Bieganie Rzeszów
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hej monia ja jestem zainteresowany wspolnym bieganiem, tylko moze jakas inna traska co? moze pobiegamy wzdluz warszawskiej, to są znane mi okolice bo w szkole "mleczak" uczyłem paru przdmiotów
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50m:22s
Hej. Dawno nie zaglądałem do tematu:-) widzę, że jest kilka osób które biegają w tej samej okolicy:-) możemy się na jakieś bieganie umówić. Tak jak pisałem, biegam wtorki i czwartki około 17:30. W soboty i niedziele raczej rano.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
to moze jutro masz ochote pobiegac? napiszmi o ktorej godzinie i jaka traska to sie dostosuje. ja mam wolne wiec jestem chetny - jak masz ochote to napisz na moj numer 885618713 tomek
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50m:22s
Hej pisałem wczoraj do Ciebie smsa możemy się umówić na inny dzień. Dziś nie poszedłem biegać bo mnie coś rozkłada, chyba jakieś przeziębienie. W jakie dni biegasz, jaki dystans Cię interesuję, temp itp.tomekstr76 pisze:to moze jutro masz ochote pobiegac? napiszmi o ktorej godzinie i jaka traska to sie dostosuje. ja mam wolne wiec jestem chetny - jak masz ochote to napisz na moj numer 885618713 tomek
- bogusia-kowal
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja biegałam wzdłuż Wisłoka, możliwe że spotkałam parę osób z tego forum Teraz odpuszczam treningi ze względu na pogodę Do zobaczenia na trasie ;p
Najlepsze i najbardziej prestiżowe restauracje Rzeszów dla każdego! Wejdź i przekonaj się. Jeśli masz przepełnioną szafę, sprawdź czym jest wymiana ubrań Rzeszów. Rozwiąż problem znudzenia ubraniami!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak42,37
- Życiówka w maratonie: brak3,48,33
Mam pomysł i propozycję.....spotkajmy się 4.01.2014 przy parku linowym nad Wisłokiem o 10.00.
Pogadamy...pobiegamy...może coś wspólnie wymyślimy i stworzymy....
Zapraszam wszystkich chętnych....
Pogadamy...pobiegamy...może coś wspólnie wymyślimy i stworzymy....
Zapraszam wszystkich chętnych....
-
- Rozgrzewający Się
Jeżeli ktoś szuka towarzysza na wspólne biegi polecam portal http://na-kawe.net/umow-sie-na-wspolne-bieganie/. Ludzie z całej Polski umawiają się czy to na treningi czy zwykły wypad na krótki bieg.avenue pisze:Ja biegam wzdłuż Wisłoka i również szukam towarzyszy! Ktoś jeszcze?
- bogusia-kowal
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
peryB4 pisze:Tez biegam przy wisłoku 3-4 razy w tygodniu w różnych porach od roku
No, to masz zapał dość duży i pewnie kondycję tęgą. Dalekie dystanse robisz?
Najlepsze i najbardziej prestiżowe restauracje Rzeszów dla każdego! Wejdź i przekonaj się. Jeśli masz przepełnioną szafę, sprawdź czym jest wymiana ubrań Rzeszów. Rozwiąż problem znudzenia ubraniami!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:57:24
Czesc,
widze ze nie jestem jedyny komu znudzilo sie samemu biegac, no i czasami zmotywowac sie jest ciezko.
Mieszkam na poczatku kwiatkowskiego, a najczesciej biegam po drabiniance i nowym miescie, moze jeszcze hetmanska i trasa nad wisloczkiem,
dlatego chetnie poznam osoby truchtajace w tych okolicach.
Tempo raczej konwersacyjne ale lubie od czasu do czasu robic szybkie przebiezki, zeby urozmaicic sobie trening.
Tygodniowo wychodzi mi dystans kolo 3*9-13km, preferowane godziny wieczorne, choc moge sie dostosowac.
Zakladam tez bieganie cala zime tak do odczuwalnych -10st:-)
widze ze nie jestem jedyny komu znudzilo sie samemu biegac, no i czasami zmotywowac sie jest ciezko.
Mieszkam na poczatku kwiatkowskiego, a najczesciej biegam po drabiniance i nowym miescie, moze jeszcze hetmanska i trasa nad wisloczkiem,
dlatego chetnie poznam osoby truchtajace w tych okolicach.
Tempo raczej konwersacyjne ale lubie od czasu do czasu robic szybkie przebiezki, zeby urozmaicic sobie trening.
Tygodniowo wychodzi mi dystans kolo 3*9-13km, preferowane godziny wieczorne, choc moge sie dostosowac.
Zakladam tez bieganie cala zime tak do odczuwalnych -10st:-)
-
- Stary Wyga
W każdą niedzielę (no chyba że akurat są zawody w Rzeszowie ) o godzinie 9:00, nad zalewem - przy przejściu podziemnym, spotyka się grupa RGiG. Każdy może dołączyć na wspólne bieganie. Tu są szczegóły