LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!

dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć!

Poziom bywa różny, zależnie od zawodnika... Jak ja biegam możesz ocenić z postu wyżej gdzie opisuję Bieg Powstania i, powiedzmy, nie jestem najszybszy, ani najwolniejszy. Poza tym, w wakacje widać trochę mniejszą frekwencję niż zwykle, więc treningi mogą być bardziej spersonalizowane - każdy biega jak mu najbardziej odpowiada wg zaleceń trenera albo swojego planu. Myślę, że będziesz zadowolony :) Zapraszamy!
New Balance but biegowy
Luthien41
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 51:00
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Paweł, widziałam Cię biegającego w zeszłym tygodniu w okolicach Czechowa! (wiedziałam, że to ktoś z BBL, ale poznałam dopiero po zdjęciach które teraz wrzuciłeś) Gratuluję wyniku poza tym. I do zobaczenia na Biegnij Warszawo ;)
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zgadza się, biegam po Czechowie :) Ale zwykle tak się zapędzam, że nie zauważam ludzi, więc trzeba do mnie głośno krzyczeć i najlepiej złapać za koszulkę. Kiedyś minąłem koleżankę ramię w ramię i potem musiałem się tłumaczyć dlaczego się nie przywitałem...

Fajnie, że też biegniesz w Warszawie :) Wśród 10000 innych biegaczy może być nam trudno się spotkać, ale będę trzymał kciuki!
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Luthien41 pisze:Gratuluję wyniku poza tym. I do zobaczenia na Biegnij Warszawo ;)
dff pisze: Fajnie, że też biegniesz w Warszawie :) Wśród 10000 innych biegaczy może być nam trudno się spotkać, ale będę trzymał kciuki!
Skoro się boicie, że możecie się nie spotkać, mam dla Was i nie tylko propozycję nie do odrzucenia.
Otóż Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe organizuje na ten bieg wyjazd busem do Warszawy, oczywiście dojdzie do tego
wtedy, kiedy będziemy mieli odpowiednią ilość osób.
Zapraszam wszystkich chętnych do wzięcia udziału w tej integracyjnej wycieczce do Warszawki :taktak:
michel
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

serdecznie zapraszam w najblizsza sobote tj.06.08.2011 do Kodnia na XII Bieg Sapiehow.
/biegsapiehow.nadbugiem.pl
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki, Andrzej, za ciekawą propozycję. Muszę się jeszcze skonsultować ze znajomymi z którymi mieliśmy jechać samochodem, czy będą mieli ochotę jechać busem. Dla kierowcy powinno być wygodniej i zniknie problem z parkowaniem. Kiedy trzeba się zdecydować?
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że jutro opowiecie mi o swoich startach;) czekam na Was o 9.30 (specjalnie dla Was wstanę o 3.30, by dojechać z Warszawy, więc liczę na Was!;)) Spotykamy się, jak zwykle na stadionie "Start" przy al. Piłsudskiego. Przez najbliższe dwa tygodnie, to ja będę prowadzić zajęcia:)

Do zobaczenia!

Justyna :oczko:
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Serdecznie dziekuję za wczorajsze zajęcia!!! ;)

Szczególne podziękowania - raz jeszcze za pyszną czekoladę!!!!!!

Do zobaczenia w sobotę! :oczko:
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Justynka pisze:Serdecznie dziekuję za wczorajsze zajęcia!!! ;)
A propos zdjęć kiedyś można było zobaczyć jakieś fotki z treningów na Twoim profilu fb, od jakiegoś czasu jednak przestajesz je publikować - dlaczego?????????
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po pierwsze daltego, że ostatnio zajęcia prowadził trener, więc zdjęcia dostawałam z opóźnieniem, a po drugie z moich zajęć fotki były słabe, bo ciężko jest prowadzić zajęcia i robić zdjęcia ;D Ale skoro się dopominacie, będę wrzucać na FB:)

Do zobaczenia jutro o 9.30 na stadionie "Start" (al. Piłsudskiego 22).

:oczko:
gosia i piotr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Na zdrówko Justynko ;) wreszcie sie tu dostałam :hej:
jak przeczytałam ze Ty wstałaś o 3:30 żeby przyjechac na zajecia to 'szacun'
do zobaczenia na najbliższych zajęciach ;)
pozdrowienia
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam nowych Forowiczów.
Chciałbym się podzielić moimi wrażeniami z wczorajszego biegu.
Odbył się on w Brodach na dystansie 10 km., a mój wynik to około 46:50, z czego jestem niezmiernie zadowolony, bo w sobotę miałem bardzo intensywny trening.
A teraz o organizatorach, którzy okazali się bardzo nieprofesjonalni (tym bardziej, że był to już 12 bieg).
Nie dość, że bardzo długo trwało podliczanie wyników, to w kilku kategoriach podano po prostu je błędnie.
Pod tym względem oceniam go jako najgorszy, w których do tej pory brałem udział.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Są już wyniki z biegu jezior, kto brał udział ten może porównać swoje dokonania z lokatami przeciwników :hejhej:
http://www.uscimow.org.pl/index.php?opt ... &Itemid=99
Co prawda czasów nie podają, ale miejsce w open i kategorii tak.
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Poszło mi lepiej niż się spodziewałem :) Ale i tak uważam, że ten bieg to był niezły kwas. Trasa była źle zmierzona o jakieś pół kilometra (błąd pomiaru 17%, come on guys... czym to było mierzone?), a linia startu potraktowana zupełnie symbolicznie. Na dodatek nie wygrałem deskorolki na którą liczyłem... Wylosował ją zawodnik z numerem 666. I co mam o tym sądzić? :hahaha:
ODPOWIEDZ