Krakowskie Dreptane Pogaduchy
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Why not, jak mawiali starożytni Aborygeni? Ale i tak to tylko wróżenie z fusów a z jaką prędkością pobiegnę naprawdę - trudno powiedzieć. Ustalę to dopiero parę kilometrów po starcie...Quote: from krzycho on 1:27 pm on April 28, 2004
To może razem pobiegniemy, bo od tygodnia szarpie sie z jakimś grypskiem, nie może się odczepić...
S.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
...a ja sie niesmialo zapyutam, czy beda stroje klubowe na CM. Moze jak ten z ktorym Krzycho gada nie chce, to sa tysiace innych producentow. Pytam, bo wlasciwie nie mam w czym biec w CM
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Same stroje to raz, a dwa - zrobienie na nich nadruku. Całość może nie zdążyć. Albo przyjadą od razu na CM, albo będą tuż po. Trzymam reke na pulsie i jak bedą szczegóły, od razu mailem do zainteresowanych.
(Edited by krzycho at 2:55 pm on April 29, 2004)
(Edited by krzycho at 2:55 pm on April 29, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- longrunner
- Stary Wyga
po prawie 5 miesiecznej przerwie spowodowanej zima, chorobami i kontuzjami zaczynam od zera
szukam towarzyszy w krakowie do biegania razem (ja 4-5 razy/tydz.)
szukam towarzyszy w krakowie do biegania razem (ja 4-5 razy/tydz.)
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
-
- Zaprawiony W Bojach
longrunner, zima to ja biegalem najwiecej Najlepiej zacznij od Pogaduch - Blonia 9:30. W tym tygodniu, pewnie wiekszosc ludnosci bedzie na biegu SIemachy, a w nastepnym na CM, ale potem wszystko wroci do normy.
-
- Wyga
:D pisze jako pierwszy po biegu . bylo niezle .troche slonko za mocno swiecilo co bylo widac po niektorych :] do wtorku o 18.00
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
- byku
- Zaprawiony W Bojach
W Biegu Siemachy,Dystans wystawil liczną reprezentację.Klubowicze spisali się na medal.
Ewabo z uzyskanej nagrody postawiła kolejkę piweczka,
degustacja odbyła się w bardzo sympatycznej atmosferze na piekarskim kopcu-golgocie.
Wczoraj w godzinach popołudniowych w sile 3/5 zarządu ,wspieraliśmy sportowo zachęcając Lud do
patriotycznego śpiewania w Rynku Głównym.W licznym chórze dostrzegłem kilku klubowiczów ćwiczących swój głos.
Po imprezie udaliśmy się na "Żyda",gdzie przy piwku radziliśmy nad klubową przyszlością.
O efektach obrad na dzisiejszym spotkaniu.
Przypominam godzina 18.00 w hotelu "Atrium" ul.Krzywa 7.
Ewabo z uzyskanej nagrody postawiła kolejkę piweczka,
degustacja odbyła się w bardzo sympatycznej atmosferze na piekarskim kopcu-golgocie.
Wczoraj w godzinach popołudniowych w sile 3/5 zarządu ,wspieraliśmy sportowo zachęcając Lud do
patriotycznego śpiewania w Rynku Głównym.W licznym chórze dostrzegłem kilku klubowiczów ćwiczących swój głos.
Po imprezie udaliśmy się na "Żyda",gdzie przy piwku radziliśmy nad klubową przyszlością.
O efektach obrad na dzisiejszym spotkaniu.
Przypominam godzina 18.00 w hotelu "Atrium" ul.Krzywa 7.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Na spotkaniu zapomniałem powiedzieć, że w Bielsku spotkałem Irka S. a.k.a. Montano Corridore który prosił, żeby pozdrowić wszystkich krakusów. Był z paroma kolegami i niedługo mają zakładać nowy klub, o nazwie bodajże "Harpagan Team".
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
-
- Wyga
wyniki z biegu siemaszki
http://www.maratonypolskie.pl/biegi4/zsie402.htm
http://www.maratonypolskie.pl/biegi4/zsie402.htm
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Panowie. Wole to powiedzieć tutaj a nie w zewnętrznym dziale imprez. Bryndza! Bryndza! Bryndza! Małe biuro będzie tłok. Ludzie uczynni ale nic nie poradzą. Brać 50 zł. bo są czypki. Jak ktoś liczy na cokolwiek poza numerkiem, czypkiem i koszulką to Tyle, że niebieska.
gregoz