WARSZAWA-Agrykola ul.Myśliwiecka 9 sobota godz. 9;30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kilka fotek z dzisiejszego, mokrego sprawdzianu jak i z wcześniejszych treningów można znaleźć na: https://www.facebook.com/sto12tripl/pos ... 5579154971
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Połowicznie są
.
1.05 w czwartek zajęcia będą, z tym że w planie jest rozruch przed Biegiem Konstytucji 3 maja, więc generalnie będzie spokojnie,
natomiast 3.05 ze względu na wspomniany bieg zajęć u nas nie będzie

1.05 w czwartek zajęcia będą, z tym że w planie jest rozruch przed Biegiem Konstytucji 3 maja, więc generalnie będzie spokojnie,
natomiast 3.05 ze względu na wspomniany bieg zajęć u nas nie będzie
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
wydaje mi się że tak, bo nic nie słyszałem że nie ma 

21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Zapraszam dzisiaj normalnie na wspólny trening. Spotykamy się oczywiście o 9:30 pod zegarem
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Ze względu że ostatnio wystąpiło małe nieporozumienie to przypominam, że w czwartek spotykamy się o 19:00 pod wejściem do WOSIRu - ul. rozbrat 26 (jest możliwość skorzystania z szatni w budynku wosir). Później zwykle biegniemy na stadion Agrykola, ale może się zdarzyć że będziemy w okolicznych parkach.
W sobotę natomiast spotykamy się pod zegarem na stadionie Agrykola o 9:30 - tutaj niestety szatni nie mamy.
I tak przy okazji kilka zdjęć z ostatniego tygodnia dostępnych na facebooku https://www.facebook.com/media/set/?set ... 532&type=1
W galeriach są też zdjęcia z pozostałych treningów
W sobotę natomiast spotykamy się pod zegarem na stadionie Agrykola o 9:30 - tutaj niestety szatni nie mamy.
I tak przy okazji kilka zdjęć z ostatniego tygodnia dostępnych na facebooku https://www.facebook.com/media/set/?set ... 532&type=1
W galeriach są też zdjęcia z pozostałych treningów
21i1.pl
-
- Wyga
Już jutro rusza SportGeneracja, czyli rywalizacja szkół i dzieci 11-12-13 letnich na różnych dystansach od biegów sprinterskich , poprzez sztafety i bieg główny Waterrr RUN, czyli wspólny bieg dla wszystkich uczestników
W tym roku zorganizujemy je w Warszawie (27 maja), Gdańsku (29 maja) i w Poznaniu (3 czerwca). Uczestnictwo dzieci w imprezach masowych SportGeneracji odbywa się za pośrednictwem szkół (jeśli chcecie zgłosić swoich podopiecznych kontakt znajduje się poniżej).
Więcej informacji: www.biegambolubie.com.pl/sg.html
Zapisujcie swoje pociechy
W tym roku zorganizujemy je w Warszawie (27 maja), Gdańsku (29 maja) i w Poznaniu (3 czerwca). Uczestnictwo dzieci w imprezach masowych SportGeneracji odbywa się za pośrednictwem szkół (jeśli chcecie zgłosić swoich podopiecznych kontakt znajduje się poniżej).
Więcej informacji: www.biegambolubie.com.pl/sg.html
Zapisujcie swoje pociechy

-
- Wyga
- Kontakt:
Uwaga, uwaga, bardzo ważna informacja! W sobotę trening odbędzie się na terenach w okół stadionu. Spotykamy się tradycyjnie pod zegarem, ale ze względu na mecz piłkarski ruszamy w teren, dlatego polecałbym aby przybyć już przebranym do ćwiczeń, gdyż może być problem z bezpiecznym zostawieniem rzeczy.
Sprawdzian na 100m odbędzie się tydzień później czyli 14 czerwca.
Sprawdzian na 100m odbędzie się tydzień później czyli 14 czerwca.
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Mam nadzieję że informacja dotarła do wszystkich zainteresowanych, ale przypominam że dzisiaj treningu niestety nie ma.
Dlatego niestety zapraszamy dopiero w sobotę
Dlatego niestety zapraszamy dopiero w sobotę

21i1.pl
-
- Rozgrzewający Się
A ja jestem nowa i uznałam, że to dobre miejsce, żeby się przywitać
Planuję dołączenie do Waszej grupy biegających w soboty i być może w czwartki, więc chciałam się upewnić: czy treningi odbywają się niezależnie od pogody? 

-
- Wyga
- Kontakt:
Witaj!, super że zdecydowałaś się do nas dołączyć. Mam nadzieję, że zajęcia się spodobają
.
Oczywiście treningi odbywają się bez względu na pogodę, czy to jest deszcz czy palące słońce.

Oczywiście treningi odbywają się bez względu na pogodę, czy to jest deszcz czy palące słońce.
21i1.pl
-
- Rozgrzewający Się
Chciałabym przyjść jutro na zajęcia pierwszy raz. Czy zbiórka jest nadal pod wejściem do WOSIRu - ul. rozbrat 26 tak jak jest tu napisane wyżej w poście z maja czy uległo to zmianie?
-
- Wyga
- Kontakt:
Tak, nic się nie zmienia, zbiórka pod Wosirem o 19:00 i później przybiegniemy na stadion Agrykola 

21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Uwaga, w sobotę zamiast treningu, zapraszamy wszystkich do udziału i kibicowania podczas Biegu Powstania Warszawskiego. Niestety od weekendu rozpoczynamy przerwę wakacyjną, czyli na kolejnych sobotnich zajęciach spotkamy się dopiero we wrześniu. Dobra informacja jest taka, że treningi czwartkowe odbywają się co tydzień, bez przerwy o godzinie 19:00.
21i1.pl