Quote: from neo on 12:47 pm on Jan. 16, 2003
Nie wiem czy wiecie że w moich okolicach jest wiele fajnych miejsc do biegania
zgadza sie, mnostwo! tylko od nas troche trzeba dobiec zebt z nich skorzystac
a trasa fakt, niezdrowa! tylko, ze my dawalismy przez bozenkowo, maksymilianowo i lasem do domku. a latem mozna przejwchac się do koronowa i po biegu wykąpac sie w zalewie (byle nie octowej)
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Quote: from PAwel on 11:07 pm on Jan. 16, 2003
Byłem dzisiaj w Bydgoszczy i jechalem nawet ul. Modrzewiową (wiecie kto tam mieszka). Potem czekałem na pociąg na dworcu Leśnym. Piekne lasy macie.
ale nygus!! trzeba było dać znać!! spotkalibyśmy się.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
znaczy się nie ma tkkf'u? to zapisz się w Bydgoszczy, np do Kolejarza, albo szubińskiego Instalatora... biega tam wiellu bydgoszczan. Tylko do czego takie zrzeszenie miałoby Ci się przydać?
www.biegajznami.pl
króciutko, dziś ze względu na oblodzenie tras, pobiegliśmy tam gdzie mogliśmy. Wyszło około 16km może 17. było nas 4 spotkaliśmy innych 3 kolegów.
www.biegajznami.pl
Quote: from neo on 11:57 am on Jan. 18, 2003
W sumie to nie wiem do czego to może się przydać:)
A do czego wam się przydało?
hmm, do czego? włąściwie, żadnych wielkich profitów z tego nie ma. Biegamy razem w barwach Kolejarza, kupiliśmy koszulki z naszą nazwą za mniejsze pieniądze, czasami na biegi jeździmy w większej grupie jednym samochodem, czasami po biegach wspieramy "polskie" browary, czasami idziemy razem na wspólne bieganie. To wszystko możesz robić i bez klubu. Ale w kupie raźniej. Pod koniec zeszłego roku dla najaktywniejszych załatwiliśmy z Urzędu Miasta pieniądze na buty. Część kolegów pracujących na kolei dostało jakieś pieniądze za reprezentację z przeznaczeniem na "cele sportowe" i to tyle...
www.biegajznami.pl
pobudka 6.00
odjazd pociagu do Bydgoszczy 7.05
Bydgoszcz Główna 10.30
początek spotkania 11.00
obiad 12.30
a potem już tylko taksówką na dworzec Leśny (przez Modrzewiową i o 13.11 odjazd do Warszawy.
(potem jeszcze w biurze do 19)
marcinie 70 i o to mi właśnie chodzi. Po za tym jeśli byłbym w takim klubie to myślę że prędzej dowiadywałbym się o mniejszych imprezach w naszym województwie.
[b]Neo Knight[/b]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
Kolejne treningowe spotkanie biegowe w Bydgoszczy będzie miało miejsce w najbliższą niedzielę 26 stycznia o godzinie 9.00 w tym samym miejscu co zawsze.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy!
Pozdrawiam,
Bennet
PS. Cały czas gotowi jesteśmy dostosować dystans i prędkość do początkujących biegaczy.