Puszcza kampinoska

Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

chojnac pisze: Ale generalnie założyłem ten wątek, aby zgromadzić opinie na temat ciekawych i mało ciekawych tras biegowych.
jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam do siebie na FB, Puszczę znam dość dobrze, robię w niej co miesiąc kilkaset km, legalnie i nielegalnie ;) jestem w trakcie pisania dłuższego artykułu właśnie o bieganiu w Puszczy, będą przykładowe trasy, dojazd, opisane ciekawe miejsca, rozmieszczenie sklepów i inne sprawy logistyczne..
a jeśli chcesz coś konkretnego wiedzieć wcześniej to po prostu pytaj...
New Balance but biegowy
chojnac
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3:49:05

Nieprzeczytany post

harti pisze: jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam do siebie na FB, Puszczę znam dość dobrze, robię w niej co miesiąc kilkaset km, legalnie i nielegalnie ;) jestem w trakcie pisania dłuższego artykułu właśnie o bieganiu w Puszczy, będą przykładowe trasy, dojazd, opisane ciekawe miejsca, rozmieszczenie sklepów i inne sprawy logistyczne..
a jeśli chcesz coś konkretnego wiedzieć wcześniej to po prostu pytaj...
Fajne informacje na FB.
co jest Twoim Number One w puszczy - miejsce, trasa (ale nie 70km bo to dla mnie kosmos)? Ja w weekend mam zamiar poznać fragment między palmirskim cmentarzem a Roztoką. widziałem na Twoich śladach, ze to biegałeś
Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

chojnac pisze:
harti pisze: co jest Twoim Number One w puszczy - miejsce, trasa (ale nie 70km bo to dla mnie kosmos)? Ja w weekend mam zamiar poznać fragment między palmirskim cmentarzem a Roztoką. widziałem na Twoich śladach, ze to biegałeś
nie mam jednego takiego miejsca, jest kilka ciekawych fragmentów szlaków, zresztą nawet na tych fragmentach warto pobiegać w różnych porach roku bo bardzo się zmieniają...

jeśli chodzi o wschodnią część Puszczy (na wschód od Roztoki)
- Mosionka - odcinek żółtego szlaku między Mogiłą Powstańców a Cmentarzem Wojennym w Wierszach
- okolice Ćwikowej Góry - skrzyżowanie szlaków
- zielony szlak od Roztoki do Karczmiska, czyli do miejsca gdzie dochodzi do czerwonego
- Łużowa góra , poza szlakami, przy Dąbrowie Leśnej

a w zachodniej:
- czerwony szlak od Roztoki do Zamczyska i jeszcze kawałek z 3 km niebieskim szlakiem na zachód
- zielony od Granicy przez Górę św. Teresy i przy Borowej Górze nie biegniemy na południe zielonym tylko odbijamy na zachód niebieskim do Famułek
- czerwony szlak od Kapturowej Góry do Posady Cisowe..
- niebieski od Górek aż do Cybulic
chojnac
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3:49:05

Nieprzeczytany post

zdaje się, że pobiegłem dziś rano część szlaków polecanych przez Hartiego.

cm. Palmiry czerwonym przez Wiersze do drugiego skrzyżowania z żółtym szlakiem, powrót do Wierszy. Potem żółtym do mogiły powstańców i zielonym do Karczmiska i powrót trójkolorowym szlakiem przez Ćwikową górę do cmentarza. I o ile pierwsza część trasy (czerwonym) nudna (oprócz górzystego początku z Ćwikową Górą i Karczmiskiem), to żółto-zielony powrót REWELACYJNY. Zdecydowanie do powtórki!
ODPOWIEDZ