają się w każdy czwartek o 19:00 w Poznaniu, Gdyni, Warszawie, Wrocławiu, Bydgoszczy, Katowicach oraz Łodzi, gdzie spotykamy się na Pl. Wolności. Dla wszystkich uczestników oraz zwycięzców przewidziano atrakcyjne nagrody. Więcej szczegółów na naszych cotygodniowych zajęciach. Serdecznie zapraszamy.
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Beatnik
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam (mój pierwszy post na forum :hejhej: )

Chciałem się dowiedzieć czy ktoś biega w Łodzi w okolicach centrum? Na poziomie, że tak powiem mocno początkującym (póki co).

Dużo jest tutaj osób z Łodzi? Moim zdaniem jak na razie mało jeszcze ludzi biega po łódzkich ulicach i parkach.
ODPOWIEDZ