Białostocka Grupa Biegowa
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
flater1 nastepne spotkanie niedziela 10 pod kambulcem przy filharmonii czekamy na spoznialskich 10 min co do formy tym sie nie przejmuj bo ja biegam naprawde wolno :D
gg 46090
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ojla czekamy na relacje jak bylo na szkoleniu. Znowu nastapil widze etap gadania sama ze soba coz nie bede gadac po proznicy i ide pobiegac ... narazie jest sliczne sloneczko pozniej ma byc gorzej wiec nie ma co zwlekac. Odzywajcie sie bo nasza BGB obumiera
gg 46090
-
- Rozgrzewający Się
do południa potruchtać nie kazdy może, a po południu potrzeba psychicznego wsparcia albo solidnego kopa aby wygonić z fotelika. Za uszy włascie ciutkę pociągnąć mozna pozdrowionka.
Janusz
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Znowu pogadam sama do siebie a co tam :D Niedziela o 10 aktualna chociaz mi sie szykuje impreza w sobote i moze byc ciezko ;D Dzis pobiegam sobie dopiero po pracy czyli po 22 (tak tak po pracy !!!!) mam nadzieje ze starczy mi sil pozdrawiam
gg 46090
- dejotes
- Dyskutant
Wreszcie się wyleczyłem. Ale zaczął się długi weekend (kolejny zresztą) w pracy mam urwanie głowy i niestety nie mam już siły na bieganie z utęsknieniem czekam na poniedziałek i może wreszcie pobiegam.
Pozdro dla wszystkich wytrwałych.
Pozdro dla wszystkich wytrwałych.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jednak dzis nie pobiegam te 10 godz przed kompem robi swoje wole sie wyspac i jutro z rana postaram sie odwalic jakies dluzsze biegnie. Dejotes zycze zdrowia pisz jak ci ida treningi Pozdrawiam i uderzam glowa w klawiature na dobranoc paaaaaa
gg 46090
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oti zaznaczyl swoja obecnosc zebym sie nie czepiala hehehe
gg 46090
-
- Rozgrzewający Się
nie sprawdziła sie dziś prognoza pogody chmurki tylko krążyły i ciutkę straszyły stąd wniosek ze warto spoglądać nieraz przez okienko i o 10.00 byc pod Filharmonią. Pozdrowienia
Janusz
- dejotes
- Dyskutant
Kurcze ale wam zazdroszcze. Ja ledwo się z pracy dowlokłem do domu. Dochodzę do wniosku że moje całe życie to tylko praca i praca. Tragedia! A co z przyjemnościami, marzeniami,rodziną. Nigdy w życiu nie pobiegnę chyba żadnego maratonu.
A więc A P E L do wszystkich:
Ludzie pomóżcie mi zmienić pracę! Już nie chce być kelnerem. Jestem otwarty na wszelkie propozycje.
I wcale nie żartuje. P O M O C Y !!!
Jeżeli mielibyście jakąś wolną posadkę albo wasi znajomi to dajcie mi znać. Czas zmienić swoje życie.
A więc A P E L do wszystkich:
Ludzie pomóżcie mi zmienić pracę! Już nie chce być kelnerem. Jestem otwarty na wszelkie propozycje.
I wcale nie żartuje. P O M O C Y !!!
Jeżeli mielibyście jakąś wolną posadkę albo wasi znajomi to dajcie mi znać. Czas zmienić swoje życie.