WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

necessit
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no doooooobra, namówiłeś mnie ;]

a ponieważ dalej się "rozgrzewam", dalej nie mogę się rozbiegać, to chyba pomocne będą rady od fachowców, grupa dla mnie: pro amatorska ;) hehe
Good News for People Who Love Bad News
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20
Życiówka w maratonie: 04:26:40

Nieprzeczytany post

Racja Adamie! Moje "tygrysy" ostatnio chłonęły :) A jutro mam nadzieje też będą, tyle że dla odmiany na stadionie Mosiru w Białymstoku. Trzeba pomyśleć o opiece "trenersko-przedszkolnej" dla nich, to i mamusie wciągniemy w szeregi BBL ;) /Piaskownice wszak już są... nawet dwie, no i jak by DJ był to i potańczyć by latorośle mogły... może ktoś z Trójki podjąłby się oprawy muzycznej... /.
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:06

Nieprzeczytany post

Super, ze jutro biegamy! Udalo mi sie jak do tej pory byc tylko raz i bylo swietnie. Musze koniecznie nadrobic zaleglosci :)
Do zobaczenia o 9:30!
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.

Nieprzeczytany post

To jutro chyba będzie trzeba ubrać krótki rękawek. :D Chociaż kto go tam wie jak będzie z poranną temperaturą. :) W każdym razie będzie przyjemnie. :]
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:To jutro chyba będzie trzeba ubrać krótki rękawek. :D Chociaż kto go tam wie jak będzie z poranną temperaturą. :) W każdym razie będzie przyjemnie. :]
Myślę, że będzie pogoda będzie nam sprzyjać :) ICM METEO zwiastuje opady dopiero od 11:00 więc najwyżej zmokniemy w drodze powrotnej. O ile prognoza się sprawdzi i deszcz nie przesunie.

btw: Przeczytałam na Twoim blogu, że zapisałeś się na Bieg Konstytucji....też chciałam i okazało się, że nie ma już wolnych miejsc :echech:
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kinka pisze:ICM METEO zwiastuje opady dopiero od 11:00 więc najwyżej zmokniemy w drodze powrotnej. O ile prognoza się sprawdzi i deszcz nie przesunie.
No proszę, nawet mi przez myśl nie przeszło, że może jutro padać. Dobrze, że zwróciłaś na to uwagę. :)
Kinka pisze:btw: Przeczytałam na Twoim blogu, że zapisałeś się na Bieg Konstytucji....też chciałam i okazało się, że nie ma już wolnych miejsc :echech:
Widzę, że szybko rozeszły się "wejściówki". Ostatnio stwierdziłem, że dojazd na miejsce zajmie mi dłużej niż sam bieg... :ble: W ciągu najbliższych miesięcy będzie kilka imprez z cyklu Pucharu Maratonu Warszawskiego, możesz tam spróbować swoich sił. :oczko: W której z grup uczestniczysz podczas BBL? :usmiech:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W której z grup uczestniczysz podczas BBL? :usmiech:[/quote]

na tych jednych zajęciach, na których do tej pory byłam hehe - byłam w grupie bardziej zaawansowanej
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Byłem dzisiaj na treningu i ogólnie było fajnie, podobało mi się :usmiech:
Miła atmosfera, nawet sporo ludzi i pogoda też dopisała. Ciekawy trening z kartkami, szczęście że nie trzeba było samemu być przy tych punktach, gdyż nie potrafiłbym wykonać prawidłowo tych ćwiczeń (dziękuję koleżance, która mi to objaśniała :hej: ) Najbardziej jednak podobał mi się pomysł z przedłużeniem zajęć, gdzie każdy mógł według swojego tempa dać sobie wycisk, który mam nadzieję odczuję jutro rano :hej:
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Słonko, wiatr we włosach, chwila śmiechu na płotkach i świetni ludzie, a na dokładkę świąteczne jajeczko-- nasze dzisiejsze zajęcia w skrócie ;)

niżej link do fotek

http://www.facebook.com/home.php#!/prof ... 2127057825

jeszcze raz Wesołych Świąt!!!!!
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo przyjemne zajęcia - Adam dawał z siebie wszystko, żeby ogarnąć naszą gromadkę. :bum: Dzięki za dzisiejszy dzień i wesołych świat dla wszystkich, mnóstwa radości, na stole pyszności i pogody, przede wszystkim, ducha oraz tej na dworze. :usmiech:

ps. Adam, mam nadzieję że podzielisz się zdjęciami z dzisiejszych zajęć (pewnie będę miał załamkę, gdy się na nich odnajdę). :taktak:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Luker
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za dzisiejszy rewelacyjny trening.
Pozdrawiam, Lukasz
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Luker pisze:Dzięki za dzisiejszy rewelacyjny trening.
Pozdrawiam, Lukasz
Ten Łukasz, który śmigał ze mną ostatnie trzy piątki? :D Pozdrawiam!
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Redaktor a który to tak w ogóle Ty byłeś :ble: ?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tu są fotki z dzisiaj.

Ponieważ ktoś miał wątpliwości jak je ściągać - wystarczy wybrać dowolne zdjęcie z Galerii, kliknąć prawym przyciskiem myszy, wybrać: Otwórz Odnośnik w nowym oknie - i macie łatwe do zapisania zdjęcie.

ALLELUJA :)

A to jest REAKTOR
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Tu są fotki z dzisiaj.

Ponieważ ktoś miał wątpliwości jak je ściągać - wystarczy wybrać dowolne zdjęcie z Galerii, kliknąć prawym przyciskiem myszy, wybrać: Otwórz Odnośnik w nowym oknie - i macie łatwe do zapisania zdjęcie.

ALLELUJA :)

A to jest REAKTOR
Dziękówa za zdjęcia i za odnośniki do fatalnej foty ze mną w roli głównej... :bum: :hahaha: Prywatnie, wolę tę fotkę.:hej:

PS. da się jakoś zatagować te zdjęcia? :P To będą moje pierwsze fotki z biegania, muszę się pochwalić znajomym. :bum:

UPDATE:

Rozkminiłem, że można tagować zdjęcia, które są we własnym albumie. ;D
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2011, 22:06 przez Reaktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
ODPOWIEDZ