Jutro jak zawsze zapraszamy na 9:30. Wyjątkowo ja i Gosia przyjdziemy około 30 minut wcześniej aby porozmawiać o waszych potrzebach, treningu i diecie. Ustalimy dodatkowe nasze spotkania (sa już osoby, które już nie potrafia wytrzymac do soboty i o to chodzi )
Zapraszamy
Za nami pierwszy test dzieki, któremu jedni mogli się tak poprostu sprawdzić czy dadzą radę, a dla innych była to okazja oceny swojej wydolności co można było zrobić po biegu odnajdując swój wynik w tabelce z tyłu numeru startowego.
Myślę, że była to i również idealna okazja na podziwianie efektów waszej dotychczasowej pracy (czytaj zabawy z aktywnościa fizyczną) - aż miło było patrzeć
Poniżej nasze wyniki
Narazie można powiedzieć, że na Środowe spotkania z Biegam bo Lubie jest już w miare stała 5 osobowa ekipa Zapraszamy kolejnych chętnych Zajęcia środowe są raczej uzupełnieniem Sobotnich gdzie można pobiegać na troszkę dłuższe odległości
>> Wydarzeniu Sobotnim << - czyli BiegamBoLubie w Łodzi - zapraszamy do odwiedzania i komentowania wydarzenia oraz do udzielania się na tym forum.
Jak co tydzień widzimy się na jutrzejszych zajęciach. Zapraszajcie swoje rodziny i znajomych, a my zamówimy ładną pogodę oraz przygotujemy dla was ciekawy trening
Do jutra o 9:30
Tak tak w sobotę bedziemy i zapraszamy. Zajęcia przygotowane w taki sposób aby kazdy znalazł coś dla siebie. Długa rozgrzewka plus troche biegania.
Od najbliższej soboty wprowadzamy nowy plan ale o tym na stronie http://www.biegambolubie.com.pl i na zajęciach, na które zapraszamy w sobotę o 9:30.
treningi są dostosowane do możliwości każdego z nas
nie ma presji tylko jest dobra zabawa podczas biegania
a po treningu odlicza się dni do następnego i tak od mojego pierwszej wizyty na łódzkim stadionie AZS moje życie toczy się od soboty do soboty