GG -Grupa Górnośląska 2004
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trenujemy w ukryciu
Ja osobiście rehabilituje sie w ukryciu, choć przyznam się, że mam ochote pobiegac w grupie. Aktulanie biegam raz w tygodniu, wcześniej po 5 km a w ostatnią sobote już 9 więc jesli uwazacie, że z takimi możliwościami ( moge biegac po 5:00 - 5.15 na kilometr) mam po co sie z Wami spotykać to prosze omówcie mi gdzie i kiedy a moze też któs pomoże mi tam zajechać?
Ja osobiście rehabilituje sie w ukryciu, choć przyznam się, że mam ochote pobiegac w grupie. Aktulanie biegam raz w tygodniu, wcześniej po 5 km a w ostatnią sobote już 9 więc jesli uwazacie, że z takimi możliwościami ( moge biegac po 5:00 - 5.15 na kilometr) mam po co sie z Wami spotykać to prosze omówcie mi gdzie i kiedy a moze też któs pomoże mi tam zajechać?
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Lecho - ja dalej czekam na odpowiedź:)
Dawidek - widzę, że rehabilitacja przebiega dobrze. Tempo na PM jest spokojne, ja dalej biegam wolniej od Twojego tempa. Natomiast trasa jest dość wymagająca - terenowo głównie.
Dawidek - widzę, że rehabilitacja przebiega dobrze. Tempo na PM jest spokojne, ja dalej biegam wolniej od Twojego tempa. Natomiast trasa jest dość wymagająca - terenowo głównie.
Któż jak Bóg!
- to ja MacGor
- Stary Wyga
No to możemy pokombinować, żeby biegać w sobotę o 9:45, tak, żeby jak najwięcej osób mogło się stawić. U mnie pora biegu zależy wyłącznie od zapewnienia opieki Jędrusiowi.
Dawidek -jeśli to możliwe -umów się z Ulką i przyjedźcie razem w sobotę. Na pewno dystans jest dla Ciebie dobry, a i tempo odpowiednie. Sprawdź. Zapraszamy!
MarekC -co z Tobą? Pojawisz się kiedyś, czy nie?! Dziki w lesie już o Ciebie pytają.
Kto się jeszcze pojawi???
Dawidek -jeśli to możliwe -umów się z Ulką i przyjedźcie razem w sobotę. Na pewno dystans jest dla Ciebie dobry, a i tempo odpowiednie. Sprawdź. Zapraszamy!
MarekC -co z Tobą? Pojawisz się kiedyś, czy nie?! Dziki w lesie już o Ciebie pytają.
Kto się jeszcze pojawi???
Matka, żona i biegaczka
-
- Zaprawiony W Bojach
Melduję że sezon SKI zakończony, teraz rozpoczęcie sezonu RUN - odbędzie się ono półmaratonem w Krakowie 21 III. I chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego sobotnie spotkanie raczej nie wskazane .Quote: from to ja MacGor on 10:57 am on Mar. 18, 2004
Killerku to pogłaskaj ode mnie te dziki - kiedyś się pojawię - ale rzeczywiście lepiej by było wcześniej bo godz. 12 rozkłada cały dzień.
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Wcześniejsza pora nie wchodzi narazie w rachubę,
chyba że ktoś przywiezie niańkę do Jędrka.
Bieg Korfantego prawdopodobnie w ostatnią niedziele kwietnia.
Mikael ty jak zwykle nie możesz:hahaha:
(Edited by lecho at 12:28 pm on Mar. 18, 2004)
chyba że ktoś przywiezie niańkę do Jędrka.
Mikael ty jak zwykle nie możesz:hahaha:
(Edited by lecho at 12:28 pm on Mar. 18, 2004)
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
E, no impotentem nie jestem!!!
Z tą ostatnią niedzielą kwietnia to na razie nie jest pewne na 100% (jak zreszą całe nasze życie...), ale Korfanty ma rozpocząć moje bieganie "publiczne", więc zaplanowany jest.
Z tą ostatnią niedzielą kwietnia to na razie nie jest pewne na 100% (jak zreszą całe nasze życie...), ale Korfanty ma rozpocząć moje bieganie "publiczne", więc zaplanowany jest.
Któż jak Bóg!
- AbeS
- Wyga
Niestety na jakiś czas muszę się z Wami pożegnać.
Nie wiem jak długi to będzie okres czasu, moje życie jest teraz jedną niewiadomą. Czekają mnie poważne zmiany, ale powinny być to zmiany pozytywne
Dziękuję (alfabetycznie ) za wspólny bieg Fredziemu, Lacertowi, Lechowi, MacGor, Mikaelowi, Uli, a także osobom, których na żywo nie poznałem tj. Dawidkowi, Kussy'emu, Markowi i innych, która pamięć ma niestety nie pamięta.
Jesteście wielcy, żyjcie w pokoju i niech Wam się wiedzie.
Bądźcie pozdrowieni.
Nie wiem jak długi to będzie okres czasu, moje życie jest teraz jedną niewiadomą. Czekają mnie poważne zmiany, ale powinny być to zmiany pozytywne
Dziękuję (alfabetycznie ) za wspólny bieg Fredziemu, Lacertowi, Lechowi, MacGor, Mikaelowi, Uli, a także osobom, których na żywo nie poznałem tj. Dawidkowi, Kussy'emu, Markowi i innych, która pamięć ma niestety nie pamięta.
Jesteście wielcy, żyjcie w pokoju i niech Wam się wiedzie.
Bądźcie pozdrowieni.
[b]Vade retro Satana, Numquam Suade Mihi Vana.
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Czyli tak jak Wrocław Maraton?:(Quote: from lecho on 12:26 pm on Mar. 18, 2004
Lecho jedziesz do Wrocławia? Coś mi się obiło o uszy że masz wolne miejsce w aucie? Jeśli tak to chętnie partycypuje w kosztach.
-
- Zaprawiony W Bojach
Powodzenia na Nowej Drodze Życia!!!Quote: from AbeS on 1:08 pm on Mar. 18, 2004
Niestety na jakiś czas muszę się z Wami pożegnać.