Zapraszamy do Zielonki K/Warszawy
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
No to super, bo ja z tych wolniej biegających (6 i powyżej) . Może uda mi się namówić na niedzielę do Was jeszcze kogoś.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Paryska to Saska Kępa. Mógłby wzmocnić szeregi biegaczy w Parku Skaryszewskim. Nie wiem tylko, czy do wiosny parkowe bieganie nie pozostanie w uśpieniu lub w fazie nieokreślonej częstotliwości spotkań.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ciemaj
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam do Parku Skaryszewskiego. Trochę nudno biega mi się samemu. Grupa PS biega nieregularnie i umawia się zazw. przez wątek.
Ciemaj - drdyw PSB
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A Ty już będziesz po planowanej przerwie?
Przepraszam, że nie udało mi się przyjechać do Was poprzednim razem (mam nadzieję, że Ciemaj przekazał informację). A co z moimi pytaniami do Ciebie na komunikatora?
Jola
Przepraszam, że nie udało mi się przyjechać do Was poprzednim razem (mam nadzieję, że Ciemaj przekazał informację). A co z moimi pytaniami do Ciebie na komunikatora?
Jola
Pozdrawiam, Jola
- keram56
- Wyga
Przepraszam Ojla nie zajrzałem do komunikatora obiecuję, że teraz będę zaglądał. Z samochodem niema problemu, a ja będę dopiero 20.12.-21.12.(sobota-niedziela) ale inni biegają.
keram
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Też niestety mam trochę zajęć, których nie jestem w stanie wcześniej przewidzieć, ale z chęcią pobiegałabym po lesie (a nie po tych koszmarnych betonach). Mam nadzieję, że uda nam się jednak połączyć siły i pobiegać wspólnie .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- konroz
- Stary Wyga
Witam wszystkich po raz pierwszy na forum, bo na trasach już się spotykaliśmy.
To ja jestem z Saskiej Kępy.
W sobotę 20.12 chętnie wybiorę się do Zielonki. Dawno tam nie biegałem, polecam wszystkim, którzy chcą oddychać świeżym powietrzem.
To właśnie kolega Keram namówił mnie na bieganie.
To ja jestem z Saskiej Kępy.
W sobotę 20.12 chętnie wybiorę się do Zielonki. Dawno tam nie biegałem, polecam wszystkim, którzy chcą oddychać świeżym powietrzem.
To właśnie kolega Keram namówił mnie na bieganie.
KB Lechici Zielonka - sekcja zamiejscowa Saska Kępa
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej Konroz! Z tą sobotą 20-tego to jeszcze ustalimy. Natomiast może miałbyś ochotę i czas pobiegać w Parku Skaryszewskim dzisiaj lub/i we czwartek? godz. 19-ta dla 6-7 kólkowców, 19:30 dla 4 kólkowców. Fajnie by było gdybyś wpadł, pogadalibyśmy o wyjeździe do Zielonki .
Jola
(Edited by Ojla 1 at 10:44 am on Dec. 9, 2003)
Jola
(Edited by Ojla 1 at 10:44 am on Dec. 9, 2003)
Pozdrawiam, Jola
- konroz
- Stary Wyga
Od dłuższego czasu przymierzam się by pobiegać z wami w parku. Prawdę powiedziawszy pora jest dla mnie trochę zbyt późna. Ja zwykle biegam po 16:00 czasami 17:00. Po ośmiu godzinach siedzenia w pracy bieg jest tym, co robi mi najlepiej. Zwykle biegam wzdłuż Wału Miedzeszyńskiego, dalej przez Most Siekierkowski i do Czerniakowskiej (lub bliżej). Trasa ta pasuje mi szczególnie teraz z uwagi na bardzo dobre oświetlenie. W parku biegałem głównie w lipcu z uwagi na cień, jaki dają drzewa, ale w porze, o której biegam było zbyt dużo ludzi z psami.
KB Lechici Zielonka - sekcja zamiejscowa Saska Kępa
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To faktycznie trochę ciężko będzie się umówić, bo specjalnie wybraliśmy godziny późniejsze - wielu z nas ma jeszcze jakieś zajęcia i wcześniej się nie wyrabia.
Latem też przyjemniej biegać później, bo już jest trochę chłodniej. Myślę, że ciężko byłoby nam dostosować się do Twoich godzin, ale .... nigdy nie mów nigdy . Jeśli zajrzałbyś w tym tygodniu do PS (wtorek lub czwartek), to zrobilibyśmy burzę muzgów . A do Zielonki jeździsz? Może weekendy wchodziłyby zatem w grę?
Podam Ci na komunikator mój numer komórki (w razie czego ).
Jola
Latem też przyjemniej biegać później, bo już jest trochę chłodniej. Myślę, że ciężko byłoby nam dostosować się do Twoich godzin, ale .... nigdy nie mów nigdy . Jeśli zajrzałbyś w tym tygodniu do PS (wtorek lub czwartek), to zrobilibyśmy burzę muzgów . A do Zielonki jeździsz? Może weekendy wchodziłyby zatem w grę?
Podam Ci na komunikator mój numer komórki (w razie czego ).
Jola
Pozdrawiam, Jola